Cubot X18 Plus: dual kamera fillérekért

2018.03.15| (x)

A kínai Cubot követi a nagyokat, ám nem kér sok pénzt az újdonságért.

Manapság elég ritka, amit a Cubot összehozott, hatalmas kijelzőt és dual kamerát ad kifejezetten baráti áron. A kínai gyártó a távol-keleti cégek között egy feltörekvő cég, bár messze van egyelőre attól, amit a Xiaomi és a Meizu összehozott, de semmiképp sem szabad kihagyni őket a számításból, ha jó áron szeretnénk villantani egy új mobilt.

Erre tökéletes a Cubot X18 Plus a maga hatalmas, 6 colos, ebben a kategóriában páratlanul jó felbontású, 2160×1080 pixeles IPS megjelenítőjével, amely abszolút trendi a 18:9 képaránnyal karöltve. A kijelző körül nagyon vékony káva található, hogy ezzel is konkurálni tudjon a nagyokkal.

Cubot X18 Plus: dual kamera fillérekért

A kevesebb, mint 9 mm-es burkolat alatt a kissé tán kevésbé acélos nyolcmagos, 1.5 gigahertzes MTK6750T chipset dolgozik a Mali T860MP2 grafikus gyorstó, 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely mellett, ez utóbbi további 256 gigabájtos kártyával bővíthető. Ugyanitt található a 4000 mAh kapacitású akkumulátor, amely várhatóan kiváló üzemidőt biztosít a gyors és stabil Android 8.0 Oreo rendszer alatt.

A telefon támogatja a B20 hálózatot, így itthon sem szenved kárt senki, ha 4G-n szeretne netezni. Hibrid dual SIM támogatást kapott az X18 Plus, így két nanoSIM vagy egy nanoSIM és egy microSD kártya rejthető el az oldalsó tálcában.

Cubot X18 Plus: dual kamera fillérekért

A Cubot X18 Plus hátlapja két szenzort rejt, a fő kamera 20 megapixeles, autofókusszal ellátott, f/2.0 apertúrával rendelkező darab, a másodlagos 2 megapixeles pedig a bokeh effekthez szolgál, így portréfotózáshoz is tökéletes választás lehet. Mindezt LED villanó és egy, a kamerák alatti ujjlenyomat-olvasó egészíti ki, amely 0.1 másodperc alatt feloldja a kijelzőt a gyártó ígérete szerint. A szelfikhez az előlapon 13 megapixeles szenzor segíti az önarcképek elkészítését.

Cubot X18 Plus: dual kamera fillérekért

A Cubot X18 Plus jelenleg előrendelhető fekete vagy kék színben, méghozzá 150 dolláros áron, az akció még négy napig érvényes, utána emelkedik az ár. Az előrendelési időszak április 2-ig tart, a készüléket ekkor kezdik leszállítani. Fontos részlet, hogy fizetésnél a Priority Line, EU Express szállítást kell választani, így 5.7 dolláros felárért cserébe nem kell félni a hazai áfa kicsengetésétől, így összesen 39 ezer forintért birtokolható a Cubot X18 Plus.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei