Ingyen net a Telenorosoknak!

2017.07.31| Telenor

Három napig a Telenor minden ügyfelére kiterjeszti a korlátlan Hipernetet.

Augusztus 4. és 6. között az előfizetőknek belföldön nem kell számolgatniuk a megabyte-okat. Korlátlan Hipernet hétvégét biztosít a Telenor minden ügyfele számára augusztus 4. és 6. között. A szolgáltató azt szeretné, hogy a Telenor Hello Data tarifákban kínált korlátlan mobilinternet élményét néhány napig minden telenoros maximálisan élvezhesse belföldön. A gondtalan nyári kikapcsolódás jegyében 2017. augusztus 4-én, 5-én és 6-án a Telenor lekapcsolja a mobilinternetes adatforgalmi számlálókat. A társaság minden ügyfele – havidíjasok és feltöltőkártyások egyaránt, beleértve az aktív mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőket is – korlátok nélkül, kedve és igénye szerint használhatja a 99,74%-os lakossági kültéri lefedettségű Hipernet hálózatot.

Augusztus első hétvégéjén a korlátlan Hipernet-hozzáféréshez az ügyfeleknek semmi extra teendőjük nincsen: se regisztráció, se aktiváló SMS küldése nem szükséges, és korlátlanul élvezhetik a Hipernetezést. Hasonló akcióra legutóbb tavaly karácsonykor volt példa, amikor az ünnepi kapcsolattartáshoz és szórakozáshoz kívánt segíteni a Telenor. A korlátlan Hipernet napok nagyon népszerűnek bizonyultak az ügyfelek körében, akik alkalomról-alkalomra egyre nagyobb forgalmat generáltak ezekben az időszakokban. 2016 őszén például egyetlen nap alatt akkora adatforgalmat bonyolítottak a Hiperneten, amivel 2001-ben a világháló akkor elérhető teljes tartalma letölthető lett volna.

Ingyen net a Telenorosoknak!

A telenorosoknak a három napban nem kell aggódniuk az adatforgalmi keretek és költségek miatt, nem kell hezitálni, hogy mobilinterneten elindítsák-e az őket érdeklő Youtube-videókat vagy éppen addig használják a közösségi csatornákat élményeik megosztására, amíg kedvük tartja. A korlátlansággal szabadabban használhatják a nyári szabadság során különösen hasznos navigációs alkalmazásokat, gondtalanul online tévézhetnek a Telenor MyTV-vel, és használhatnak zeneszolgáltatásokat a strandon, a nyaralóban, vagy akár útközben is.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei