Újra korlátlan net hétvége a Telenornál

2017.08.09| Telenor

Adatforgalmi rekordot hozott a Korlátlan Hipernet hétvége a Telenornál, Augusztus 12-13-án ismét lesz lehetőség korlátlan hipernetezésre.

Augusztus 4. és 6. között a Telenor korlátlan belföldi mobilinternetezési lehetőséget biztosított ügyfeleinek, akik éltek is a lehetőséggel. A három nap alatt több mint 1100 terabájt adatot generáltak, ami az ilyenkor szokásos forgalom mintegy kétszerese, vasárnap pedig a napi adatforgalmi rekord is megdőlt. Azon ügyfelek, akiknek mindez nem volt elég, a MyTelenor alkalmazáson keresztül regisztrálva az augusztus 12-13-i hétvégén ismét korlátlanul mobilinternetezhetnek belföldön.

Annak érdekében, hogy a Telenor Hello Data tarifákban kínált korlátlan adat élményét minden ügyfele átélhesse, a Telenor ingyenesen elérhetővé tette belföldi hálózatát augusztus 4-6. között minden ügyfelének. A három napban 2,5 millió ügyfél mintegy 1110 terabájt (1,14 millió GB) adatot generált, ami közel kétszerese egy átlagos péntektől vasárnapig tartó időszak adatforgalmának. Ekkora adatmennyiség több mint 200 ezer HD-felbontású, vagy több mint félmillió normál felbontású film megnézésére lenne elegendő a MyTV-n. Fizikai hordozón tárolva pedig 241 702 darab DVD-lemezre lenne hozzá szükség, amelyek egymásra téve 27 méter magas oszlopot alkotnának – akkorát, mint amilyen magasról a férfi óriás toronyugrók ugranak.

Újra korlátlan net hétvége a Telenornál

A három napban az esték bizonyultak a legforgalmasabb napszakoknak, közülük is kiemelkedett a rekord kánikula után lehűlést hozó vasárnap este: az adatforgalmi számlálók 8 órakor pörögtek fel maximumra. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy aznap a Telenor hálózatán megdőlt az eddigi napi adatforgalmi rekord: a Telenor ügyfelei 24 óra alatt 392 terabájt adatot forgalmaztak mobileszközeiken. Legutóbb tavaly karácsonykor hipernetezhettek korlátlanul a telenorosok, az akkori három nap adatforgalmát azonban most átlagosan közel 60%-kal múlták felül. Az idei nyár másik kiemelkedő adatforgalmat hozó időszakának a vizes vb bizonyult, de a mostani Korlátlan Hipernet hétvége átlagos napi adatforgalma ezt is meghaladta, napi több mint 150 terabájttal.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A korlátlan hipernetezés lehetőségével most több tízezer, korábban nem mobilinternetező Telenor-ügyfél is élt, és próbálta ki a technológia előnyeit. A mobil adathasználat legnagyobb mértékű növekedését Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Békés megyében mérték a vállalat szakemberei a napi átlaghoz viszonyítva. A három napban a legnagyobb adatmennyiséget a YouTube-on és a Telenor MyTV-n való online videózásra és tévézésre fordították, ezt követte a fájlcserélők és a Facebook használata, majd pedig az általános böngészés. Ezek közül az előző hét azonos időszakához viszonyítva kiugró a videózás népszerűsége: az ügyfelek közel két és félszer annyi adatot generáltak ezzel.

A Korlátlan Hipernet napok sikerére való tekintettel a Telenor az augusztus 12-13-ai hétvégén is korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternetezést biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik augusztus 13-ig a MyTelenor alkalmazáson keresztül regisztrálva jelzik igényüket erre. A MyTelenor app AndroidraiOS-re és mobil Windows platformra tölthető le.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei