Új Limit +Net csomag a Telenortól

2012.08.06| Telenor

Mobilnetezés és telefonálás kiszámítható költségek mellett, valamint még színesebb készülékkínálat a szolgáltató megújuló nyári akciójában.

Mobilnetezés és telefonálás kiszámítható költségek mellett, valamint még színesebb készülékkínálat a szolgáltató megújuló nyári akciójában. Augusztus 2-tól új tarifával jelentkezik a Telenor: a számlás és kártyás tarifacsomagok előnyeit egyesítő Limit +Net csomag adatforgalmat is biztosít, a feltöltések alkalmával pedig újabb adatmennyiség jár. A szolgáltató emellett megújítja nyári akciós készülékkínálatát, melynek keretében tíz népszerű készüléket továbbra is tíz forintért lehet megvásárolni.

A Telenor mától elérhető új tarifacsomagját, a Limit +Netet elsősorban azoknak a fiataloknak, illetve szüleiknek ajánlja, akik kiszámítható költségek mellett szeretnék kihasználni telefonjuk adottságait a hívás és üzenetküldés mellett internetezésre is. A Limit +Net egyesíti a számlás és kártyás csomagok előnyeit. Az ügyfelek fix keretet használhatnak el havonta, amit a számlás konstrukcióval megegyező módon fizetnek ki. A túlköltés miatt viszont nem kell aggódni, mert a havi keret felhasználása után az egyenleg a kártyás konstrukcióval megegyező módon tölthető fel. A feltöltés értéke teljes egészében lebeszélhető, amely mellé minden esetben díjmentes, belföldi internetezésre alkalmas adatmennyiséget biztosít a szolgáltató. Így mindenki igényeinek és pénztárcájának megfelelően telefonálhat és netezhet minden hónapban.

Új Limit +Net csomag a Telenortól

A Limit +Net havi kerete 2990 forint, amely 2500 forint lebeszélhető összeget, illetve havonta felhasználható 50 Mb belföldön felhasználható adatforgalmat is tartalmaz. Emellett az új konstrukciót választók a Telenor Go Portálján elérhető különféle játékok közül tölthetnek le egyet díjmentesen<2>, tetszés szerint. A Limit +Net tarifa mellé a szolgáltató most az érintőképernyős Nokia C5-03-at és az androidos LG Optimus L3-at kínálja, melyeket az új tarifa választása esetén 10 forintért lehet hazavinni, kétéves hűség vállalásával.

A Telenor szintén mától megújítja a nyári akciójának készülékkínálatát. A szeptember 3-ig tartó promócióban továbbra is tíz készüléket lehet rendkívül kedvező áron, mindössze 10 forintért hazavinni, a megújuló palettán pedig több népszerű androidos és Windows Phone-os készülék is található. A korábbinál még sokszínűbb kínálatban ezúttal a Huawei Ascend Y200, a HTC Wildfire S, az LG Optimus L3, a Nokia C2-01, a Nokia C5-03, a Nokia Lumia 610, a Samsung Galaxy mini, Samsung Galaxy Y, a Sony Ericsson Xperia ray és a ZTE Atlas 3.5W szerepel. A készülékek meghatározott, új Telenor lakossági számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program igénybevétele esetén érhetőek el, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A laptopon vagy táblagépen internetezők számára is kedvezményes ajánlattal jelentkezik a szolgáltató: a Hipernet 5 tarifacsomag havidíja az első hónapban mindössze 990 Ft, 2 éves hűség vállalása esetén. A Hipernet 7, 21, 42 tarifacsomagok az első két hónapban szintén 990 Ft-os, akciós havidíjjal érhetőek el 2 éves hűség és 2 éves tarifamegtartás mellett.

További információ: www.telenor.hu



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei