Meizu M8 standardOne

   
Meizu M8 standardOne
ÚjésHasználtGSM
Hol és mennyiért kapható egy Meizu M8 standardOne?


Szavazás
Külső: 10.00

Tudás: 9.00

Minőség: 4.00

Értékelés: 7.67 | Szavazatok: 1


Meizu M8 standardOne ÁLTALÁNOS ADATAI

Megjelenés időpontja 2010 november
Operációs rendszerWM60 = WinMobile 6,0
RotaSVan
FrekvenciasávGSM 3 band
Generáció2G
ChipSet, CPU, GPU 650 MHz
MÉRETEK
Súly g 118
Méret mm 108*59*12
Billentyũzet touchscreen
KIJELZŐ
Kijelző pixel 480*720
Kijelző méret - col/inch 3.4
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma db 16m (24 bit)

HANG ÉS KÉP
Kihangositás Van
Hangvezérlés Nincs
Hangjegyzet alap szolgáltatás
Csengőhang letöltés Van
Polifonia MIDI
Zenelejátszás Music PlayerZene lejátszó
Rádió Nincs
Kamera 1x
Kamera felbontása 3,x Mpixel
Video Video Player
MEMÓRIA ÉS TÁRHELY
Telefonkönyv db dinamikus
Min. memória MB 128
Min. háttértár GB 8
Memória bővíthetőség Nincs
ADATCSERE
GPRS Van
EDGE Van
WAP HTML
EMS/E-mail eMail
MMS Van
Infraport Nincs
Bluetooth v2,x
B/T extra A2DP
Wi-Fi (alap) g/bNincs
Wi-Fi Direct Nincs
Wi-Fi extra Nincs
Wi-Fi HotSpot Nincs
Blackberry Nincs
NFC Nincs
TV/USB kapcsolat DMB
GPS Nincs
Push to Talk Nincs
AKKUMULÁTOR
Típus Li-Ion
Készenléti idő h /
Cserélhetőség
374
Beszélgetési idő h /
Gyorstöltés
6
ALKALMAZÁSOK ÉS ÉRZÉKELŐK
Java J2ME
Flash / Ujjlenyomat olvasó Nincs
SNS integráció alap szolgáltatás
Organizeralap szolgáltatás
T9 szótár Van
Office alkalmazások Nincs
Iránytũ Nincs
Extrák Nincs
EGYÉB
Vibra jelzés Van
SIM típus miniSIM
SIM-ek száma 1
Flight mode Van
Terület Globális
Funkciók Van kamera nélküli változata is
Brand nincs
IP szabványNincs
Limited EditionNincs
SAR 1,35
N/A = Nincs adat. Legutóbbi frissítés: 2021-03-30 16:51:10Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Korábbi vélemények, tapasztalatok
Sági
 
2007-5-17 10:45:26 PM

16GB?! Az rengeteg! Ezek után nagyon kíváncsi vagyok,hogy hogy nézhet ki ez a teló. Bár itthon úgyse nagyon lehet majd kapni egy darabig...ja! és le ne maradjak: ELSÕÕÕ

Tibo
 
2007-5-18 1:05:18 AM

Nem tudom, a szerkesztõk honnan vették a készenléti, és beszélgetési idõt, és a súlyt, mikor ezekrõl a hivatalos weboldalon sincsenek adatok. Továbbá azt se, hogy miért nyitnak ugyanannak a típusnak 3 leírást, és miért írnak bele valótlan adatokat: pl színek száma 262 E helyett 16 millió, 2 mp kamera helyett 3 mp hátsó, 0,3 mp elülsõ kamera. Viszont most áttervezték a külsõjét, fehér, és szögletes formájú lesz.

Mod3
 
2007-5-19 7:16:10 AM

Kedves Tibo!Nekünk sem túl sok információ forrás állt rendelkezésre. A mienk sok esetben megbízható, de természetesen vannak tévedések. Sok esetben maga a cég is hajlandó külön megkeresés alapján infókat kiadni, mégpedig olyat is, amit még az oldalukra - talán egy lusta rendszergazda - nem tolt ki, pedig már rendelkeznek vele.Egyébként én - szívem szerint - a készenléti és beszélgetési idők feltüntetését megszüntetném, mert nagyon sok esetben irreális az adat. A gyártó ugyanis nem az élethez, hanem egy ideális labor feltételhez adja meg, ami miatt a gyakorlatban soha sem érhető el. Például ez van az én telefon esetében is. Direkt nem írok típust...Amint lesz korrekt infónk azonnal módosítjuk az adatokat, de bemondásra soha sem. Ez nálunk bevett gyakorlat.

Mod3
 
2007-5-19 7:17:51 AM

Azért nyitottunk több fórumot, mert a készülék több, elég jelentősen eltérő változatban lesz egyszerre a piacon.A kamerás, és a kamera nélkülinek már nem akartunk külön fórumot indítani, mivel ott csak egy kamera megléte a különbség.

Tibo
 
2007-5-26 11:46:46 PM

Kedves Mod3!Természetesen nem a munkátokat akartam kritizálni, hanem csak a téves adatokra kívántam felhívni a figyelmet. A készüléknek két típusa lesz, "Basic" kamera nélkül, és "Standard", kamerával. Ezenkívül nem lesz más különbség a két típus között. Viszont lehet, hogy lesz egy külön verzió az USA-nak, telefon funkció nélkül, mert az M8 nem támogatja az ottani gsm-szabványt, de ez a hír csak pletyka szinten kering a fórumokon. Mivel a Meizu mp3, mp4 lejátszókat gyárt /most még csak :) /, az eltérõ memória méretû változatok nem számítanak külön típusnak, nem is tudok olyan mp3 lejátszót, amit csak egyféle memóriával forgalmaznak. Az elõzetes hírekkel ellentétben nem kell hozzá bluetooth-os gps-jelvevõ, hanem beépített gps lesz benne. Várhatóan még idén, a negyedik negyedévben kezdik forgalmazni.

Tibo
 
2007-5-26 11:47:26 PM

Bemondásra tényleg ne módosítsatok, adok néhány linket:http://dapreview.net/news.php?item.3962.5http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/05/meizu_minione_specs_unveiled.htmlhttp://www.engadget.com/2007/05/18/meizus-minione-packs-more-acronyms-than-you-can-handle/http://www.shanghaiist.com/archives/2007/05/18/i_what_here_is.phphttp://www.meizu-minione.info/m8_iphone_comparison.php

Mod3
 
2007-5-27 7:56:52 AM

Kedves Tibo!Köszönöm a jószándékú javaslatod. A sok linkből én csak két oldalt tudtam használni. Az egyik a Gizmo féle, ami - tapasztalatunk szerint - elég jó adatokat ad meg, a másik a gyári összehasonlító.A többi oldalt nem szoktam, és most sem fogom figyelembe venni. Már csak azért sem, mert a gyári oldalon szó nincs a WiFi-ről, azokon meg bátran beírják. Tehát ezt az adatot töröltem (a gyári összehasnlító táblázat alapján). A kamera felbontást kijavítottam 3 Mpixel-re. Szintén a gyári adatlap alapján. Más eltérést nem láttam.Az elnevezést (a fórumhoz) onnan kaptam. Persze ez még változhat, de ebben az esetben maximum javítani fogok az adattáblán. A "csak fényképező" változat ki fog jönni, de nem csak az USA-ban, és nem azért mert ott nem használnak GSM rendszert. Ugyanis az USA szabványa a 850 és az 1900-as frekit használja...Köszönöm szépen a segítő szándékú kiegészítéseket! Külön köszönöm a linkeket.

Tibo
 
2007-6-2 10:39:34 PM

Szia Mod3!Nekem a böngészõm még mindig 2 megapixeles kamerát mutat(a gyári összehasnlító táblázat ellenére), biztos ráférne már egy szofverfrissítés :)) Amúgy én nem "csak fényképezõ"-t írtam, hanem telefon nélküli változatot, vagyis a médialejátszó, a GPS, és a PDA funkciók ugyanúgy használhatók, mint a normál változatban. A "M8 nem támogatja az ottani gsm-szabványt" alatt azt értettem, hogy nem mûködik az ott használatos 850 és 1900 frekvencián, és ezért készülhet telefon nélküli változat az USA-nak.

Mod3
 
2007-6-3 9:05:20 AM

Kedves Tibo!Köszönöm a jelzést. Még nem frissítettünk. Majd utána fog változni az adat a helyesre.Az, hogy manapság a fényképezőgép is jó MP3 lejátszónak az ma már nem egy unicum! Bár számomra még ma uis furcsa, de már itthon is találkoztam olyan géppel amelyik le tud játszani ilyet. Például nekünk is (itthon) ilyen van. Azt ne kérdezd, hogy ennek mi az értelme. Ugyanis az már megtörtént velem, hogy MP3-at hallgattam a telefonomon, az is megtörtént, hogy rádióztam a fiam MP3-as lejátszójával, de az, hogy fényképezőgépen hallgassak MP3-at, az még soha sem jutott eszembe - annak ellenére, hogy erre, mint írtam, van lehetőségem... Lehet, hogy konzervatív vagyok?Na most Loszi-ban már lehet kapni ezt a keyterét telefonként! Bár a rokonom, unszolásom ellenére sem akarja megvenni, mivel számára az ilyen keleti dolgok "gagyik"... Lehet, hogy neki van igaza? Nem tudom.

Tibo
 
2007-6-4 3:11:53 AM

Kedves Mod3!Manapság már alig lehet olyan telefont kapni, amelyik nem játszik le mp3-t, illetve olyan mp3-lejátszót, amiben nincs rádió. Ezen funkciók még össze is passzolnak. De egy fényképezõgépbe mp3-lejátszót? Hátt... én nem vennék ilyet. Nekem fontos egy mp3-nál, h kicsi legyen, és ne húzza a zsebemet, egy teljes értékû fényképezõ meg túl nagy ehhez. Bár a JXD-nek több fényképezõgépes mp4 lejátszója van, de ott nem a fényképezés a fõ funkció, az csak "hab a tortán".A meizu m8 még biztos nem kapható, a negyedik negyedévben kerül a piacra, még pontos idõpont sincs róla, hogy mikor. De ha már tényleg lehetni kapni, akkor tele lennének vele a technikai újdonságokkal foglalkozó oldalak. A meizu egyáltalán nem nevezhetõ gagyinak, az ismerõsöd nyilván nem ismeri. Sõt, ki merem jelenteni, hogy az m6 a legjobb flash memóriás mp4-lejátszó, és ha hozzák ezt a színvonalat az m8-nál is, akkor simán leveri a nokia n95-t (asszem ez most a nokia csúcsmodellje, de ebben nem vagyok biztos) , és az apple iphone-t. Pedig ez lesz az elsõ telefonja, miket csinálhatnak még ezután?

x
 
2011-7-5 18:38:55

ELSŐNEK...lépj fel a google-ra és ott majd megtalálod:)

Mod1
 
2011-12-23 14:40:00

Tisztelt Forumozónk!Hamarosan nagy átalakulások elé néz a telefonguru. Az új design mellett, átalakítjuk az apróhirdetések rendszerét is.Mostantól ingyen lehetséges az apróhirdetések feladása a http://www.telefonguru.hu/szolg/hirdetesek.asp oldalon. Ezen hirdetések megjelennek az adott telefon adatlapján is, a hozzászólások alatt egy külön listában. Kérjük, hogy a hozzászólások között több hirdetést ne adjanak fel. Január 1-jétõl visszamenõlegesen kitöröljük a hirdetéseket a hozzászólások közül.Üdvözlettel:Telefonguru csapata

Mod1
 
2011-12-23 14:40:00

Tisztelt Forumozónk!Hamarosan nagy átalakulások elé néz a telefonguru. Az új design mellett, átalakítjuk az apróhirdetések rendszerét is.Mostantól ingyen lehetséges az apróhirdetések feladása a http://www.telefonguru.hu/szolg/hirdetesek.asp oldalon. Ezen hirdetések megjelennek az adott telefon adatlapján is, a hozzászólások alatt egy külön listában. Kérjük, hogy a hozzászólások között több hirdetést ne adjanak fel. Január 1-jétõl visszamenõlegesen kitöröljük a hirdetéseket a hozzászólások közül.Üdvözlettel:Telefonguru csapata

KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei