Mobil Internet sebességmérő

Szélessávú internet sebesség teszt - internet speed test


Független net sebességmérőnk segítségével, pár másodperc alatt megtudhatja, milyen gyors a jelenlegi internetkapcsolata!

A Telefonguru Speedtest egy internet sebességmérő, mellyel sebességtesztet végezhet az internet hálózaton, függetlenül a hálózattól amit használ, legyen az a Vodafone, a Telekom, a Yettel, vagy akár a Digi internetes szolgáltatási területén.

Ehhez nem kell mást tennie, csak indítsa el a sebesség tesztet! A teszt az Ön aktuális adatforgalmi sebességét fogja mutatni. Minél nagyobb a le- és feltöltési sebesség, annál gyorsabb az internetezés, és annál több internetes alkalmazást tud egy időben futtatni.

Annak érdekében, hogy az internet gyorsaság mérésének eredményei minél pontosabbak legyenek, a tesztelés közben ne dolgozzon az internettel és semmivel se terhelje túl a számítógépét.

A mérés pillanatnyi állapotot jelzi, ez időben változhat. A mérés eredményének elvileg el kell érnie az Ön szolgáltatója (Vodafone, Telekom, Yettel, Digi) által garantált sávszélességet, de az előfizetés sávszélességének maximumát nem feltétlenül.

Az internet sebességmérő által mért érték sok tényezőtől függ. A sebességmérést befolyásolja az internetmegosztás, router használata, kábelen vagy wifin csatlakozik-e az internetre, mennyi és milyen egyéb eszköz használja párhuzamosan a hálózatot (notebook, tablet, okostelefon) kábelen vagy wifin, vannak-e olyan programok, alkalmazások (Windows, vírusirtó, Torrent, stb.), melyek a háttérben használják az internetet (pl. frissítést tölt le) vagy egy másik böngészőablakban éppen lejátszott video (pl. YouTube) is csökkentheti a mért értéket.

Vezeték nélküli kapcsolatnál fontos tudni, hogy a wifin mérhető sebességre hatással van az éppen használt eszközök száma, azok szabványa (b/g/n), a router és az eszközök közötti távolság, az esetlegesen köztük megtalálható falak, bútorok árnyékoló hatása, a környéken elérhető wifi hálózatok száma, az általuk használt csatorna száma, frekvenciája.

A sebességteszt szolgáltatással pillanatnyilag elérhető maximális sebességet érdemes úgy mérni, hogy a modemre közvetlenül csatlakoztat egy számítógépet, bezár minden olyan programot, ami használhatja az internetet a háttérben és csak utána indítja el sebességmérő alkalmazásunkat.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei