Hangvezérlés


Lehetővé teszi a telefonok vezérlését hangparancsok segítségével

A hangvezérlés (voice control) a mobiltelefonokban található funkció, amely lehetővé teszi a telefonok vezérlését hangparancsok segítségével. A hangvezérlés használatával a telefonokat hangparancsokkal lehet vezérelni, így a telefonokat kézzel nem kell megérintenünk a vezérlésükhöz.

A hangvezérlés általában a mobiltelefonokban található hangfelismerő szoftver segítségével működik. A hangfelismerő szoftver felismeri a hangparancsokat, és a telefon megfelelő műveleteit végrehajtja. A hangvezérlés használatával például lehet a telefonokat hívások indítására vagy leállítására használni, lehet navigálni a telefonon futó alkalmazások között, lehet keresni az interneten, és sok más műveletet is végrehajthatunk a hangvezérlés segítségével.

A hangvezérlés használata nagyon kényelmes lehet, mivel a telefonokat kézzel nem kell megérintenünk a vezérlésükhöz. A hangvezérlés használatával a telefonokat gyorsabban és kényelmesebben lehet vezérelni, még akkor is, ha valami más is foglalkoztat bennünket.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei