SAR


A telefon sugárzására vonatkozó érték

Specific Absorption Rate- Specifikus sugárzási ráta. A telefon sugárzására vonatkozó érték. A SAR érték azt jelzi, hogy mennyi RF sugárzást kap az emberi test a mobiltelefon használatakor. Minél kisebb a szám, annál gyengébb sugárzás éri a felhasználót. Mértékegység: watt/kilogramm.

Az elektromágneses sugárzás jelen van körülöttünk a mindennapi életben, például a rádióadások, a WiFi és a mobiltelefonok által kibocsátott jelekben. A SAR érték azt mutatja meg, hogy egy adott készülék milyen mértékben sugároz elektromágneses energiát a testbe, amikor a telefon a fejünkhöz vagy a testünkhöz van tartva. Az SAR értéke nem mutatja meg, hogy a telefon sugárzása káros-e vagy sem, hanem csak azt jelzi, hogy milyen mértékben szívódik fel a testben. Az SAR értékek világszerte előírt határértékeket tartalmaznak, amelyek biztosítják, hogy a mobiltelefonok által kibocsátott sugárzás biztonságos legyen az emberi test számára.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei