Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

2023.06.11| (x)

A Blackview legújabb zászlóshajója, a BV8900 robusztus telefon hamarosan érkezik hőkamerával, ArcSoft 4.0-alapú hármas kamerával, 10.380mAh szilárdtest akkumulátorral és Android 13-on alapuló DokeOS 3.1 rendszerrel.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Blackview jól ismert a katonai szintű víz-, csepp- és porálló tulajdonságokkal rendelkező robusztus telefonokról, amelyek segítenek a felhasználóknak túlélni a kihívásokkal teli környezeteket. Nemrégiben mutatták be a legújabb zászlóshajónak számító robusztus telefont a továbbfejlesztett hőkamerával.

Miután a piacon óriási visszhangot váltott ki az előző, BL8800 Pro hőkamerával ellátott modell, a legújabb Blackview BV8900, szintén hőkamerával ellátott modell négy jelentős frissítésen esett át először, köztük a 4× térbeli zoomos hőkamerával történő praktikussági frissítésen, az ArcSoft 4.0-val történő fényképészeti frissítésen. 0-alapú hármas kamerával, a robusztussági frissítéseket a 10 380 mAh-s szilárdtest akkumulátorral és a Corning Gorilla Glass 7 üveggel, valamint a folyékonysági frissítéseket az Android 13-on alapuló DokeOS 3.1 és a MediaTek Helio P90 segítségével oldották meg.

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

A hőkamera a tárgy által kibocsátott láthatatlan infravörös energiát alakítja át látható hőképpé. A felhasználók otthoni érzékelési igényeihez a hőmérséklet eloszlása alapján képes megtalálni a hálószobában a területet a kényelmes élethez, a konyhában a törött vízcsöveket vagy gázszivárgást, vagy a nappaliban a hibás elektromos vezetékeket.

A felhasználók igényeit kielégítve a hővel kapcsolatos problémák megoldására a hőmérséklet-eloszlással a szakmai területeken, képes megtalálni az elveszett társakat kalandozás közben, az elektromos hibákat az építkezéseken, vagy a csapdába esett személyeket tűz esetén, teljes mértékben megvédve a felhasználók biztonságát.

Emellett a mindennapi életben is használható a hőmérséklet-eloszlás segítségével eltűnt háziállatok felkutatására, Van Gogh-szerű képek készítésére, vagy a hangulatváltozások elemzésével segít a társas érintkezésben, szórakoztatóbbá téve a hétköznapi tevékenységeket.

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

A Blackview régóta együttműködik a FLIR-rel, a hőkamerás képalkotás iparági úttörőjével, hogy a felhasználók számára a telefonokban elérhető legjobb hőkamerás megoldásokat kínálja. A Blackview BV8900 hőkamerája 4x-es térzoomot tesz lehetővé.

 

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

A Blackview BV8900 hátsó kamerája 64 MP-es Samsung ISOCELL GW3 és 5MP-es másodlagos hátsó kamerával rendelkezik, amely segíti a hőképalkotást. Akár nappal, akár éjszaka van, a kamera a Smart ISO funkcióval automatikusan kiválasztja az optimális ISO értéket a különböző fényviszonyok alapján; valamint a Tetrapixel technológia támogatásának köszönhetően az éjszakai felvételek részletgazdagok lehetnek a kiemelt részletekben és kevésbé zajosak a sötétben. 

Az OIS teljesen kompenzálja a kézremegést, hogy tökéletesen kiegyensúlyozza a fotóstabilitást és a kép tisztaságát, így a felhasználók mozgás közben is elmosódásmentes képeket készíthetnek. A szelfikhez a 16 megapixeles előlapi kamera QuadBayer érzékelője PDAF technológiát tartalmaz, hogy a felhasználók részleteire fókuszáljon. Ezenfelül a kamera támogatja a 4K videofelvételt szépség móddal, így tökéletes a Youtube-on, Instagramon vagy TikTok-on történő vlogoláshoz.

A Blackview BV8900 a legmodernebb ArcSoft 4.0 segítségével 17%-kal javítja a fotómódok teljesítményét, beleértve a HDR, Éjszakai mód, Szépség mód, Portré mód és Panoráma módot. De ez még nem minden - más fényképezési módokat is támogat, mint például a Google Lens, a Pro mód és a Mono mód, így ez egy sokoldalú, strapabíró telefon, amely mind a strapabíró teljesítményben, mind a kivételes kamerafunkciókban kiemelkedő.

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

A telefonok akkumulátoraival kapcsolatos fő aggodalmak - biztonság, tartósság és stabilitás - kezelése érdekében a Blackview BV8900 bevezet egy újszerű 10,380mAh szilárdtest-akkumulátort, amelyet a jövő akkumulátor trendjének tekintenek a jobb energiasűrűségével és fokozott biztonságával. 

A Blackview Labs a hagyományos folyékony elektrolitok helyett szilárd elektrolitokat alkalmaz, így minimálisra csökkenti az akkumulátor robbanásának kockázatát gyúlékony összetevők nélkül, nagyobb biztonságot nyújtva a felhasználóknak. Emellett nagyobb energiasűrűséget ér el a tartós, de könnyebb és vékonyabb akkumulátorhoz, ugyanolyan kapacitás mellett. 

A folyékony elektrolit magas viszkozitásával szemben, amely alacsony hőmérsékleten alacsony lítium vezetőképességet eredményez, a szilárdtest akkumulátorok alacsony hőmérsékleten is elegendő vezetőképességet tartanak fenn, ami nagymértékben javítja a magas és alacsony hőmérsékletekkel szembeni szélsőséges ellenállás egyensúlyát (-30 ℃-60 ℃), garantálva a stabil teljesítményt még zord körülmények között is.

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

A Blackview BV8900 segítségével a felhasználók nyugodt szívvel számíthatnak a hosszú távú teljesítményre. A 33 W-os gyorstöltésnek köszönhetően 2,5 óra töltés 45,5 napig tart készenléti állapotban. 

Egy 7848 km-es országúti utazás során sem kell aggódni az akkumulátor miatt, hiszen akár 344 órányi megszakítás nélküli navigáció vagy 70 órányi megszakítás nélküli SOS-szolgáltatás is biztosítható. 

Az OTG és az USB 3.0 kompatibilitással 2× gyorsabb fordított töltést tesz lehetővé, hogy gyorsan töltsön más eszközöket még áram nélküli helyeken is. 

Az esőerdők átszelésétől a kültéri munkák végzéséig a Blackview BV8900 továbbra is katonai szintű víz-, csepp- és porálló MIL-STD-810H és vezető IP68 és IP69K védelmet nyújt, hogy bátran tartson a felhasználók minden életstílusával. Különösen a Corning Gorilla Glass 7 kijelző használata 1,5x jobb cseppteljesítményt és 2x jobb karcolási teljesítményt biztosít, valamint egy rendkívül érzékeny kesztyű üzemmódot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kesztyűben se okozzon gondot a használatkor. 

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

Az Android 13-ra történő frissítéssel a Blackview BV8900 már a vadonatúj DokeOS 3.1-t kapta meg, amely több adatvédelmi lehetőséget biztosít. A felhasználók egyénileg testre szabhatják az alkalmazás ikon méretét, a mappa színét és az alkalmazás nyelvét. 

A magánélet védelme érdekében képes az értesítési engedélyek kezelésére és a vágólap előzmények időben történő törlésére, és magasabb szintű magánéletet biztosít a továbbfejlesztett DAC+ MAC kettős biztonsági védelme, amelyet a Blackview úgy alakított ki, hogy biztosítsa a biztonságos információhoz való hozzáférést a készüléken, így biztosítva a felhasználók számára a végső adatvédelmi védelmet. 

Ami a gördülékenységet illeti, tartalmazza a Cold Roomot az inaktív programok befagyasztására a késleltetések minimalizálása érdekében, valamint a Rendszerkezelőt az általános optimális működés érdekében. A DokeOS 3.1 továbbá erőfeszítéseket tett a felhasználók jólétének és egészségének fokozására is az új Fókusz móddal, amely kizárja a külső zavaró tényezőket, valamint az új Egészség móddal, amely nyomon követi a fitnesz mérőszámokat az olyan tevékenységekhez, mint a futás, a gyaloglás és a kerékpározás.

Hőkamerával érkezik szuper áron a BV8900

A Blackview BV8900 a nyolcmagos MediaTek Helio P90 CPU-val rendelkezik, amely 4,6-szor nagyobb teljesítményt nyújt, mint elődje. A 16 GB RAM-mal párosítva az akár 2,2 GHz-es főfrekvenciájú CPU nagyobb teljesítményt nyújt a rendszer gyorsabb gördülékenységével és alacsonyabb energiafogyasztással a legjobb játékélmény és képfeldolgozási képesség érdekében. A 256 GB ROM és az 1 TB-os tárhelybővítéssel a felhasználók az egész világot tárolhatják, akár 170 K+ fényképet, 2,8K+ vicces rövid videót vagy 446K+ kedvenc zeneszámot.

A 6,5 hüvelykes 2,4K kijelző és a Smart-PA box hangszóró lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljesen elmerüljenek a tévénézésben, zenehallgatásban és játékokban. 

Van még más is, ami segíti a felhasználókat a jó munkavégzésben. 4 az 1-ben navigációs rendszer a pontos helymeghatározáshoz, többfunkciós NFC a fizetéshez vagy adatátvitelhez, testreszabott gyorsgomb az egynyomásos funkcióhoz, és egy csomó hasznos eszközkészlet a praktikumhoz.

A Blackview BV8900 2023. június 12. és június 18. között lesz megvásárolható az AliExpressen. Ne hagyja ki az első ajánlatot 35 százalék kedvezménnyel, így 260 dolláros áron beszerezhető az igazán különleges készülék! 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei