A Nothing Phone (2) Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát hoz és ez jó!

2023.05.19| Droid Life

Az új Nothing Phone (2) idén nyáron érkezik, és a Snapdragon 8+ Gen 1 chip fogja hajtani. A Nothing alapítója, Carl Pei egy sor tweetben erősítette meg a hírt, megjegyezve, hogy ez "egyértelmű" frissítést jelent a Phone (1) készülékhez képest.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Először februárban tudtuk meg, hogy a Nothing Snapdragon 8-as sorozatú chipet fog használni. Akkoriban Pei és a Nothing partnerei nem voltak konkrétak a chipet illetően, ezért csak feltételeztük, hogy a Snapdragon 8+ Gen 1-ről van szó. Ha ez a nemrég megjelent Snapdragon 8 Gen 2 lenne, amit a Samsung a Galaxy S23 sorozatához használ, akkor ezt már közölték volna.

A jó hír az, hogy a Snapdragon 8+ Gen 1 egy kiváló chip, amely jelentős javulást mutatott a hatékonyság és a hőkezelés terén az eredeti Snapdragon 8 Gen 1-hez képest. 

Tavaly az első Snapdragon 8 Gen 1 telefonok, például a Galaxy S22 sorozat tulajdonosai csalódhattak abban, hogy hogyan teljesítettek stresszes beállítások mellett, és milyen rossz volt az akkumulátor üzemideje. A váltás a 8+ Gen 1-es készülékre olyan jelentős volt, amilyet általában nem látunk egy éven belül.

Ahhoz képest, hogy a Nothing ezt az utat választotta, nem lehet panaszunk. Persze, a 8+ Gen 1 már egy éves lesz, mire a telefonban is piacra dobják, de éppen emiatt reménykedhetünk, hogy a telefon teljes árából kedvezményt kapunk. Részben azért választottak egy kicsit régebbi chipet, hogy a Phone (2) árát alacsonyabban tartsák. A chip még évekig is jól fog teljesíteni.

Természetesen a 8+ Gen 1 hatalmas teljesítménynövekedést fog nyújtani a Phone (1)-hez képest, ahogy azt Pei a tweet-sorozatában megjegyzi. De ez várható, ha figyelembe vesszük, hogy a Phone (1) egy középkategóriás chipet használt, amelyet eredetileg 2021-ben adtak ki.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

2023.07.26
| 9to5 Mac
A Nothing Phone (2) egy egyedülálló Android okostelefon, amely a hónap elején jelent meg a piacon. 246 ezer forintos ára ellenére lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik, és még az iPhone 14 Plus-t is le tudta győzni egy sebességteszten.
Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

2023.05.26
| Android Central
Carl Pei a Nothing Phone (2) bevezetéséről és az Apple elleni küzdelemről beszélt.
Itt a Nothing igazgatójának véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról (videóval)

Itt a Nothing igazgatójának véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról (videóval)

2023.04.14
| Phone Arena
Felkerült YouTube-ra a Nothing vezérigazgatója, Carl Pei véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról, összehasonlítva a Phone (1)-gyel.
A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

2024.02.02
| Phone Arena
Itt az új Nothing Phone (2a), amely „egyértelmű frissítés” a Nothing Phone-hoz (1) képest „minden fronton”.