Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

2023.05.26| Android Central

Carl Pei a Nothing Phone (2) bevezetéséről és az Apple elleni küzdelemről beszélt.

Carl Pei, a Nothing vezérigazgatója szerint a Phone (2) akkumulátora 4,700mAh lesz az elődje 4,500mAh-jával szemben. Pei azt is bejelentette, hogy a Phone (2) globálisan júliusban fog megjelenni. A Nothing úgy látja, hogy az Egyesült Államokban domináló Apple-piac jó lehetőség arra, hogy egy "szórakoztató és izgalmas" alternatívát kínáljon a fiatalabbaknak.

A Nothing az Android operációs rendszer egyedi felfogásával és az átlátszó készülékek márkájával szerzett vonzerőt. A Forbes leült a Nothing vezérigazgatójával, Carl Pei-jel, aki a Nothing Phone (2) néhány részletéről beszélt, és arról, hogy a vállalat hogyan tervezi kihívni az Apple-t, ha egyszer megjelenik az Egyesült Államokban.

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

Megismételte, hogy a Phone (2) a Snapdragon 8+ Gen 1 mobilplatformmal lesz felszerelve, amit csak nemrég tudtunk meg. Pei állítása szerint a chip hatékonysága tovább növeli majd a Phone (2) általános teljesítményét 80%-kal a korábbi modellhez képest. 

Azzal kapcsolatban, hogy miért nem a nemrég bemutatott, nagy teljesítményű Snapdragon 8 Gen 2 SoC, Pei kijelentette, hogy azért, mert az SD 8+ Gen 1 egy "bevált processzor".

Bedobta, hogy "alaposan tesztelték és folyamatosan optimalizálták számos frissítésen keresztül", semmi sem kényelmesebb valami kipróbált és igazolt dolognál.

Pei azt is bejelentette az interjú során, hogy a Phone (2) elődjéhez képest nagyobb akkumulátorral érkezik, amely a Phone (1) 4500 mAh-s akkumulátorával szemben 4700 mAh-s lesz.

Miután hallottuk, hogy valamikor a nyár folyamán fog megjelenni, Pei pontosított, hogy a Phone (2) globális megjelenése júliusban lesz.

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

A Nothing Phone (1) felemelve, a háttérben a Govee Hex és a Glide fényekkel megvilágított Glyph fényekkel

Az amerikai bevezetés azt jelenti, hogy a Nothing Pei szavaival élve "egy nagyon Apple által dominált piacra" lép be. Bár a Nothingnak a Samsung, a Motorola vagy akár a OnePlus legjobb androidos telefonjaival is versenyeznie kell majd.

A Nothing Phone (1) a tengerentúli bevezetése után komoly vonzerőt kapott, így a felhasználók hangot adtak az amerikai bevezetés iránti érdeklődésüknek. Pei kijelentette, hogy a Nothing esetében a cél az, hogy "nagyszerű termékeket hozzanak létre, amelyek különlegesnek, másnak és szórakoztatónak tűnnek". A vállalat állítólag körülbelül 750.000 Phone (1)-et adott el, ami körülbelül fele az első iPhone eladott mennyiségének.

Pei továbbá abban érdekelt, hogy "igazán izgalmas alternatívát nyújtson, különösen a fiatalabb generáció számára" egy olyan piacon, amelyet az Apple iPhone-ja ural. A Nothing vezérigazgatója a telefon átlátszó kinézetét idézi, amely másokat is hasonlóra inspirált. Vegyük például az Apple nemrég bemutatott Beats Studio Buds Plus készülékét, amely a Nothing fülhallgatóihoz hasonlóan áttetsző kialakítású.

Tekintettel arra, hogy az Egyesült Államokban nem sok izgalmas alternatívát kínálnak a túlnyomórészt az Apple által uralt piacon, Pei úgy érzi, hogy ez egyedülálló lehetőséget jelent a Phone (2) számára, és talán van is benne valami.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei