A Nothing Phone (2) Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát hoz és ez jó!

2023.05.19| Droid Life

Az új Nothing Phone (2) idén nyáron érkezik, és a Snapdragon 8+ Gen 1 chip fogja hajtani. A Nothing alapítója, Carl Pei egy sor tweetben erősítette meg a hírt, megjegyezve, hogy ez "egyértelmű" frissítést jelent a Phone (1) készülékhez képest.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Először februárban tudtuk meg, hogy a Nothing Snapdragon 8-as sorozatú chipet fog használni. Akkoriban Pei és a Nothing partnerei nem voltak konkrétak a chipet illetően, ezért csak feltételeztük, hogy a Snapdragon 8+ Gen 1-ről van szó. Ha ez a nemrég megjelent Snapdragon 8 Gen 2 lenne, amit a Samsung a Galaxy S23 sorozatához használ, akkor ezt már közölték volna.

A jó hír az, hogy a Snapdragon 8+ Gen 1 egy kiváló chip, amely jelentős javulást mutatott a hatékonyság és a hőkezelés terén az eredeti Snapdragon 8 Gen 1-hez képest. 

A Nothing Phone (2) Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát hoz és ez jó!

Tavaly az első Snapdragon 8 Gen 1 telefonok, például a Galaxy S22 sorozat tulajdonosai csalódhattak abban, hogy hogyan teljesítettek stresszes beállítások mellett, és milyen rossz volt az akkumulátor üzemideje. A váltás a 8+ Gen 1-es készülékre olyan jelentős volt, amilyet általában nem látunk egy éven belül.

Ahhoz képest, hogy a Nothing ezt az utat választotta, nem lehet panaszunk. Persze, a 8+ Gen 1 már egy éves lesz, mire a telefonban is piacra dobják, de éppen emiatt reménykedhetünk, hogy a telefon teljes árából kedvezményt kapunk. Részben azért választottak egy kicsit régebbi chipet, hogy a Phone (2) árát alacsonyabban tartsák. A chip még évekig is jól fog teljesíteni.

Természetesen a 8+ Gen 1 hatalmas teljesítménynövekedést fog nyújtani a Phone (1)-hez képest, ahogy azt Pei a tweet-sorozatában megjegyzi. De ez várható, ha figyelembe vesszük, hogy a Phone (1) egy középkategóriás chipet használt, amelyet eredetileg 2021-ben adtak ki.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei