A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

2024.02.02| Phone Arena

Itt az új Nothing Phone (2a), amely „egyértelmű frissítés” a Nothing Phone-hoz (1) képest „minden fronton”.

Ha új telefont keresl, és szeretne belekóstolni a Nothingba, most két lehetőség közül választhat, ez a Nothing Phone (2) vagy a 2022-es Nothing Phone (1). Hamarosan lesz egy harmadik lehetőség is, ugyanis hivatalosan is bejelentették a Nothing Phone (2a)-t!

Ez a 2024-es modell várhatóan lényegesen olcsóbb lesz, mint nagyobb testvére, és jobb, mint az eredeti Nothing Phone. Akis Evangelidis, a Nothing társalapítója bejelentette a Nothing Phone-t (2a) a „Nothing Community Update | Q4 2023” videó a YouTube-on (5:36-nál kezdődik):

„Nagyon izgatott vagyok, hogy többet elmondhatok a következő okostelefonunkról” – mondja Akis, és elmagyarázza, miért döntött a Nothing a költségvetés-barát út mellett.

2023 arról szólt, hogy a Nothing Phone második generációjára összpontosítottak, és „valóban finomítottuk a felhasználói élményt, és zászlóshajó szintű élményt nyújtsunk”. Igen, a Nothing Phone (1) kifejezetten középkategóriás volt. A dolgok a következő szintre emelkedtek a fent bemutatott Nothing Phone (2) segítségével.

„Összességében nagyon izgatottak voltunk a Phone (2) miatt” – teszi hozzá Akis, és elmondja, hogyan vették észre „közösségünk különböző felhasználói körét” – némelyikük „nagyon jártas a technológiában, és a legújabb és legjobb specifikációkat keresi. ”, míg mások „inkább az okostelefon alapvető funkcióira összpontosítanak, de továbbra is szívesen megtapasztalják a Nothing egyedi és innovatív hardver- és szoftverélményét”.

A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Akis ígérete szerint Nothing (2a)-val: „Megduplázzuk a magot – a teljesítményt, a kamerát, és egyben a Phone (2) legkedveltebb funkcióit is kihasználja, miközben biztosítja azt minden fronton egyértelmű frissítést biztosít a Phone (1) képest”.

Reméljük, ez igaz. A kiszivárogtatott adatok azt sugallják, hogy a Carl Pei vállalatának középkategóriás okostelefonja a MediaTek Dimensity 7200 SoC-t fogja tartalmazni, amely az Exynos 1480-nál potenciálisan lassabb lapkakészlettel fogja ellátni a közelgő Galaxy A55-öt vagy a Pixel 7a-t meghajtó Tensor G2-t, de lássuk, mi a hivatalos specifikációs lap így fog kinézni.

Ezenkívül a Nothing honlapján egy közlemény található, amely így szól: „Lásd a világot friss szemmel. Legyen az elsők között”, itt feliratkozhatnak az érdeklődők a készülékkel kapcsolatos friss információkra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

2024.02.02
| Phone Arena
Itt az új Nothing Phone (2a), amely „egyértelmű frissítés” a Nothing Phone-hoz (1) képest „minden fronton”.
Exkluzív: a Nothing Phone (2a) március 5-én mutatkozik be!

Exkluzív: a Nothing Phone (2a) március 5-én mutatkozik be!

2024.02.23
| Android Headlines
A Nothing 2024. március 5-én mutatja be legújabb okostelefonját, a Nothing Phone (2a)-t.
Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

2023.07.26
| 9to5 Mac
A Nothing Phone (2) egy egyedülálló Android okostelefon, amely a hónap elején jelent meg a piacon. 246 ezer forintos ára ellenére lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik, és még az iPhone 14 Plus-t is le tudta győzni egy sebességteszten.
Végre nagy áttörés jöhet az akkumulátoroknál!

Végre nagy áttörés jöhet az akkumulátoroknál!

2023.08.07
| BGR
A jelentős áttörés 44%-kal növelheti a lítium-ion akkumulátor élettartamát.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei