Itt a világ leginnovatívabb fülhallgatója - ezt nem hagyhatod ki!

2024.04.06| PhoneArena

Készen áll-e arra, hogy megismerje a legújabb forradalmi technológiai áttörést? Április 18-án a Nothing előhozza a titokzatos Nothing Ear füllhallgatót, megnyitva az ajtót egyedülálló hangélmények világához.

 

Bombakét robbant a hír, hogy a Nothing szombaton megerősítette, hogy bemutatja a fülhallgatóit április 18-án: a Nothing Ear-t. A Nothing vállalatot még 2020 végén alapította Carl Pei, aki korábban a OnePlus nevű mobiltelefon gyártó cég egyik alapítója volt. A OnePlus 2013-ban indult és azóta is ismert a magas minőségű, de megfizető áron kívált okostelefonokról. A OnePlus szlogenje sokáig élt a köztudatban a játékosság miatt: "Soha ne elégedj meg" - ezzel is hangsúlyozza Carl, hogy mindig haladni kell az innovációval és törekedni a maximális felhasználói élményre. Indításakor az volt a céljuk, hogy megszakítsák az okostelefon-piac hagyományos megközelítését, és közvetlenül a felhasználók igényeire összpontosítsanak.

Pei a OnePlus-nél a termékstratégia kialakításában és a felhasználói közösség építésében is fontos szerepet vállalt. A Nothing megalapítása után Carl Pei továbbra is a tech világ egyik meghatározó alakja, és a cég által bemutatott új termékekkel és irányokkal még több figyelmet kapott a tech közösségen belül. Így a most beharangozott termék újabb mérföldkő lehet a Nothing életében. Ráadásul, ha a korábbi szlogent tovább is gondoljuk, vélhetően az új cég is hasonló elveket vallhat.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

,,2024-ben bemutatjuk a Nothing új füllhallgatóit, amely tükrözik a három év tervezésének és innovációnak a csúcsát. Amit már az elejétől kezdve elképzeltünk - prémium minőség mindenki számára, ami nem a piaci árról szól, hanem a felhasználói preferenciákról"

Ezzel a lépéssel a Nothing vélhetően egyszerűsíti a portólióját és nem utólagosan újabb bevételi forráshoz is jut. Azonban a konkurenciákkal szemben még az árak kedvező pozícióját nézve is kemény verseny várható. 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei