Mobilinternet és okostelefonok: folyamatos bővülés a Telenornál

2012.02.03| Telenor

A Telenor és a Free Association legfrissebb kutatása szerint továbbra is dinamikusan nő az okostelefonok iránti kereslet, sőt egyre többen és többet interneteznek a mobiljukon.

A Telenor és a Free Association legfrissebb kutatása szerint továbbra is dinamikusan nő az okostelefonok iránti kereslet, sőt egyre többen és többet interneteznek a mobiljukon. A mobilinternet használat további népszerűsítése érdekében a Telenor február 2-ától érvényes készülékajánlata mellett most jelentős kedvezménnyel, 1990 forintos havidíjért érhető el az Okostarifa 90 tarifacsomag, amely belföldön korlátlan böngészést, e-mailezést, navigációt és Facebook hozzáférést kínál.

Az okostelefon tulajdonosok tábora 2011. februárja és novembere között mintegy 7%-kal bővült. A növekedés a fiatalabb generáció körében kiugró: a 20-29 évesek 40%-a, a 15-19 éveseknek pedig mintegy 66%-a használ ilyen készüléket. Ez utóbbi korcsoportban három hónap alatt ez az arány ugrásszerűen, 20%-kal emelkedett. A Telenor felmérése arra is rámutat, hogy az okostelefon tulajdonosok egyre többen fedezik fel a készülékükben rejlő lehetőségeket. Tavaly február és november között 23%-kal nőtt azok száma, akik naponta többször neteznek a mobiljukon. Decemberben pedig már minden második értékesített készülék okostelefon volt a Telenornál.

A kutatásból az is kiderül, hogy a mobiltelefonok legnépszerűbb funkciói – kamera, bluetooth, zenehallgatás – mellett a Facebook használatát ma már szinte nélkülözhetetlennek tartják a felhasználók. A készülékükön netezők több mint 80%-a telefonján is rendszeresen böngészi a legnagyobb közösségi oldalt.

Mobilinternet és okostelefonok: folyamatos bővülés a Telenornál

„Az elmúlt időszak egyik érdekes fejleménye, hogy a Telenor mobilinternet előfizetői a legaktívabbak hazánkban, ők forgalmazzák a legtöbb adatot. Tavaly több mint 70%-kal nőtt adatforgalmunk. Legújabb, az eddigieknél is kedvezőbb ajánlatunk célja, hogy újabb ügyfeleket ösztönözzünk a mobilinternet kipróbálására, és így a lehető legtöbben megtapasztalhassák a már országszerte elérhető Hipernet hálózatunk adta kiváló felhasználói élményt” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Azok számára, akik tervezhető költségek mellett szeretnének csatlakozni az internetező okostelefon tulajdonosok közösségéhez, a Telenor akciós havidíjjal, a szerződés megkötésétől számított két hónapig 2990 helyett 1990 forintért kínálja Okostarifa 90 előfizetését. Az akciós feltételek mától élnek kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett, készülékvásárlás esetén. A belföldön korlátlan böngészést, emailezést, navigációt és Facebook-használatot is tartalmazó különböző Okostarifa csomagok mellé egyes készülékek már 0 forinttól elérhetők kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással, új előfizetés vásárlásakor:

  • Okostarifa 180-nal a sajátmárkás Telenor OneTouch és a Nokia C5-03 már 0 forintért elvihető.
  • Okostarifa 360-nal 0 forintért kapható a Samsung Galaxy Gio és a Sony Ericsson Live With Walkman.
  • Szintén 0 forintért, Okostarifa 600 tarifacsomaggal választható a HTC Wildfire S és a Sony Ericsson XperiaTM neo V. A Samsung Galaxy Ace és a HTC ChaCha Okostarifa 360-nal 9990 forintért vihető haza.

Új készülékkel bővül a Telenor Hipernet-képes eszközajánlata is. A mobilszolgáltató kínálatában mától megtalálható Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Hipernet 21 előfizetéssel 14990 forintos, a Huawei MediaPad 9980 forintos, a népszerű Samsung Galaxy Tab 10.1 pedig 19990 forintos kezdőrészlettel vásárolható meg. A Dell Inspiron 15R laptop Hipernet-képes modemmel 19990 forint kezdőrészlettel, Hipernet 42 előfizetéssel érhető el. Az ajánlatok kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett érvényesek.

Akik meglévő készülékükön szeretnék kipróbálni a Hipernet élményt, azok most akciós havidíjjal választhatnak háromféle csomag közül. A Hipernet 7 és 21 esetében az első hónapban, míg a Hipernet 42-vel az első két hónapban 990 forintos havidíjért lehet internetezni. Az ajánlatok két év hűségnyilatkozattal és két év tarifamegtartással érhetők el, a Hipernet-képes modemet az előfizetések mellé 0 forintért adja a szolgáltató.

Szintén február 2-ától érhető el a Telenor új, kisvállalkozói ajánlata. Az internetképes Nokia C2-01 Menedzser 4000, a Nokia C5-03, a Nokia Asha 300, és a Samsung Xcover 271 pedig Menedzser 7000 tarifacsomaggal már 0 forintért megvásárolható kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással.



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei