Ingyen net a Telenorosoknak!

2017.07.31| Telenor

Három napig a Telenor minden ügyfelére kiterjeszti a korlátlan Hipernetet.

Augusztus 4. és 6. között az előfizetőknek belföldön nem kell számolgatniuk a megabyte-okat. Korlátlan Hipernet hétvégét biztosít a Telenor minden ügyfele számára augusztus 4. és 6. között. A szolgáltató azt szeretné, hogy a Telenor Hello Data tarifákban kínált korlátlan mobilinternet élményét néhány napig minden telenoros maximálisan élvezhesse belföldön. A gondtalan nyári kikapcsolódás jegyében 2017. augusztus 4-én, 5-én és 6-án a Telenor lekapcsolja a mobilinternetes adatforgalmi számlálókat. A társaság minden ügyfele – havidíjasok és feltöltőkártyások egyaránt, beleértve az aktív mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőket is – korlátok nélkül, kedve és igénye szerint használhatja a 99,74%-os lakossági kültéri lefedettségű Hipernet hálózatot.

Augusztus első hétvégéjén a korlátlan Hipernet-hozzáféréshez az ügyfeleknek semmi extra teendőjük nincsen: se regisztráció, se aktiváló SMS küldése nem szükséges, és korlátlanul élvezhetik a Hipernetezést. Hasonló akcióra legutóbb tavaly karácsonykor volt példa, amikor az ünnepi kapcsolattartáshoz és szórakozáshoz kívánt segíteni a Telenor. A korlátlan Hipernet napok nagyon népszerűnek bizonyultak az ügyfelek körében, akik alkalomról-alkalomra egyre nagyobb forgalmat generáltak ezekben az időszakokban. 2016 őszén például egyetlen nap alatt akkora adatforgalmat bonyolítottak a Hiperneten, amivel 2001-ben a világháló akkor elérhető teljes tartalma letölthető lett volna.

Ingyen net a Telenorosoknak!

A telenorosoknak a három napban nem kell aggódniuk az adatforgalmi keretek és költségek miatt, nem kell hezitálni, hogy mobilinterneten elindítsák-e az őket érdeklő Youtube-videókat vagy éppen addig használják a közösségi csatornákat élményeik megosztására, amíg kedvük tartja. A korlátlansággal szabadabban használhatják a nyári szabadság során különösen hasznos navigációs alkalmazásokat, gondtalanul online tévézhetnek a Telenor MyTV-vel, és használhatnak zeneszolgáltatásokat a strandon, a nyaralóban, vagy akár útközben is.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei