Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

2022.08.25| (x)
Címkék:


Kétszer gyorsabb és új funkciókkal gazdagodott elődeihez képest az Ortur Laser Master 3, ráadásul 100 dollárral olcsóbban juthatunk hozzá.

A Madethebest egy professzionális weboldal, amely a barkácseszközökre összpontosít, és a piacon elérhető legmenőbb, legjobb minőségű eszközöket kínálja. Jelenleg számos 3D nyomtató- és lézergravírozó márkával épített ki mélyreható együttműködést, mint például a QIDI, Flsun, ATOMSTACK, Zonestar, Ortur, Creality, Artillery és Xtool.

A Madethebesten a legújabb, legmenőbb termékeket kimagasló áron szerezheti be, ingyenes szállítással és áfával (az EU/USA régiókban szinte minden termékhez).

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Az Ortur Laser Master 3 egy 10 watt teljesítményű lézerrel ellátott gravírozógép, amely 20.000 mm/perc megmunkálási sebességet ígér. A gyártó leírása szerint ezernél is többféle felülettel lehet dolgozni.

Az Ortur Laser Master 3 akár 30 mm keresztmetszetű anyagokat is tud vágni, a felület 400×400 mm, ami kategóriájában nagynak számít. A gépet 10 perc alatt össze lehet szerelni, számítógéppel vagy telefonnal vezérelhetjük leginkább.

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Szuper nagy teljesítményű lézergravírozó - az ORTUR legújabb, valódi 10 W-os optikai teljesítményű lézergravírozója. A lézer kimenő teljesítménye a legújabb generációs két 5,5 W-os lézercsatoló technológia révén megemelkedik, egyetlen lépéssel le tudja vágni a 10 mm-es fenyőlapot, és még a 30 mm vastag fekete akrilokat is gond nélkül levágja.

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Az ORTUR Laser Master 3 támogatja a webes felhasználói felületet, kompatibilis a különféle kiforrott gravírozószoftverekkel is, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP/7/8/XP/10 rendszert, valamint támogatja a Mac rendszert (LightBurn), gravírozást fájlformátum támogatja az NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

A lézergravírozó támogatja az SD-kártya/USB/Wi-Fi app/Access Point offline munkát. Könnyen használható, kezdőbarát, kompatibilis iPhone, Android telefonokkal, iPaddel és Androios táblagéppel is. Nincsenek számítógépes megkötések, elég az SD kártyára húzni az NC fájlt, a gép megkezdi a munkát és innentől PC-re vagy mobilra nincs is szükség, a gravírozás bárhol és bármikor folytatódik.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

A panorámapajzs az ultraibolya sugarak 97%-át képes kiszűrni, ami jó szerepet játszik a szem védelmében, így nem kell védőszemüveget viselni a dolgozó gép mellett. A gép légsegéd fúvókával van ellátva, aminek köszönhetően a lézer elfújja a füstöt és a törmeléket munka közben, hogy tökéletesebb legyen a gravírozás.

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Akár egy fotó is lehet az alapja annak, amit a géppel gravírozunk, ehhez az Ortur saját fejlesztésű LASER EXPLORER alkalmazása nyújt segítséget. Ilyenkor az eredeti képet közvetlenül gravírozzák (fényképezik és közvetlenül nyomtatják), nincs szükség a statikus kép Gcode történő átalakítására.

Akciós az Ortur Laser Master 3 lézergravírozó

Hét biztonsági funkciót is kapott az Ortur Laser Master 3, ezek az alábbiak:

  • Biztonsági zár
  • Aktív pozícióvédelem
  • Lejtőállás-védelem
  • Expozíció időtartamának észlelése és korlátozása
  • Feszültség és áram biztonsági ellenőrző rendszer
  • Gazdaszámítógép figyelő
  • Vészleállító kapcsoló

A munka azonnal véget ér, ha valaki mozgatja a gépet, ha lefagy az irányító számítógép, esetleg túl sokáig van a lézerfej egy helyeben. Ilyenkor nem csak leáll a munka, de a riasztást is kapunk, illetve rendelkezésre áll egy vészmegállító, amelynek segítségével egyetlen gombnyomással lehet azonnal leállítani a gépet.

Az Ortur Laser Master 3 gravírizót 749 dollár helyett 649 dollárért vásárolhatjuk meg az LM3ZB10 kuponkóddal.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei