Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

2023.05.26| Android Central

Carl Pei a Nothing Phone (2) bevezetéséről és az Apple elleni küzdelemről beszélt.

Carl Pei, a Nothing vezérigazgatója szerint a Phone (2) akkumulátora 4,700mAh lesz az elődje 4,500mAh-jával szemben. Pei azt is bejelentette, hogy a Phone (2) globálisan júliusban fog megjelenni. A Nothing úgy látja, hogy az Egyesült Államokban domináló Apple-piac jó lehetőség arra, hogy egy "szórakoztató és izgalmas" alternatívát kínáljon a fiatalabbaknak.

A Nothing az Android operációs rendszer egyedi felfogásával és az átlátszó készülékek márkájával szerzett vonzerőt. A Forbes leült a Nothing vezérigazgatójával, Carl Pei-jel, aki a Nothing Phone (2) néhány részletéről beszélt, és arról, hogy a vállalat hogyan tervezi kihívni az Apple-t, ha egyszer megjelenik az Egyesült Államokban.

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

Megismételte, hogy a Phone (2) a Snapdragon 8+ Gen 1 mobilplatformmal lesz felszerelve, amit csak nemrég tudtunk meg. Pei állítása szerint a chip hatékonysága tovább növeli majd a Phone (2) általános teljesítményét 80%-kal a korábbi modellhez képest. 

Azzal kapcsolatban, hogy miért nem a nemrég bemutatott, nagy teljesítményű Snapdragon 8 Gen 2 SoC, Pei kijelentette, hogy azért, mert az SD 8+ Gen 1 egy "bevált processzor".

Bedobta, hogy "alaposan tesztelték és folyamatosan optimalizálták számos frissítésen keresztül", semmi sem kényelmesebb valami kipróbált és igazolt dolognál.

Pei azt is bejelentette az interjú során, hogy a Phone (2) elődjéhez képest nagyobb akkumulátorral érkezik, amely a Phone (1) 4500 mAh-s akkumulátorával szemben 4700 mAh-s lesz.

Miután hallottuk, hogy valamikor a nyár folyamán fog megjelenni, Pei pontosított, hogy a Phone (2) globális megjelenése júliusban lesz.

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

A Nothing Phone (1) felemelve, a háttérben a Govee Hex és a Glide fényekkel megvilágított Glyph fényekkel

Az amerikai bevezetés azt jelenti, hogy a Nothing Pei szavaival élve "egy nagyon Apple által dominált piacra" lép be. Bár a Nothingnak a Samsung, a Motorola vagy akár a OnePlus legjobb androidos telefonjaival is versenyeznie kell majd.

A Nothing Phone (1) a tengerentúli bevezetése után komoly vonzerőt kapott, így a felhasználók hangot adtak az amerikai bevezetés iránti érdeklődésüknek. Pei kijelentette, hogy a Nothing esetében a cél az, hogy "nagyszerű termékeket hozzanak létre, amelyek különlegesnek, másnak és szórakoztatónak tűnnek". A vállalat állítólag körülbelül 750.000 Phone (1)-et adott el, ami körülbelül fele az első iPhone eladott mennyiségének.

Pei továbbá abban érdekelt, hogy "igazán izgalmas alternatívát nyújtson, különösen a fiatalabb generáció számára" egy olyan piacon, amelyet az Apple iPhone-ja ural. A Nothing vezérigazgatója a telefon átlátszó kinézetét idézi, amely másokat is hasonlóra inspirált. Vegyük például az Apple nemrég bemutatott Beats Studio Buds Plus készülékét, amely a Nothing fülhallgatóihoz hasonlóan áttetsző kialakítású.

Tekintettel arra, hogy az Egyesült Államokban nem sok izgalmas alternatívát kínálnak a túlnyomórészt az Apple által uralt piacon, Pei úgy érzi, hogy ez egyedülálló lehetőséget jelent a Phone (2) számára, és talán van is benne valami.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei