Mobilinternet és okostelefonok: folyamatos bővülés a Telenornál

2012.02.03| Telenor

A Telenor és a Free Association legfrissebb kutatása szerint továbbra is dinamikusan nő az okostelefonok iránti kereslet, sőt egyre többen és többet interneteznek a mobiljukon.

A Telenor és a Free Association legfrissebb kutatása szerint továbbra is dinamikusan nő az okostelefonok iránti kereslet, sőt egyre többen és többet interneteznek a mobiljukon. A mobilinternet használat további népszerűsítése érdekében a Telenor február 2-ától érvényes készülékajánlata mellett most jelentős kedvezménnyel, 1990 forintos havidíjért érhető el az Okostarifa 90 tarifacsomag, amely belföldön korlátlan böngészést, e-mailezést, navigációt és Facebook hozzáférést kínál.

Az okostelefon tulajdonosok tábora 2011. februárja és novembere között mintegy 7%-kal bővült. A növekedés a fiatalabb generáció körében kiugró: a 20-29 évesek 40%-a, a 15-19 éveseknek pedig mintegy 66%-a használ ilyen készüléket. Ez utóbbi korcsoportban három hónap alatt ez az arány ugrásszerűen, 20%-kal emelkedett. A Telenor felmérése arra is rámutat, hogy az okostelefon tulajdonosok egyre többen fedezik fel a készülékükben rejlő lehetőségeket. Tavaly február és november között 23%-kal nőtt azok száma, akik naponta többször neteznek a mobiljukon. Decemberben pedig már minden második értékesített készülék okostelefon volt a Telenornál.

A kutatásból az is kiderül, hogy a mobiltelefonok legnépszerűbb funkciói – kamera, bluetooth, zenehallgatás – mellett a Facebook használatát ma már szinte nélkülözhetetlennek tartják a felhasználók. A készülékükön netezők több mint 80%-a telefonján is rendszeresen böngészi a legnagyobb közösségi oldalt.

Mobilinternet és okostelefonok: folyamatos bővülés a Telenornál

„Az elmúlt időszak egyik érdekes fejleménye, hogy a Telenor mobilinternet előfizetői a legaktívabbak hazánkban, ők forgalmazzák a legtöbb adatot. Tavaly több mint 70%-kal nőtt adatforgalmunk. Legújabb, az eddigieknél is kedvezőbb ajánlatunk célja, hogy újabb ügyfeleket ösztönözzünk a mobilinternet kipróbálására, és így a lehető legtöbben megtapasztalhassák a már országszerte elérhető Hipernet hálózatunk adta kiváló felhasználói élményt” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Azok számára, akik tervezhető költségek mellett szeretnének csatlakozni az internetező okostelefon tulajdonosok közösségéhez, a Telenor akciós havidíjjal, a szerződés megkötésétől számított két hónapig 2990 helyett 1990 forintért kínálja Okostarifa 90 előfizetését. Az akciós feltételek mától élnek kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett, készülékvásárlás esetén. A belföldön korlátlan böngészést, emailezést, navigációt és Facebook-használatot is tartalmazó különböző Okostarifa csomagok mellé egyes készülékek már 0 forinttól elérhetők kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással, új előfizetés vásárlásakor:

  • Okostarifa 180-nal a sajátmárkás Telenor OneTouch és a Nokia C5-03 már 0 forintért elvihető.
  • Okostarifa 360-nal 0 forintért kapható a Samsung Galaxy Gio és a Sony Ericsson Live With Walkman.
  • Szintén 0 forintért, Okostarifa 600 tarifacsomaggal választható a HTC Wildfire S és a Sony Ericsson XperiaTM neo V. A Samsung Galaxy Ace és a HTC ChaCha Okostarifa 360-nal 9990 forintért vihető haza.

Új készülékkel bővül a Telenor Hipernet-képes eszközajánlata is. A mobilszolgáltató kínálatában mától megtalálható Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Hipernet 21 előfizetéssel 14990 forintos, a Huawei MediaPad 9980 forintos, a népszerű Samsung Galaxy Tab 10.1 pedig 19990 forintos kezdőrészlettel vásárolható meg. A Dell Inspiron 15R laptop Hipernet-képes modemmel 19990 forint kezdőrészlettel, Hipernet 42 előfizetéssel érhető el. Az ajánlatok kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett érvényesek.

Akik meglévő készülékükön szeretnék kipróbálni a Hipernet élményt, azok most akciós havidíjjal választhatnak háromféle csomag közül. A Hipernet 7 és 21 esetében az első hónapban, míg a Hipernet 42-vel az első két hónapban 990 forintos havidíjért lehet internetezni. Az ajánlatok két év hűségnyilatkozattal és két év tarifamegtartással érhetők el, a Hipernet-képes modemet az előfizetések mellé 0 forintért adja a szolgáltató.

Szintén február 2-ától érhető el a Telenor új, kisvállalkozói ajánlata. Az internetképes Nokia C2-01 Menedzser 4000, a Nokia C5-03, a Nokia Asha 300, és a Samsung Xcover 271 pedig Menedzser 7000 tarifacsomaggal már 0 forintért megvásárolható kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei