Motorola T192

más néven Motorola Talkabout T192

Motorola T192TESZT

 
Tovább a Motorola T192 tesztjére 
   
Motorola T192
ÚjésHasználtGSM
Hol és mennyiért kapható egy Motorola T192?


Szavazás
Külső: 5.50

Tudás: 5.50

Minőség: 5.50

Értékelés: 5.50 | Szavazatok: 2


Nincs rá pénzed? (x)
Kattints és nézd meg a kölcsönöket!
  

Motorola T192 ÁLTALÁNOS ADATAI

Megjelenés időpontja 2001
Operációs rendszerzárt
RotaSNincs
FrekvenciasávGSM dual band
Generáció2G
ChipSet, CPU, GPU Nincs publikus adat!
MÉRETEK 
Súly g 117
Méret mm 120*46*23
Billentyũzet numpad
KIJELZŐ 
Kijelző pixel 64*96
Kijelző méret - col/inch 1.2
Színes kijelző Nincs
Színárnyalatok száma db monochrome
HANG ÉS KÉP 
Kihangositás Nincs
Hangvezérlés van (alap tudással)
Hangjegyzet Nincs
Csengőhang letöltés Nincs
Polifonia Nincs
Zenelejátszás Music PlayerNincs
Rádió Nincs
Kamera Nincs
Kamera felbontása Nincs
Video Nincs
MEMÓRIA ÉS TÁRHELY 
Telefonkönyv db SIM only
Min. memória MB 0
Min. háttértár GB Nincs
Memória bővíthetőség Nincs
ADATCSERE 
GPRS Van
EDGE Nincs
WAP v1,x
EMS/E-mail EMS
MMS Nincs
Infraport Nincs
Bluetooth Nincs
B/T extra Nincs
Wi-Fi (alap) g/bNincs
Wi-Fi Direct Nincs
Wi-Fi extra Nincs
Wi-Fi HotSpot Nincs
Blackberry Nincs
NFC Nincs
TV be vagy kimenet Nincs
GPS Nincs
Push to Talk Nincs
AKKUMULÁTOR 
Típus Ni-Mh
Készenléti idő h /
Cserélhetőség
180
Beszélgetési idő h /
Gyorstöltés
5
ALKALMAZÁSOK 
Java Nincs
Flash Nincs
SNS integráció Nincs
OrganizerNincs
T9 szótár Van
Office alkalmazások Nincs
Iránytũ Nincs
Extrák Nincs
EGYÉB 
Vibra jelzés Van
SIM típus miniSIM
SIM-ek száma 1
Flight mode Nincs
Terület Globális
Funkciók Calculator, Currency converter
Brand nincs
IP szabványNincs
Limited EditionNincs
SAR 0,88
N/A = Nincs adat. Legutóbbi frissítés: 2020-07-06 20:28:25Árukereső
Apple iPhone XS 64GB
Apple iPhone XS 64GB
i-Shop Webáruház 206 580 Ft
Telepartner 210 000 Ft
Laptopszalon 211 790 Ft
Huawei P Smart 2019 64GB
Huawei P Smart 2019 64GB
i-Shop Webáruház 46 950 Ft
TopMobil 47 890 Ft
Mobileshop.hu 48 270 Ft
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
Telepartner 175 000 Ft
MobilKereskedés.hu 179 900 Ft
Mobil nagyker 179 900 Ft


Korábbi vélemények, tapasztalatok
Aranymaszat
 
2002-5-11 5:59:19 PM

Egyszerûen kurva szar

Aranymaszat_killer
 
2002-5-26 11:16:27 PM

Figyelj csak aranymaszat, ha már ilyen nememberi módon bírsz csak megszólalni, akkor magyarázd már meg, hogy mi nem tetszik ezen a telefonon. Egyébként a hozzád hasonló irtózatos parasztokkal van tele a magyar net.

peti
 
2002-6-21 11:56:11 PM

Kezelés, üzemeltetési tapasztalatok:Fogása jó, mérete éppen jó, gombjai nem lötyögnek, nincsenek túl közel egymáshoz (ezért nem vettem pl: Siemens C45-öt...)NEM tapasztaltam illesztési hibákat -mint a "gsmtelefon.lap.hu"-n lévõ "gsmport.hu"tesztjében szerepel, a kidolgozása elég jó.JÓ, hogy a betûnagyság állítható -bár ennek az az ára, hogy a kiírások egy része átesik a másik "traktusba" és ugyanazon sor két nézete között váltogat magától -.( az elválasztás/ szavak elvágása persze nem éppen a magyar helyesírás szerint való...) Azért is kell a betûnagyság állítási lehetõség, mert a betûk vonalvastagsága kicsi - nem úgy, mint pl.: a Nokia vastag apró betûinél.A menû jó, megszokható, legfeljebb a menûpontok sorrendje nem biztos, hogy fontosságuknak megfelelõ. A beépített csengõhangok között van egész elfogadható is. A Voda úgy tûnik eleve beállíttatja a telefonokat a wap-oláshoz.Az elérhetõ hálózatok menûpontban általam eddig nem ismertek is megpillanthatók - inkább ne nyûljatok hozzá, hagyjátok automatikus állásban. ( E két utóbbit sikerült kellõen elállítanom, nem volt könnyû visszahozni ).A számológép nem egészen olyan mint egy zsebkalkulátor - ez feltehetõen csak engem lepett meg - dehát nem is ez a fõ feladata ( a többi mobilon sem ez a fõ funkció )Az egyféle játék nemhogy unalmas, hanem - egyszerû létére - IDEGESÍTÕ, mert egy rossz "ütõkezelés" után vége a játszmának. A "képernyõvédõ" animációk feleslegesek és primitívek.A csengõhang erõssége jól szabályozható.A hangszóró kicsit lehetne hangosabb is. A kézi mellett van rajta automatikus billentyûzár is, de "nem lehet lebeszélni róla, hogy bekapcsoláskor ne kérje a nyitó kódot ( a PIN kód elhagyásáról "meg lehet gyõzni". SZERINTEM ha már ellopták nem a PIN kódon múlik, ha viszont én használom idegesít, hogy a gombnyomogatás mellett még számsorokat is beüssek minden bekapcsolás után. - Hogy legyen mindíg készenlétben ? - Igaz, de: az értekezlet ? a színház ? a künyvtár ? )Két nap alatt elég megbízható, gombok félrenyomása nem fenyeget. Az akkuról a kétszeri elsõ feltöltéssel (formálással) még nem tudok sok (jót) mondani, némileg tartok tõle, hogy kicsi lesz a kapacitása - de ezt most még nem lehet megmondani, legalább még két kisütési - 14 órás töltési ciklus kell, hogy beálljon.Egyelõre ennyit. Reagáljatok ti is - ha van ilyenetek -.

peti
 
2002-6-22 12:04:27 AM

Ja még: a hanghívás mûxik, de sok hangban eltérõ címeket kell bemondani, elég gyorsan és hangosan. Néha keveri a hasonlókat, de reagál.A használati utasítása csapnivaló jó magyarsággal, de nem érthetõen, emellett lapjaira esik szét...

kíváncsi érdeklõdõ
 
2002-6-25 9:32:08 AM

peti!Ilyen hozzászólások kellenek. Nagyon tetszett a leírás, mert elüt attól az - egyébként mindenhol tapasztalható - totálisan bunkó stílustól, ami kimerül abban, hogy emberek egymást állatozzák, hogy kinek milyen telefonja van.Mellesleg leírásod alapján nem fogok ilyen telefont venni, mert csalódtam a készülékben. Micsoda pofátlanság, hogy nem lehet elõre tudni, hogy van-e benne gprs, vagy nem. Mikor ugyanannyit kérnek érte akkor is!!!

peti
 
2002-6-25 8:57:26 PM

kiváncsi érdeklõdõ ! Kösz az elismerést !Néhány pontosítás, kiegészítés - "korábbi önmagamhoz" : az MTV-s csengõhangokat eléri ugyan wap-on, de kezelni azokat is csak úgy tudja, ha SMS-ben érkeznek a Vodától kód szerint.Az akku - elõírásszerû formálás ellenére - kb. 2 napot bír ki.(már jeleztem a szervíznek, várnak - ez szerintük is kevés)Sok mindent tud azért ez a telefon a használati utasítás kusza, nehezen áttekinthetõ és hiányos ( egyes beállításokat kihagy )Mindezek ellenére: szerelmes vagyok a készülékbe - okos, megbízható, pici és szép -De most már írjon más is róla !

Zizi
 
2002-6-26 1:53:23 PM

Sziasztok!Peti, ha már kérted, akkor én is írok róla. Én is vettem egy ilyen telót május közepén, és egy kicsit megdöbbentem a GPRS hiányán. Sajnos csak vásárlás után vettem észre, no de jobb késöbb, mint soha ;-/Én is nagyjából meg vagyok elégedve, csak apró dolgok hiányoznak, amik eddig nálam jól megszokott dolgok voltak egy telefonnál. Például az 1 gombnyomással való telefonkönyvbe jutás. Az igaz, hogy úgy bele lehet jutni, hogy hosszan (majd 2 mp) nyomod az OK gombot, csak nálam valamiért az OK gomb nem teljesen normálisan müxik. (emeletes ágyról lezúgott, valószínüleg ez áll a háttérben) és így elég gáz. A másik telómban (P7389) ez egy gombérintéssel elérhetö volt. No meg a diktafon is hiányzik, bár ez még nem a legjellemzöbb dolog, de nekem nagyon sokszor jól jött, hogy volt. Egyébként jó kis teló, kézbe illik, elegáns, és hogy az aksiról is írjak valamit, nálam 3 napig bírja (napi 24 órát megy).

Czvik
 
2002-7-4 3:31:20 PM

Sziasztok!2 hete van ez a telóm és szerintem igen jó.Tetszik a menüje,nekem nagyon bejön.(ennyi casért)FONTOS: Kártyafüggetleníteni lehet-e?????? Mert tenyleg nincs csatlakozója.Nekem fontos lenne ,mert a vodánál vettem és pannonos elõfizetésem van.

edy81
 
2002-7-11 11:04:22 AM

Peti! Gratulálok jó az összes meglátásod!Minden állításodat csak igazolni tudom.

hantor
 
2002-7-17 3:07:54 PM

Na, én is vettem egy ilyet! Az aksi valóban 2-3 napig bírja, ez elég gáz. Énnekem olyan jutott, amin WAP sincs. Motorola szakszervíz elirányítgatott, és csókák azt mondták, garanciában rátöltik. Nos, ha rá tudnak tölteni, talán a GPRS-t is rárakják, bár azt mondják, hogy errõl még nincs megegyezés a Vodafonnal. Jó hír viszont, hogy ha fel tudnak rá frissíteni, akkor valszeg másik irányban is mehet az adatáramlás. Különben a GPRS egy kalap szamócát ér.Az aku miatt voltam nagyon beszarva, de látom, hogy másnak is gondja van vele. A csengõhang letöltés sms-es formában megy, de nem az igazi, nem úgy jön le, mint az interneten hallja az ember.Az ébresztõ funkció sem a hagyományos ébresztõ, mert hangjelzést ad, aztán annyi. Én az ébresztést úgy értelmezem, hogy addíg visít, míg le nem csapom. Ez nem ilyen, ha a hangjelzésre nem ébred fel az ember, akkor mereven, nyálcsorgatva szunyál tovább.A játék télleg gáz.Viaszont mondhatjuk, hogy olcsó is a készülék, arányábn szerintem jó vétel. Vannak jobb, meg sokkal jobb telefenok, de azok meg annyival drágábbak is.

peti
 
2002-7-22 7:33:27 AM

Újabb tapasztalatok:Nem írom le a hosszas vitatkozást (Voda-Motorola Ügyfélszolgálat, szervízek) a lényeg: az enyém TUD wap-olni is( percdíjas ) és GPRS alapon wap-ot is.Elég az hozzá: ha a "Beállítások"- "Internet"- nél FELHOZZA és FELAJÁNLJA a GPRS-t AKKOR TUDJA !!!! Hitetlenkedõ "szakértõk" szerint "nem szabadna" tudnia - mert ez év áprilisa óta már nem adtak el ilyet - feltehetõen egy "elfekvõ" régi példányt kaparintottam meg. Érdekes jelenség: a "Beállítások" menûpontban az elsõ konfigurációban a "hozzáférés típusánál" csak a CSD-t ( a sima wap-ot ) ajánlja fel, míg a 2. és 3. (beállítható) konfigurációnál a GPRS-t és a CSD-t. Figyelni kell, mert ha a kijelzõ jobboldalán megjelenik a 45 fokos állsában lévõ telefonkagyló, akkor nem GPRS-ben, hanem fizetõ, percdíjas wap-ban vagyok. GPRS-nél baloldalt egymás mögötti üres "füzetlapok" mutatkoznak. Ami viszont bosszintó: GPRS-alapú wapolásnál "fentragad" a hálózaton és még ha kikapcsolom többször akkor sem száll le róla. Ilyenkor SEMMILYEN KIMENÕ HÍVÁS NINCS !!! Nem tudom, hogy ez Voda-hálózathiba-e, de ilyenkor csak az segít, ha a hálózatkeresésnél kiválasztom a "H-Pannon GSM" - et.Az akkut célszerû teljesen leszippantani, jobban felveszi a töltést.Nekem tetszik, hogy a Vodafon "ingyé" adja a GPRS-t - még ha vannak is gyerekbetegségei - a sima wap-ra a "gatyánk rámenne" -.Biz jó lenne, ha a gépezet tudna kommunikálni számítógéppel, dehát " ez a telefon nem az a telefon"."Azér" nem rossz ez a telefon..."Írgyatok" Ti is... Üdv

selli
 
2002-7-28 8:23:28 PM

Hi! Rájötte-e már valaki hogy legegyszerûbben hogy kell a telefont elnemitani, ja es miért más a töltõn a csengõhang.

Pista
 
2002-8-3 6:27:11 PM

Peti! Leírhatnád részletesen, hogy az internetnél miket állítottál be a GPRS-hez, és elõfizettél-e rá, vagy annélkül mûködött nálad? Augusztus 1-én vettem,és az enyémen is a 2, 3-as beállításoknál írja a GPRS-t.

peti
 
2002-8-3 9:31:52 PM

Megszólíttatván Pistá-nak:NEM kellett rá elõfizetni ( okt. 15-ig ingyenes ), csak a Voda Ügyfélszolgálatnál KÉRNI, hogy aktivizálják a számodra (általában egy napon belül megtörténik).A beállítások a Voda honlapján vannak meg, vagy egy piros ingyen füzetet is kérhetsz, abban is benne van. Amit OK-zol a "Beállítások" menûpontban azt megcsillagozza és az az aktuális beállításod. A 2. és 3. menûpontban van a GPRS, azt válaszd ki ( magát a beállítást el is kell nevezned - akár pityi palkó is lehet - ) Ha megvannak a beállítások az elõbb említett helyekrõl vett jelszóval akkor lépj ki alaphelyzetbe:( vodafone vodafone )feliratok és kapcsold ki a telot. Várj egy pár sec-ot és kapcsold be ( a nyitó kódot kérni fogja ). Ekkor menj be az " Internet " menûpontba - és láss csudát MEGJELENIK VALAMI ( embléma, honlap stb.) Ha nem sikerül több probléma lehetséges - zsúfolt a hálózat, vagy kicsi a térerõ ( próbáld újra többször ki- bekapcsolni ) - nem létezõ, nem elérhetõ vagy meg nem jeleníthetõ kezdõlapot adtál meg a "Beállítások"-nál. Nézd meg "nagy Interneten" - PC-n - pl. a "wap.hu" lapot( sajnos elég kevés wap-os lap van ) - esetleg elírtad vmelyik beállítást, ( pl.: a jelszót - nem egyszerû beírni, mert itt mindíg kicsi a betûnagyság és pillanatok alatt átvált *-ra ).Sajnos meg kell mondanom vannak szakadások, " A hálózat nem elérhetõ" kiírások.Hát ennyit egyelõre. Ha kérdezel még válaszolok - ha tudok -.

peti
 
2002-8-3 9:41:23 PM

Még csak annyit - NAGYON FONTOS -! Az " Internet" menõpontban az OK gombbal csak akkor indítsd el a GPRS-alapú wap-ot HA LÁTOD A TELO BAL OLDALÁN AZ EGYMÁS MÖGÖTTI FÜZETLAPOKAT - mert ilyenkor van INGYENES GPRS-ben -. Ha ugyanis a JOBB oldalon a telefonkagyló látszik, akkor sima wap-olásban vagy és a percdíjakra rámegy a ga... ...fizetésed ! Néha - ha nem tudja létrehozni a GPRS kapcsolatot - akkor is elõfordul, hogy a kagyló jelenik meg !!! Ilyenkor gyorsan tartósan nyomom a baloldali piros "C" gombot, hogy menjen alaphelyzetbe.

Pista
 
2002-8-4 6:58:36 PM

Köszi, kipróbálom. Ma telefonáltam a Vodafone ügyfélszolgálatára, ugyanezeket kérdeztem, azt mondták, a telefon szoftveresen nem alkalmas a GPRS-re, vegyek másik telefont. Ennyit az ügyfélszolgálatról. Nem értek a telefonokhoz, de szoftver miatt miért kellene hardwert cserélni? Ha összejön, megírom.

peti
 
2002-8-5 1:03:00 AM

Na szóval egyet tisztázzunk Pista: ha Te nagyszámítógépen (PC-n) akarsz netezni GSM-en keresztül - tehát a mobilodon akarod elérni az Internetet - arra ez a készülék tényleg nem alkalmas - mivel tudja a GPRS-t, DE NEM TUD KOMMUNIKÁLNI A PC-DDEL.Ha megelégszel az "egyszerûsített" nettel ( a wap-pal - akár percdíjas akár ingyenes GPRS-alapon) arra akkor alkalmas a telod, - feltéve, hogy felajánlja a "Beállítások" -nál a GPRS-alapú elérést. Mivel azt írtad, hogy a 2. és 3. konfiguráiónál felajánlotta, tehát FOGSZ TUDNI WAP-OLNI GPRS - ÚTON. Szerintem az ügyfélszolgálat félreértette a kérdésedet.

Jolly Joker
 
2002-8-5 10:22:15 AM

Létezik hozzá adatkábel, bár borsos. Csak 30 EURO :)Unlock létezik hozzá, hirdetik külföldön.A GPRS-t sw-frissítéssel bele lehet majd rakni, de minek amikor hasonló módon megy az adatkábele mint a Nokia 3310-nek. Szerintem meg kell elégedni a GPRS-WAP-al. A telefon ár tudás indexe jó.

Pista
 
2002-8-6 10:23:19 AM

Kösz a segítséget, tényleg használható információkat kaptam. Nem internetezni akarok a telefonnal, csak WAPpolni. A lényeg, hogy újra felhívtam az ügyfélszolgálatot, gogy aktiválják a GPRS-t, ahol újra úgy kezdték, hogy ez a telefon alkalmatlan rá. Mindenesetre sikerült rábeszélni õket, hogy ettõl függetlenül aktiválják. 2 óra múlva mûködött a GPRS. Tehát az a meglátásom, hogy ezek a telefonok, függetlenül attól, hogy mikor vásárolták, kezelik a GPRS-t, akármit is mondanak hivatalosan. (természetesen mindenféle kábel és varázslat nélkül GPRS-WAP,ez sem semmi)

Pista
 
2002-8-9 1:37:55 AM

Új fejlemény a Vodafone honlapján: változatlanul azt írják, hogy az április valahányadika után forgalmazott készülékek nem GPRS telefonok, viszont a szolgáltatásoknál precízen leírják ennek a telefonnak a GPRS WAP beállításait. Érdekes.

Zsolt
 
2002-8-17 1:24:33 AM

A gprs wappal délután kár is próbálkozni (15 órától kb 23 óráig) úgysem fog mûködni a hálózat nagyon túlterhelt. Vásárlásnál a gprs-t megkérdezve azt mondták, hogy el kell vinni a Felsõerdõsor utcába, a motorola szervízbe, és ott garanciálisan feltöltik a gprs kiegészítést. Valjon a használati utasításban miért nem írták le a wap program használatát, amikor azt már vásárláskor is tudta. Az a játék tényleg kissé unalmas, kár hogy nem rakták föl rá mind a 3 motorolás játékot.

Pist
 
2002-9-1 5:59:04 PM


Pista
 
2002-9-1 6:00:25 PM

Nagyot nõtt a szememben a telefon, mióta rájöttem, hogy az ingyen GPRS WAP-on keresztül ingyen lehet SMS-t küldeni!

Chris
 
2002-9-14 9:16:27 PM

Nem azér mondom, de azt tudom hogy van rajta adatkábel-illesztõ-port!!!Ha nem találjátok, akkor vegyétek le a hátlapot, és nézzetek körül az akku környékeén!!(az egyik haverom vett ilyen telefont és õ mutatta!

Péter
 
2002-9-23 10:55:00 PM

Augusztusban vettem egy ilyen telefont.A GPRS wap mûkszik nekem, de osztálytársamnak nem.Az elõlapot olyan egyszerû cserélni mint a sárga tányér.

Joel
 
2002-10-1 6:54:25 PM

Szia Pista! Most szándékszom venni egy ilyen kütyüt és kíváncsi vagyok, milyen címröl küldesz GPRS-WAP-on keresztül ingyensmst? Légyszi írd meg emailben (joel@mailbox.hu)!

Pista
 
2002-10-2 7:02:19 AM

A telefonról lépj a wap.a1.net waplapra, ott regisztráljad magad, utána belépéskor a nick nevet és a jelszót fogja kérni, és már írhatod is az SMS-t.

Geronimo
 
2002-10-2 5:00:13 PM

Sziasztok-Hello PISTA!Tudnatok nekem segiteni?Az a problemam,hogy az ebresztest nem lehet vagy nem tudom beallitani pedig mar az ora megjelenik fent.Irjatok meg legyszi lepesrol lepesre hogy hogy is kell csinalni.Elore is koszonom!Ja,nekem egyszer kihagyott a mikrofon es csak 1.5 napig birja az aku.Koszi Hello

Szamaszama
 
2002-10-7 9:53:04 PM

Nem tudom, képen sokkal szebb, mint élõben. Lehet hogy valakinek ez az A mobil, de olyan furcsa formája van. A menü kidolgozatlan, inkább t191es

Fõnix
 
2002-10-10 11:45:42 AM

Hát mit ne mondjak, ez is csak egy motorola és mint ilyen nem éppen a csúcs, de hol kapsz 17 rongyért manapság GPRS-t?? Ha így gondolkozol, akkor megéri. :) De azért T65 ruulz! :)

Mester
 
2002-10-10 3:46:21 PM

Én is most vettem egy ilyen nem régen és ha azt nézed,hogy Gprs telefon 17-ért akkor tényleg qrvára megéri!Erre az ingyen sms-re én is kíváncsi voltam koszi Pista!ha valakinek a telefonnal kapcsolatban vannak észrevételei(pl.hol lehet bõrtokot stb venni)akkor írjon erre az email címre:sifu2002@freemail.hu!elõre is köszi!Ja és Pista,ha még tudsz ilyen és ehhez hasonló "hasznos"Wap oldalakat vagy bárki más akkor írjatok!Amúgy Siemens Me45 ruulzzzz!!!! :))))

peti
 
2002-10-23 9:41:04 PM

Mesternek:Bõr (és mûbõr) tokokat lehet kapni pl.: a Media Mark(ok)ban , vagy a Thököly út elején az Arzenál-nál (VODAFON).A wap oldalakból viszonylag kevés a mûködõ, de a legtöbb talán a "www.wap.lap.hu"-n...

Fluffy
 
2002-10-28 5:20:00 PM

A menüje milyen? Grafikus,Logikus,érthetõ,nem érthetõ?Írjatok róla.Kössz

peti
 
2002-10-28 6:52:23 PM

A menûje jó, érthetõ, általában logikus - bár némelyik menûpont eléréséhez sokat kell nyomogatni - ezért célszerû a leggyakrabban használt pontokat "gyorsmenûbe szedni" - akkor csak egy gombnyomás az elérésük...

Lala
 
2002-11-7 9:55:18 PM

Nekem elõtte v2288-as volt és ahhoz képest álomszerû, viszont az aksija nagyon halhány és a tudása nem elég "nokiás". Különben az elõzõ telefonomban kivettem a pin és a nyitókód-telefonzárt, így a sim kártyát áttéve itt sem küszködi a telefonzárral::::

A
 
2002-11-19 3:01:53 PM

Érdekes, amit az aksiról írsz, nekem T 191-esem van az egy hétig bírja, ha csak telefonálok, persze én mindig teljesen lemerítem, most már egy hónapja mindig vasárnap este hal le... Volt formázva az aksi ? Érdekelne mennyiért adnád és vannak-e vételi papírjai. 20-215-9622

makacs
 
2002-11-23 4:25:55 PM

Egész jó csak azt nem értem, hogy hol lehet beállítani a hanghívást és a wapoldalakat... Különben szerintem tök jó!!!

ddfg
 
2002-11-28 12:57:37 PM

Most vettem egy ilyet(t192, Vodafone-tól), a használati utasítás használhatatlan, meg a telefon menüje is furcsa, de egyébként tetszik. Hogy lehet a GPRS wap-ot aktiválni? Nekem ilyet nem kínál fel. Elõtte a szolgáltatónál is aktiváltatni kell(a gprs-t)? Ja, meg szétszedtem-összeraktam, de a két standard csatin kívül (töltõ, headset) semmi mást se találtam. Tényleg létezik erre a telefonra adatkábel? Ha igen, hova lehet dugni?

gr
 
2002-12-10 4:06:55 PM

Sziasztok!Nézzetek le a http://www.speedshop.hu oldalra:pl:.Motorola T192 szervizkábel csatlakozó boxhoz (RJ45) Cikkszám: 4079 Jelenleg készleten: 0 dbNetto ár: 3120 Ft - Brutto ár: 3900 Ft

kelecske
 
2002-12-23 9:23:08 PM

fasza, 1-es

Csabi
 
2002-12-26 12:33:28 AM

hanghivas beallitasa: a tel.konyvbol kikeresed a nevet, hangcimke modositas, majd elmondod 2* a sipszo utan. hasznalata: alapallapotban nyomod az ok-ot 2mp-ig, majd a rovid sipszo utan lokod a szoveget

Pepe326
 
2002-12-28 12:03:55 AM

Sziasztok. A készülék alapjában véve nagyon tetszik, de azért vannak szépséghibáji. Amit tudok hogy a telefon menürendszere bõvíthetõ ( mint a 3310-esnél) és rengeteg játék és sok minden nyalánkság lesz még rá. Bár ez lehet hogy csak legenda, azért reménykedjünk. valahol biztosan össze lehet kötni PC vel hiszen függelenítik is. A kérdés cxsak az, hogy ehez mennyire kell szétkapni. Ami nagyon érdekelne - és ha tudtok légyszives segítsetek - az az hogy hogyan tudok rá csengõhangot letölteni. A wap-on keresztülk még nem próbáltam mert pannonos a készülékem és így nem tudom elérni. De olvastam peti írását, és úgy értelmezem hogy valahogyan mégis lehetséges. Plussz még az érdekelne hogy a pannon wap-ot be lehet e állítani ezen a készüléken, és ha igen akkor hogyan???? Ha tudtok válaszolni kérlek küldjétek el a válaszokat e-mail-ban. Elõrre is köszönöm vargapeti326@freemail.hu Sziasztok, ja , BÚÉK

Pepe326
 
2002-12-28 12:04:24 AM

Sziasztok. A készülék alapjában véve nagyon tetszik, de azért vannak szépséghibáji. Amit tudok hogy a telefon menürendszere bõvíthetõ ( mint a 3310-esnél) és rengeteg játék és sok minden nyalánkság lesz még rá. Bár ez lehet hogy csak legenda, azért reménykedjünk. valahol biztosan össze lehet kötni PC vel hiszen függelenítik is. A kérdés cxsak az, hogy ehez mennyire kell szétkapni. Ami nagyon érdekelne - és ha tudtok légyszives segítsetek - az az hogy hogyan tudok rá csengõhangot letölteni. A wap-on keresztülk még nem próbáltam mert pannonos a készülékem és így nem tudom elérni. De olvastam peti írását, és úgy értelmezem hogy valahogyan mégis lehetséges. Plussz még az érdekelne hogy a pannon wap-ot be lehet e állítani ezen a készüléken, és ha igen akkor hogyan???? Ha tudtok válaszolni kérlek küldjétek el a válaszokat e-mail-ban. Elõrre is köszönöm vargapeti326@freemail.hu Sziasztok, ja , BÚÉK

Csabi
 
2002-12-29 2:25:22 AM

Ha valakinek sikerult ingyen SMS-t kuldenie a fentebb emlitett modon, kerem irja le reszletesen, mert nekem nem megy. Bejon valami nemet oldal en meg nem tudok nemetul. Elore is koszonom.

fantom
 
2003-1-7 11:42:26 AM

Üdv! Nekem is van egy T192-esem és hát én is csalódtam benne egy kicsit. Alapjában véve egy okos kis készüléknek mondható, csak hát ugye az akku. Nekem is 2-3 napot bír éjjel nappal bekapcsolva. Ugyanakkor a szoftvere lehetne egy kicsit okosabb és rugalmasabb is. Nekem nem régen kellett szoftvert cserélni, mert hát a régi behülyült, de sajnos az újjal sem sokkal jobb a helyzet. Egyébként mindenben egyet értek peti hozzászólásaival, és a GPRS-t mindegyiken be lehet állítani. A voda sem tudta nekem megmondani, hogy hol, ugy kellett kibogarásznom. Na már most ha valakinek mégis kellene a GPRS és még garanciás a készüléke, akkor javaslom, hogy találjon ki valami trükköt (AQ kijelzés nem megfelelõ, óra késik, stb), és a VODA szervízben egy korszerû, GPRS-t tudó szoftvert töltenek rá. Egyébként (bár igaz, hogy csak tipp), de az aksi alatt található chipen kereszül kommunikálnak vele a szervízben is. Hát egyelõre csak ennyit, várom a hozzászólásokat.

peti
 
2003-1-8 7:21:28 PM

Régen jártam erre...BUÉK mindnyájatoknak !Pepe326 !A PC-vel való összekötés házilag - SZERINTEM - csak ábránd... NINCS (hivatalos) adatcsatlakozója és nincs kép- és hangadatmentõ funkciója. Igaz ugyan, hogy telefonszámokat és szöveget (szerkesztett SMS-t) el tud menteni, de nem tud menteni pl. komponált csengõhangot. (Nincs is csengõhang szerkesztõ funkciója)Tehát - mélyebb hardver ismeretek híján úgy gondolom - nem tud elmentett adatokból képet és hangot "visszaállítani" , illetve elmentéshez kódolni.Mindezek alapján csengõhangot KIZÁRÓLAG a Voda honlapján levõ MTV csengõhangok közül választva lehet "szerezni" ( emelt áron ) úgy, hogy a Voda elküldi a csengõhangot. Állítólag ekkor kivételesen felajánl egy - addig láthatatlan - menûpontot a csengõhang elmentésére (Voda Ügyfélszolgálat információ)DE VIGYÁZAT ! Ha netán a telefon szervízbe kerül és ott szoftvert frissítenek (amit szinte minden javításkor megtesznek) ELVÉSZ az emelt áron rendelt csengõhang - és lehet újra megrendelni emelt áron !!! -A Pannon wap készüléken való beállításához nem tudok hozzászólni, hisz - mint köztudott - a Voda és a Pannon útjai tavaly október-novembertõl elváltak, így szerintem ez szolgáltatófüggõ. Más kérdés, hogy van-e a Pannon-nak wap-os HONLAPJA (a Westel-nek van) és utóbbit én is el tudom érni, tehát nekem is bejön a Westel -es wap-lap - de a Vodafon wapbeállításaival -fantomA Vodás GPRS-wapbeállításokat a Voda honlapján és a készülék (zavaros) használati utasításában EGYÜTTESEN értelmezve lehet beállítani.Az akku-hoz nem tudok okosabbat TELJESEN le kell meríteni és nem szabad "megelégedni" a kb. két óra után megjelenõ "Gyorstöltés befejezve" kiírással, hanem TOVÁBB KELL TÖLTENI. Én most egy új fogást vezettem be és beválni látszik: KIKAPCSOLVA töltöm a "Gyorstöltés befejezve" állapotig. Ekkor - továbbra is töltõn hagyva - bekapcsolom (mire villog és teljesen lemerült állapotot mutat) és töltöm tovább BEKAPCSOLVA legalább mégegyszer annyi ideig. Próbáljátok meg ! Írjatok tapasztalatokat ! Üdv

peti
 
2003-1-8 10:44:48 PM

Bocsi ! Rosszul emlékeztem, így hülyeséget írtam az általam javasolt töltési módszerrõl. Tehát helyesen: KIKAPCSOLVA töltöm a "Gyorstöltés befejezve" állapotig. Ekkor kihúzom a töltõt és bekapcsolom. Újra rácsatlakoztatom a töltõt, mire villog és teljesen lemerült állapotot mutat. És ekkor újra kezdem tölteni immár BEKAPCSOLT állapotban legalább mégegyszer annyi ideig. Igen, így csinálom.

Joci
 
2003-1-13 8:24:58 AM

Üdv. mindenkinek.Fura amit az aksiról írtok, nekem 2002 augusztusa óta van ez a telefon, de kb 6 napig bírja, napi kb 10-15 perc beszélgetéssel. Kikapcsolt állapotban egész éjjel töltöm, aztán 6 napig jó.

fantom
 
2003-1-13 10:22:53 AM

Jocinak írom, hogy mázlista. Ritka, hogy valakinek a T192-ese 6 napig bírja. Egyébként ha érdekel valakit, akkor én megválok az enyémtõl, mert sajnos kell a lóvé. Na üdv mindenkinek.

fantom
 
2003-1-14 2:31:05 PM

Segítsetek! Hol tudom, Szeged környékén függetleníteni a T 192-est, és kb mennyiért csinálják? Segítsetek a fantom@tvn.hu címre írjatok. Sürgõs!!!

Gismo
 
2003-1-23 8:00:33 PM

Milyen a menüje?(Grafikus,ikonos,nemgrafikus vagy milyen?)A válaszokat köszönöm!Csá!!

ddfg
 
2003-2-5 8:41:14 PM

lehet akarhonnan adatkabelt szerezni hozza?(pc-s kapcsolathoz)Meg olyan progit, hogy pc-rol lehessen wapolni?(wapolni, nem netezni!)Aki tud errol vmit, irja ide, vagy a ddfg1@freemail.hu -ra!!!

Zam
 
2003-2-7 8:27:49 AM

Peti! Én is rájöttem erre a töltési módra. Habár nekem kb. négyszer el kellett játszanom ezt a kikapcsolom töltöm bekapcsolom töltöm dolgot. Pl. ki volt kapcsolva és feltöltött, bekapcsoltam és megint 0-án volt. Így is feltöltöttem, majd kikapcsoltam és rádugtam a töltõt, megint 0-án volt. stb. Meddig érdemes így hülyéskedni?Nem teszi tönkre az aksit?

peti
 
2003-2-9 3:24:05 PM

Zam ! Biztosan nem teszi tönkre az akkut. Hogy meddig ? A második (bekapcsolt)állapotban már csak feltöltöm és hagyom úgy (kikapcs nélül) egy éjjel.(A teljesség kedvéért: néha "szükséghelyzetben" megelégszem az elsõ- kikapcsolt állapotú feltöltéssel, ami kb. két óra, de az ilyen feltöltés nem olyan hatékony, mint az elõbb leírt)A legrosszabb amit tehetsz, ha nem hagyod TELJESEN lemerülni. To fantom: fffoggalmam sincs hol lehet függetleníteni - különösen, hogy Szeged (szép)városától messze lakom. To Gismo: A menûje kissé nehézkes (körülményes), de elfogadható. Lehet gyorsmenût beállítani -akkor az a (pár) ikonos - míg az általános menû magyar nyelvû és funkciónként csoportosított. To ddfg: az adatkábelben én nem hiszek - bár néhányszor már hallottam errõl - de gyakorlatban nem láttam, szervízek szerint sincs és mobilboltokban sem hallottak róla...

Tyutyu
 
2003-2-25 8:02:18 AM

Sziasztok! Hogyan lehet beállítani a telón, hogy mindig küldje el a számomat? Nem megfelelõ, hogy hívásonként kell beállítani (vodas)...

BEN
 
2003-2-25 4:33:30 PM

Sziasztok!Nagyon jó telefon, de idegesít hogy porosodik(belül),így aztán néha le kell szednem az elõlapot és ki kell törölgetnem.Aztán pár nap múlva megint poros,szóval...Egyébként én sem tudom hogyan állíthatom be az ébresztõ funkciót!Valaki informálhatna!A töltésrõl annyit,hogy néha én is túltöltöm a fentebb leírtakhoz hasonlatosan.Szerintem sem árt az aksinak.

ben
 
2003-2-25 4:37:30 PM

Elküldi a számodat,ha a beállításoknál a titkosításoknál beállítod a számkijelzést hívott félnél.

 
2003-2-26 12:33:58 PM


ztewap
 
2003-3-12 3:50:25 PM

Bazzeg most vettem kábelt, be vaGYOK SZARVA HOGY KIDOBTAM A PÉNZT AZ ABLAKON. vAJON MEGY-E VELE, A GPRS GÉPRÖL???

Gismo
 
2003-3-16 11:13:43 AM

ZTEWAP:Ha a vodafone honlapján megnézte volna a leírást akkor rájöttél volna,hogy a teló nemtámogatja a GPRS Internetet csak a GPRS Wap-ot,tehát ezzel nem lehet gépen internetezni.

MotoMan
 
2003-3-24 6:09:11 PM

nekem van 1 májusig garis6000 huf!!!jó állapot,papirokkalmeguntam....z-eki@maffia.hu

dave
 
2003-3-30 12:43:10 AM

Sziasztok. Jó ez a tella. van egy tutti wapos oldal tagtag.com/daveeer . Nézzetek be van itt minden. pl: rengeteg link, müködö ingyen sms küldö, több mint 70 erotikus történet, ericsson t65 cuccok, voda egyenleg link, vicces szövegek, király külsö, skoda leirás; teszt; tuning... Szóval ha van kedved nézz be.

okoska
 
2003-4-6 12:07:15 PM

Nem jo az aksinak , ha allandoan ki be kapcsolgatod ,es ugy toltogeted,tultoltessel sokkal hamarabb tonkreteszed mintha nem toltened fel teljesen, es nem meritened le.

pai
 
2003-4-25 2:17:40 PM

A GPRS WAP JOL MÜKÖDIK az aksi nem tul jó hamar lemerül.Amugy elég jó lenne ha több játék lenne rajta.

dave
 
2003-4-27 1:59:42 AM

tagtag.com/daveeer--> nézzetek be tutti wapos oldal

nono
 
2003-5-14 10:01:35 PM

sziasztokSzükségem lenne adatkábelre a telóhoz .Ha van ilyen valakinek légyszi jelezzétek felém.flymen@freemail.hu

Kovi
 
2003-6-16 12:48:54 PM

Ne vegyetek ilyet,nem éri meg.NEKEM IS ILYEN VAN:megbízhatatlan az egész,az akksi nagyon gyenge,a kidolgozás is gyenge-ennyi épp elég...

peti
 
2003-6-18 7:46:06 AM

For KoviNem tudom mért lenne megbízhatatlan, illetve a kidolgozás miért gyenge - én nem ezt tapasztaltam...Hogy az akku lehetne sokkal izmosabb az igaz !DE: egyébként mutass egy mobilt itt a Mobil készülékguru-n amelyikre nem panaszkodik valaki.Venni pedig már nem is tudnánk ilyet - újonnan már nem is lehet - legalábbis a Voda már nem árulja, a többi szolgáltató pedig sosem kínálta. Én nem tartom olyan rossznak idestova egy év után sem. Persze drágábbért van jobb...:-)

NeonHand
 
2003-7-3 6:20:26 AM

Hello! Egy kérdésem lenne, kérem, aki tud, válaszoljon: e-mail kliens van benne? Fontos lenne a válasz! Köszönöm mindenkinek!

 
2003-8-9 8:18:25 PM

Szerintem nagyon jó telefon, max. annyi vele a probléma, hogy kevés a játék. Egyébként a porosodás engem is zavar. Nagyon idegesítõ. Nem tudom, miért kell szídni az aksit, én "akku gyenge"-ben kihúztam vele 3 napot.

northbridge
 
2003-8-9 8:28:53 PM

Hol találom meg az ébresztõ funkciót? Ha valaki tudja, írja meg a northbridge@freemail.hu-ra. Nagyon fontos lenne. Szerintem tök állat, a menü jó és az aksival sincs baj.

senki
 
2003-8-12 5:20:50 PM

Szerintem a telefon menürendszere jól kidolgozott, és logikus. Van GPRS, és alsókategóriához képest a memóriája is nagy. Viszont kár, hogy nem lehet letölteni képernyõvédõt, és hogy nincs logó meg EMS, valamint a játék is kevés. -talán jó lenne egy T192i-. Mindazonáltal szerintem jó és megbízható telefon, (alsókategóriához képest) bõséges szolgáltatáskínálattal. Nem bántam meg hogy ezt választottam, sõt...Szerintem "emlékeztetõ idõzítése" menüpont helyett jobb lett volna egy "emlékeztetõ késleltetése". Úgy sokkal világosabb lett volna a szerepe, de aki nem teljesen hülye, az megérti így is. Télleg hogy kell beállítani az ébresztõt?!

peti
 
2003-8-20 6:39:27 PM

Ugye, ugye nem is olyan rossz ! ... Én merészeltem a legkezdetkor "védelmembe venni" - igaz pár hibáját is leírtam ( melyiknek nincs ? ) Én sem bántam meg. Persze jó lenne több játék, Li-os akku, színes kijelzõ és valamilyen számítógépes csatlakozási lehetõség. De nincs, ezt köll szeretni... Én megkedveltem.Pláne hogy most a Vodánál bajban lennék, ha olcsó és jó készüléket akarnék venni - mivel ez már a kifutó típusok között SINCS...

northbridge
 
2003-8-29 5:15:05 PM

szerintem van számgépes csatlakozási lehetõség, a múltkor a tesco-ban láttam egy "motorola t191/192" adatkábelt, asszem concorde-os volt de nem biztos. Soros portra megy, csak az az érdekes, hogy a vége sima jack ajzat. na. Egy pár észrevétel: 1: A *+#-nél van egy sokkal praktikusabb billzár módszer is. A # ugyanis a 7-essel is helyettesíthetõ. így ha a *+#-hez hasonlóan lenyomjuk a *+7-et, akkor is ugyanazt kapjuk. 2: Egy apró bug: -indítsuk el az üzenet szerkesztõt. -kapcsoljuk be a prediktív szövegbevitelt. -írjuk tele a 160 karaktert úgy, hogy az utolsó szó ne férjen ki tejjesen. -Az utolsó szót NE OKÉZZUK LE!!! -nyomjuk le egy párszor az 1-est. -töröljünk vissza 3-4 karaktert. szerintem elég érdekes, de csak akkor mükszik, ha az uccsó szót végig nem okéztuk le. 3: A gyorsmenü szerkesztésnek is van egyszerübb módja. belépünk, ráállunk a módosítandó funkcióra, és hosszan lenyomjuk az okét. lehet, hogy ezt mindenki tudja, de azért leírtam. na ennyi. Peti, igazad van.

Laki János vagyok
 
2003-9-22 7:19:04 PM

hude jofej gyerek ez a peti:)tényleg jo ez a telefoon, csak kar, hogy 1 kockas jkaték van rajta:(

peti
 
2003-9-23 10:47:12 AM

Kösz az elismeréseket ! (Azért - ha majd elszaggattam ezt a telkót - szeretnék ám egy olyan színes kijelzõjût, ami PC-vel is kommunikál. Addig meg : "jauuu eeez !" - pláne hogy sikerült egy második (pót)akkut szereznem hozzá ... -

Tibu
 
2003-10-3 4:24:14 PM

ÁÁÁÁ!!!! Körülbelül ennyit tudok róla mondani... Életem legrosszabb telefonvásárlását köszönhetem ennek a telefonnak. Paranormális funkciói kitûnõen müködnek... (bekapcsol magától,kikapcsol magától,aztán ha van kedve akkor nem lehet rajta beszélni stb.) Nem is akarok többet mondani róla mert látom vannak akik jobban értenek hozzá és csak igazolni tudom a negatív tapasztalatokat. Ne vegyetek ilyen telefont....

Kovi
 
2003-10-3 8:48:31 PM

FOR PETI:Figyelj Peti,nekem már tényleg megvan az okom nem szeretni a T192-met,ugyanis tényleg megbízhatatlan,mert néha tudok vele hívni néha nem,(mi a fene baja lehet???)és tényleg hanyag kidolgozású,mert a hátlap össze-vissza mozog,recseg,meg az illesztések sem a legjobbak. De nehogy azt hidd, hogy nem vigyáztam rá! Bõrtokban tartottam stb. aztán mégis...Az akksirõl már nem is beszélve! 2 éve van meg,és már a kezdetektõl nem bírta 2-3 napnál tovább...(Pedig rendesen kisütöttem) A használati útmutatójának pedig a fele már széthullott. A csengõhangok nagyon negatívak,(sajnos igazi Motorolásak),a Tégla játék szörnyen unalmas,az Emlékeztetõ sem az igazi,de a számológép az frankó! A világítással és a kijelzõvel sem vagyok megelégedve. Szóval ennyi negatív tulajdonságot nem igazán szoktunk elmondani más nagy mobilfajtákról:pl.:Nokia,Siemens,Ericsson stb. De EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM! Lehet hogy más nem ért velem egyet,(pl.:Peti),az kérem ossza meg velem a véleményét ezen a weboldalon vagy küldjön e-mailt a simsontom@freemail.hu címre! De szerintem a Tibunak meg nekem igazunk van...

peti
 
2003-10-4 11:17:50 PM

Tibu ! Kovi ! Szuverén jogotok egyet nem érteni - de nem tehetek róla, ha én nem tapasztaltam ezeket -.(nekem nem lötyög, nem kapcsol ki- be - illetve csak ha akarom...) Azért ha figyelmesen visszaolvastok megtaláljátok, hogy a használati utasítás nekem is szétesett, le is írtam (2002-6-22 12:04:27-i hozzászólásom), és a tégla játékot én szidtam elõször (2002-6-21 11:56:11- i hozzászólásomban). Azt is leírtam, hogy természetesen van(nak) ennél jobbak is - fõleg többért... 2003-6-18 7:46:06- i véleményemben pedig ezt írtam:"... mutass egy mobilt itt a Mobil készülékguru-n amelyikre nem panaszkodik valaki."

peti
 
2003-10-4 11:19:31 PM

(folytatom) Félreértetek, ha azt hiszitek, hogy én MARADÉKTALANUL csak dícsértem. Ellenkezõleg: leírtam azt is ami nem tetszik rajta. ("az akku lehetne izmosabb is", "jó lenne PC csatlakozási lehetõség" stb.) Tibu !Sajnálom, ha netán az én véleményem alapján vettél ilyet - lehet, hogy nem olvastad el az összes leírt véleményemet -. ( Ha NETÁN ÍGY VOLT soha ne - csak - más véleménye alapján vásárolj ! ) Azt pedig sosem állítottam, hogy "jobban értek hozzá". Egyszerû felhasználója vagyok a telefonnak ,mint te, vagy bárki más. Ha hozzáértõ véleményt akarsz olvass el TESZTEKET róla. Összegezve: tök felesleges PONT NEKEM írnotok és elfogultsággal vádolnotok - pláne felesleges az én véleményemhez viszonyítani a tieteket - mivel sem nem dolgozom a Motorolá-nál, sem mobiltelefon szakember nem vagyok, sem NEM AZ ENYÉM EZ A WEBLAP.Úgy tesztek ahogy akartok, azt írtok, amit gondoltok és a véleményetek nyilván a saját tapasztalatokon alapul - sõt árnyaltabbá, kerekebbé teszi a többi véleményt -. Végezetül csak annyit, hogy - mint 2002-7-22 7:33:27 -i hozzászólásomban írtam - a GPRS kísérleti idõszakában nekem is voltak gondjaim - fennragadt a hálózaton kikapcsolás után is és ilyenkor én sem tudtam hívni senkit sem. Ugyanígy ma is elõfordul, hogy bekapcsolás után a telefonkönyvben keresve "Foglalt, próbálja késõbb" kiírás látható rajta. SZAKEMBEREK szerint ( TEHÁT NEM SZERINTEM !!!) bekapcsolás után kell egy idõ, amíg a "szoftver feláll" és csak akkor lehet hívni... Ami pedig engem illet : feltehetõen most írtam ide utoljára !

northbridge
 
2003-10-10 7:06:52 PM

Hell! Szerintem a telóval nincs semmi baj, maximum néhányan egyszerûen csak megszívták. Murphy is megmondta: "ami elromolhat az elromlik" Ahogy peti-é is, az én telóm is tökéletesen mûködik, és én sem tapasztaltam semmit. Mellesleg kaptatok egy papírt, amire az van rányomtatva hogy "garanciajegy". Na azt nem véletlenül adták. Mellesleg ismerek két embert, akiknek ugyanolyan telójuk van, ugyanakkor vették, és az egyiknek az elsõ nap tönkrement a másiknak pedig nincs semmi baja. Ennyi a véleményem.

northbridge
 
2003-10-10 7:09:41 PM

Amúgy meg a 3310-es sem nevezhetõ kjifejezetten stabil telónak, aztán minden második embernek olyan van. MIÉRT!?

Rooland
 
2003-10-15 10:15:47 AM

Most hogy múlt héten lejárt a gari nagyon örülök! Nyáron már volt egy kis problémám vele. Kezdõdött azzal, hogy a kijelzõ jobb oldalán egy függõleges csík jelent meg. Mivel az elõlap nagyobb távolságra van a kijelzõtõl, így mechanikai behatás nem érhette!(?). Bevittem szervizbe, mondták hogy szoftverhiba. Egy hónapig ültek rajta, majd visszaadták,hogy nem észlelték a hibát. Valóban eltûnt róla vagy két hétre. Egyébként nem frissítették a szoftvert, pedig szerintem minden szervizkor kéne. Múlt héten fogta magát a teló, és önkényesen kitörölte fél telefonkönyvet. Egyébként meg vagyok vele. Remélem más prob. nem lesz!!!

Kovi
 
2003-10-24 12:02:17 PM

Az biztos,hogy a 3310-es(meg az összes Nokia,még a régebbik is)stabilabb,jobb,okosabb teló mint a T192!A Peti srácnak még annyit üzennék,hogy a T192 a Motorolák közt nem rossz,de közelébe se ér a jobb,megbízhatóbb mobiloknak: Nokia,Ericsson stb...(Érdekes,hogy minden második T192 selejtes,meg vásárláskor találgatni kell hogy van e rajta GPRS vagy nincs,szóval...)Nem ajánlom senkinek.De hál istennek már befejezték a gyártását.A 3310-est sokkal hosszabb ideig gyártották...Vajon miért?:)

Edm
 
2003-11-7 6:49:14 PM

Heló-beló. Én már bõ éve használom ezt a telefont, de az akkumulátor mostmár nagyon durván nem bírja - kb. egy-másfél nap alatt lemerül, úgy, hogy éjszaka ki van kapcsolva, és nem is beszélek sokat. Node nem ez számít, hanem arra lennék kíváncs, hogy érdemes-e bele most még új akkumulátort venni, vagy inkább cseréljem le?

Bárkiakivalaki
 
2003-11-13 9:21:44 AM

Nekem majdnem két éve van meg és - néhány apróságot leszámítva - bejött !(persze ennyiért...) Kár, hogy nem színes és nem jobb az akkuja, de stabil (nem fagy) és jó a menûje. Edm ! Az akkud nem garanciális már ? Tény, hogy a hozzá adott kínai akkuk nem a leghosszabb élettartamúak, de hogy érdemes-e másik akkut venni azt Neked kell eldönteni ! Ha szeretd a telót és megszoktad, szerintem ne cseréld le. Sajna az akkukat fogyóeszköznek tekintik a gyártók és csak fél évet adnak rá gariban. (Ha netán lecseréled szerintem csak színes kijelzõset vegyél, de azt is nézd meg, hogy mennyia készenléti idõ és mennyibe jön egy pótakku - lehetõleg Litium-os ! - mert vannak ám nagyon húzós áru akkumulátorok. Nekem mindíg van pótakku a telóhoz !) Kovikám ! Ha annyira meg voltál elégedve a Nokiával minek vettél Motorolát ? :-))) ( "Járt utat a járatlanért el ne hagyj !")

Kovi
 
2003-11-16 1:43:32 PM

Kedves Bárkiakimittudoménki!!!Azért vettem Motorolát,mert ez az elsõ telefonom(sajnos még mindig)és amikor megvettem még eléggé zöldfülû voltam a telcsikhez, és nem tudtam hogy ez ilyen sz*r!Amúgy elsõ látásra tetszett meg minden,de ahogy elkezdtem használni...Hát ilyen f*stalicska akksit kifogni!Na mindegy,már leírtam a gondjait-bajait az elõzõekben!Másnak meg bírja vagy egy hétig(persze nem Motorolás)a telefonja 1 feltöltéssel, én meg naponta töltöm!Nemtom mit csíptek benne annyira, sz.tem más cuccokban se világbajnok...Na mindegy:NE vegyetek Motorolát!AZ EDM-NEK ÜZENEM, hogy nehogy vegyen új akksit T-192-höz, mert az is ugyanolyan sz*r!(Már én is majdnem vettem, szerencsére észen voltam és otthagytam.)Nem érdemes erre költeni!Sõt!Egy üzletben 2500Ft-ot akartak érte adni!(Új ára 19990 volt)Tartja ám az árát rendesen.motorola,motorola.

Bárkiakivalaki
 
2003-11-16 10:33:26 PM

Kovi ! Ha ez az ELSÕ telefonod akkor honnan tudod, hogy : " a közelébe se ér a jobb,megbízhatóbb mobiloknak: Nokia,Ericsson..." ? :-) Nade van ilyen: peched volt, megszívtad ! Majd számolj be hogy mit vettél helyette OK-s ?

Kovi
 
2003-11-17 10:01:16 PM

Onnan tudom,kedves Bárkiakivalakikám,hogy rengeteg haveromnak van Nokiája,Ericssonja stb.(csak én vagyok olyan hülye hogy Motorolát veszek)és õk tényleg nem (sokat) panaszkodnak rájuk,persze nincs tökéletes telefon,mindegyiknek van hibája,de közel se ennyi!:( Na meg saját tapasztalatból tudom, mert a tesómnak volt már Nokiája,Ericssonja(és Motorolája is!)és ezekkel tényleg nem volt sok gond!Ezeket azért elég jól ismertem,és hát egy napon nem említhetõk a T192-vel...Mondjuk ilyen hogy üdvözlõ szöveg vagy normális csengõhangok estleg csoportos sms nehogymár extra legyen a Motorolának!A 4 éves Nokia tudja ezt a 2 éves Motorola meg nem...Na mindegy...Egyébként most pont egy Motorolát néztem ki magamnak új vételnek(tiszta crazy vagyok)ugyanis a Voda ha jól tudom 20 rugóért osztogatja a szines polifónikus satöbbis C350-et!Még a végén engedek a csábításnak!Pedig Motorola...Megírhatná errõl a vételrõl bárki vagy aki valaki:)a véleményét...

kérdés
 
2003-11-19 4:11:26 PM

Nem tudna nekem valaki segiteni?Hogy kell elõlapot cserélni?Elõre is kõszi.Minél elõbb. 0670/5223013

northbridge
 
2003-11-19 7:48:36 PM

elõlapcsere: 1: Vedd le a hátlapot 2: A telefon alsó részénél pattintsd le az elõlapot 3: cseréld ki 4: visszarakás fordíva: elõször felül beakasztod majd rápattintod. Visszarakod a hátlapot és kész

kérdés
 
2003-11-26 7:57:58 PM

kõszi.

kiki
 
2003-11-28 4:04:30 PM

azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet a hanghivást müködtetni.Elõre is kösz.

mûszõrme
 
2003-12-4 3:43:05 PM

Olvasd el a használati utasítást.

 
2003-12-4 3:48:41 PM

Kovinek uzenem, hogy en nem tartom egy szuper gepnek ezt a telefont, foleg az idegesit, hogy baromira halkan cseng, meg gyenge az akkuja, meg nincs benne rendes ebresztoora, de amikor hallok masokat IGAZI problemakrol panaszkodni, akkor jovok ra, hogy milyen normalis telefonom van. Peldaul ez a telefon SOHA nem kapcsolt ki magatol, es soha nem fagyott le, tok kwnyelmes gombjai vannak, de egyeb vad dolgokat sem csinalt, amikrol csak azert tudok, mert hallotttam masoktol. Ez a telefon egyszeruen csak mukodik megbizhatoan. De a halk csenges akkora hatrany, hogy haromszor meggondolom, Motorolat veszek-e megint.

kikinek
 
2003-12-14 2:43:08 PM

Tényleg nem nehéz a hangtárcsázást beállítani: csak menj be a telejonkönyvben egy névre, és ott az opciók között az utolsó a hangtárcsázás beállítása. Utána már csak követni kell az utasításokat. Viszont SIM-kártyán tárolt nevekkel ezt nem lehet megcsinálni, ezért azokat elõször át kell másolni a telefonmemóriába.

kikike
 
2003-12-19 9:08:19 PM

Kösz.Sikerült!!!!van rajta ébreszõ?én még nem találtam meg.Amu

málna
 
2004-1-5 12:26:01 AM

Ja. Nincs rajta, csak az az emlékeztetõ nevû izé, amitõl csörög egyet a telefon. Ha nincs szerencséd, attól nyugodtan alszol tovább.

hrclprt
 
2004-1-6 10:04:21 PM

Sziasztok, nem tudja véletlenül vki hogy lehet-e utángyártott aksit kapni , mert hát tönkrement és az eredeti kb. 8ezer Ft. Köszi

Zsooo
 
2004-1-14 7:46:48 AM

8 ezer? Úgy látom új telefont veszek inkább ha elfárad az akku. Egyébként nekem a porosodáson kívül semmi gondom sem volt 1.5 év alatt. Nem bántam meg, hogy ilyet vettem, csak most jelen helyzetben a GPRS internet támogatás hiánya fáj egy picit. (Na jó, eléggé..., nagyon..., k*rvára...)

bárkiakivalaki
 
2004-1-24 11:37:16 PM

for hrclprt Vettem (eredeti) akksit hozzá 3000 körüli pízért a székesfehérvári Motorola boltban. (Tavaly októberben még volt egypár további példány). Kérdezd meg õket a 22/518-200-on -mert másutt én is hiába kerestem, vagy csak Pesten a márkaszervízben lett volna aranyáron...

zsolee
 
2004-4-7 10:36:44 AM

Hy!nekem is ilyen telcsim volt!Már a második aksi szart be és e miatt vettem inkább egy új telcsit!Szerintem jo telefonok a Motorolák megbízhatók!Igaz most nem Mot.vettem!Nem bántam meg hogy Mot.volt!

andris
 
2004-4-22 6:48:13 AM

nem vagyok megelégedve ezzel a telefonal, nekem nokia van.az elõlapom tiszta karc,egyet-kettõt esett.

laca
 
2004-5-12 4:00:52 PM

Sziasztok!Sajna elromlott a T192-esem, megtalálja a hálózatot, de kb.10 mp múlva újra keresni kezdi és ez így megy folyamatosan! Arra gondoltam, összedobok egy kábelt és frissítek rajta 1et, hátha helyreáll. Tudja valaki honnan szerezhetnék 1 rajzot az áramkörhöz?Köszi!

peti
 
2004-5-24 3:42:57 PM

Rég jártam erre !... Nos, közben vettem egy színes kijelzõs ALCATEL 535-öst. Nem mondom, hogy könnyû megszokni a menûjét - mivel joystick-os...) Nade két telo ugye mégiscsak luxus ! Hát végigjártam a várost: sehol nem kellett a T192-es ! (Illetve egy helyen egy ezrest adtak volna érte...- pedig két akku van hozzá ! ) Sebaj: megmarad "vicének", másodiknak, tartaléknak ! Hûséggel szolgál - ha esetleg gariba kéne javítani az Alcá-t akkor addig "elõlép" I.-esnek -.NEM FOGOM ELDOBNI !!! Sok szempontból logikusabb a menûje, mint az újnak - csakhát kevesebb szolgáltatás, nem színes, stb. Most kisütöm mindkét akkuját, elteszem és MARAD !!!!

Kovi
 
2004-6-8 11:08:00 AM

Jól tetted kedves Peti hogy új telefont vettél,de a régit (T192) nyugodtan kidobhatod...Nem vesztesz vele sokat...Mondjuk egy ezresnél talán még többet ér...Nekem például 2500Ft-ot adtak volna érte!!!Ha hiszed, ha nem!!!Bizony, 2500 jó magyar forintot!(új ára 19990 volt,de sebaj,én mondtam hogy tartja az értékét!)Amúgy szerintem az Alcatel se egy nagy ász, de hát te tudod...Vettél még egy akksit a T192-höz??? ARE YOU CRAZY? Amúgy én is majdnem vettem,de jól tettem hogy nem vettem (amúgy az enyém jelenleg kb. 6-7 órácskát bírja, ami igen enyhén szólva gyengus...)Na mindegy, akinek kell egy VALÓDI FRANKÓ T192 az írjon bizalommal Kovinak...Amúgy még a noname hozzászólónak üzenem, hogy teljesen igaza van,még egy ébresztõ funkció is luxus Motyorolllláéknál...De hagyjuk,már leírtam FÕBB hibáit, de soha nem lehet a végére érni...Csodálom hogy a Peti srác eddig bírta vele.No meg én...szegény én...HI EVERYBODY

peti
 
2004-6-8 1:55:30 PM

Hello Kovi !Happy end: a nejem - aki eddig hangsúlyozta, hogy neki aztán sose kell mobil - elkérte a régit -így a Övé lett a T192 ! És nem hinném, hogy megõrültem volna, merthogy - mint tudjuk - a T192-es NiMH akkus, amit ugyebár mindíg ki kell teljesen sütni - így aztán bizony nagyon sokszor tett jó szolgálatot a tartalék akksi. Hát most a nejem nyüstöli... Mellesleg a mai napig semmi baja, üzembiztos ( sose hagyott cserben ! ) csakhát nem színes , stb. (- ezt már sokszor leírtam -...)

peti
 
2004-6-8 1:57:22 PM

Ami az Alcatel 535-öt illeti - nagyon meg vagyok elégedve vele, - különösen hogy képeket, hangokat töltöttem fel rá a Net-rõl ill. a digitális fényképezõgépemrõl - infraporton - az akkujára rá lehet tölteni és legalább egy hétig bírja.(Letöltöttem például - egyébként emeltdíjas SMS-es csengõhangokat PC-re onnan az Alcatel-re ) Egyszóval nekem megérte az árát ! (Tudom, tudom: az Alcatel az nem telefon- csak a...meg a...nomeg a...- engem AZ(OK) abszolúte nem érdekel(nek) - ami nekem kell azt tudja 23990.- pénzért !Hello !

aki
 
2004-6-10 9:34:18 AM

Nagyon jó ez a telefon! 1 év után elkezdett szarakodni, másfél után teljesen tönkre ment, úgy, hogy 3 aksit tönkre tett. Az vegyen, akinek csak 1 évig kell...ha-ha-ha! Amúgy nagyon jó (amíg el nem romlik) nagyon meg lehet szeretni.

 
2004-6-10 7:35:21 PM

Ez egy szar.

Andris
 
2004-6-12 2:07:12 PM

Jónak jó de 1 ídõ múlva unalmas ez a telefon.Nekem még nem ment tönkre csak az elõlap.

peti
 
2004-6-14 7:42:04 AM

"Az vegyen, akinek csak 1 évig kell...ha-ha-ha!" (De ugye nem baj, ha nekem már két és fél éve mûködik ???...)

Nem mindegy?
 
2004-6-22 9:08:35 PM

Hát eléggé ócska.Az akksi is gyenge, meg nincs normális csengõhang.Nem tom, mit szidjátok annyit. Telefonálni meg sms-t írni lehet vele.Mondjuk egy telefon nem is arravaló, hogy egész nap játssz vele, meg fényképezz meg stb.

Nem mindegy?
 
2004-6-22 9:09:56 PM

De a legjobban az hiányzik belõle, hogy nem lehet csengõhangot írni.

kati
 
2004-7-13 5:42:04 PM

csak annyit hogy 1 évből 8 hónapot volt szervízben. kb 6szor vittem be, és mindig valami más hibával kaptam vissza. azt mondták ne aggodjak, mert már nincs sok a készleten.bár lehet hogy velem van a gond...

pLaCkO
 
2004-7-15 7:25:52 PM

Nem tudok semmi jót, sõt még rosszat se mondani róla, na jó rosszat igen, de ha nem lenne ez a hibája akkor nem vágták volna hozzám ingyen. Szóval az a bajom hogy bekapcsolom megy szépen nincs vele semmi gond, majd nem találja meg a hálozatot. Tehát van telefon csak éppen nem lehet vele telefonálni meg sms-t irni.Mi lehet a baja? SEGITSEN VALAKI!

pLaCkO
 
2004-7-15 7:28:09 PM

E-mailben is hozzá szólhattok.placi@ajrg.hu

peti
 
2004-7-17 11:59:04 PM

Szerintem el van állítva a Beállítások-Hálózatok-nál a "Keresési mód"-nál.(Feltéve persze, hogy van térerõ és nincs letiltva a telo...) Kapásból most nincs elõttem hogy milyen menûpontok vannak ott, de nagyon el lehet állítani, egyszer nekem is sikerült a legelején...

pLaCkO
 
2004-7-18 1:00:35 PM

Köszike az infot, e már sikerült meg berhelnem a végfoknál van egy kisseb kontakt hiba sajnos nem hozzoférhetõ igy zsebkendõvel van kiékelve, de az nem a legjobb mert néha igy sincs hálozat.

Gloaming
 
2004-8-2 3:29:58 PM

Most adtam szoft.frissítésre az OT535-öm és egy ilyet kaptam cserekészüéknek.Kb:2hétig lessz nálam de egy hónap alatt se jöttem volna rá a bill.zárra pedig nem vagyok olyan hülye hülyegyerek.inkább egy V50-et kaptam volna.

bothil
 
2004-8-21 11:06:26 AM

szijasztok en csak annyit szeretnek kerdezni hogy mit lehessen erteni akukimelo uzem mod alatt es hangos idozito alitas allat ? ugyan is nekem idaig nekem Zapp-on volt es egy jo kicsiket nagyok voltak a szamlak es az nekem nem ment ugyan is a bartikoreim nem Zapp-osok es igy le csereltem en is egy t192-re.ami a rossz hogy nem uzletbol vasaroltam hanem kezbol es meg nem ertem annyira habar nem rossz igy elsore remelem bejon.igaz uj aku kellet neki es azt formazni kelett.szoval 24h tolteni aztan lemeriteni es ujra 24h tolteni es meg nem volt nagyon idom hogy mindenre rea tuggyak jonni:(((ja es meg valami miert van az hogy elobb tarolni kell az sms-t es csak utanna lehet torolni?jah es meg valami:a biztonsagi kod az mindegyiknel egyforma? mert a tel kod az igen .koszonom elorre is az infot es a segitsegt kerem irjon a bothil@c2.hu e-mail cimre

sziamoto
 
2004-8-21 4:54:40 PM

Hellosztok!Nemtudna v.ki adni egy kis tippet,hogy hogyan lehetne tölteni ezt a drága(t192) teflon-t,ha kiszakatt a töltöcsatlakozó a mibilban,már darabokra szettem(a mobilos nem vállalta a javítást).Lehet kapni ojan csatlakozót,amit betudnék ehejére forrasztani:)???

Spion
 
2005-1-3 11:46:22 AM

Nekem 3 éve működik hibátlanul ez a teló, igaz már egyszer akksit kellett cserélni.Jó párszor leesett innen-onnan,vaságyhoz csapódott,stb....A lényeg hogy nálam bírja a strapát,ha leesik szétesik,én meg összerakom,mint a legót és újra működik.Az a srác aki nem jött volna rá hogyan kell a bill.zárat feloldani azt csak sajnálni tudom.Én valahogy egy kézzel ki-be kapcsolom, minden gondolkodás nélkül.NEm kellett agyalnom rajta hónapokat.:-)Vivát Szervezők!

RapNiGGa
 
2005-4-10 7:41:47 PM

Jutanyos aron Kemelt alapotalan telefon alado erdeklodni lehet Mob:0742162185

pLaCkO
 
2005-4-25 11:42:06 AM

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, sûrgõsen függetleítenem kellene a mobilom (T192), minden megoldás érdekel.E-mail címem: placi@ajrg.hu

Webber
 
2005-5-4 2:48:33 PM

XXX!!! 2ezer? ? ?

Kovi
 
2005-9-16 4:45:35 PM

Hát újra itt vagyok, jó rég jártam ezen az oldalon.Azóta természetesen (már több mint 1 éve) lecseréltem a jó öreg T192-est, és sikerült igen olcsón hozzájutnom egy null km-es NOKIA 6100-hoz. Hát, mondanom se kell, össze sem hasonlítható a kettõ: ÉG ÉS FÖLD. Csak az a baj, hogy szegény T192 még a nála öregebb 3310-essel sem hasonlítható össze. De ezt úgyis mindenki tudja. A NOKIÁK egyszerûen (az újak is, a régiek is) TÖKÉLETESEK! Mondjuk az újabb Motorolákat nem ismerem, de a régiek nagyon gázok...

Kovi
 
2005-9-16 5:09:19 PM

Amúgy most igen szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis most lehetõségem lenne jelentõs kedvezménnyel hozzájutni 3 új mobilhoz: Nokia 6020 v. Nokia 6101 v. Samsung SGH-E330. Nos, ezek közül mindegyik csúcsmobil (legalábbis számomra) de a legjobban a 6020 jön be amelyik a legkevesebbet tudja viszont ez jobban tetszik mint a kinyithatósok. De nem is volna itt semmi gond: jöhet a 6020,a gyönyörû ezüst-feketében!!!CSAKHOGY a köcsög T-Mobile-nál e két Nokia CSAK fehérben kapható, aminél az ezüst-fekete sokkal szebb. Na meg a 6101 is feketében az igazi. A Samsung is nagyon szép és jó, de kicsit nõinek találom. Na mindegy, majd meglátjuk!!!Mindenesetre gond egy szál se, ugyanis a jól bevált 6100-ám itt figyel mellettem - bizonyára még egy jó darabig...No meg a T192 is megvan még!!!HOPPÁCSKA!

Petya
 
2006-4-3 4:26:00 PM

Há ide már nem irtak 7 hónapja. hogy lehet ez???

Kovi
 
2006-5-3 4:49:11 PM

Úgy lehet, hogy a T192 nem túl keresett szerkezet - nem csoda. Viszont megvan a fekete-ezüst 6020-as Nokia, amirõl csak jókat tudok mondani, inkább nem is kezdem el sorolni, elég annyi, hogy sose fog kelleni nekem jobb (és szebb!) telefon...

free6
 
2006-5-28 9:57:47 PM

Eddíg egy T2288-am volt. (Most is van!) Csak hiányzik az óra. Ezért szert tettem egy T192-re, kéz alól. Bekapcsoláskor azt írja ki, hogy "nem regisztrált sim-kártya". Mit lehet tenni vele, hogy mûködjön? Kód vagy v.mi más... free6@freestart.hu ha valaki tud segíteni, elõre is köszi. Amúgy V2288-at akartam, az mindent tud, amit egy TELEFONNAK TUDNIA KELL!

Zombinyúl
 
2006-7-3 11:02:30 AM

Ezt azért írja ki,mert nem kártyafüggetlen,és nem ilyen kártya kell bele!

Zombinyúl
 
2006-7-3 11:03:13 AM

Vagy lejárt a kártya

Ismeretlen ism
 
2006-8-16 12:04:12 AM

Lejárt a kártya. Az tuti.

kisvakond
 
2008-1-4 5:21:19 PM

Jaja.Nem tudja magát beregisztrálni,ez a baja.Szerezz új SIMkártyát,akkor jó lesz.

gbenyov
 
2010-12-2 18:59:57

Múzeális alkatrésznek adok egy Motorola Talkabout T192 MC3 MC3-41B11 típusú telót.T-M kilencötnégyöthétnégynulla

Mod1
 
2011-12-23 14:40:00

Tisztelt Forumozónk!Hamarosan nagy átalakulások elé néz a telefonguru. Az új design mellett, átalakítjuk az apróhirdetések rendszerét is.Mostantól ingyen lehetséges az apróhirdetések feladása a http://www.telefonguru.hu/szolg/hirdetesek.asp oldalon. Ezen hirdetések megjelennek az adott telefon adatlapján is, a hozzászólások alatt egy külön listában. Kérjük, hogy a hozzászólások között több hirdetést ne adjanak fel. Január 1-jétõl visszamenõlegesen kitöröljük a hirdetéseket a hozzászólások közül.Üdvözlettel:Telefonguru csapata

Mod1
 
2011-12-23 14:40:00

Tisztelt Forumozónk!Hamarosan nagy átalakulások elé néz a telefonguru. Az új design mellett, átalakítjuk az apróhirdetések rendszerét is.Mostantól ingyen lehetséges az apróhirdetések feladása a http://www.telefonguru.hu/szolg/hirdetesek.asp oldalon. Ezen hirdetések megjelennek az adott telefon adatlapján is, a hozzászólások alatt egy külön listában. Kérjük, hogy a hozzászólások között több hirdetést ne adjanak fel. Január 1-jétõl visszamenõlegesen kitöröljük a hirdetéseket a hozzászólások közül.Üdvözlettel:Telefonguru csapata

új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei