CPU


A mobiltelefonokban található mikroprocesszor

A CPU (Central Processing Unit) a mobiltelefonokban található mikroprocesszor, amely az eszköz alapvető működését irányítja. A CPU a mobiltelefonokban a műveletek végrehajtásáért felelős, például az adatok feldolgozásáért és tárolásáért, valamint az alkalmazások futtatásáért.

A CPU általában a mobiltelefonok chipkészletének része. A CPU általában a telefon adatforgalmát is kezeli, például az adatok tárolását és átvitelét. A CPU a mobiltelefonok esetében nagyon fontos, mivel határozza meg a telefon sebességét és teljesítményét.

A CPU általában megadott számú processzormagokból áll, amelyek külön-külön végrehajthatják a műveleteket. Minél több processzormagot tartalmaz a CPU, annál több műveletet tud végrehajtani egyszerre, és így annál gyorsabb és hatékonyabb lehet a telefon működése.

Számozása utal a magok számára és minimális működi frekvenciára GHz-ben. Manapság fel szokták tüntetni a generációt is a nevében.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei