A Telekom a legjobb Európában

2017.12.15| Telekom

A Deutsche Telekom képviseli a legmagasabb 4G/LTE hálózati minőséget Európában.

Független tesztek igazolják a hang és adatátvitelre vonatkozó eredményeket. A 2017. évi mobilkommunikációs tesztek során a Deutsche Telekom érte el a legjobb eredményeket – nem pusztán csak Németországban, de az európai leányvállalatainál is. A DTAG leányvállalatai számos teszten kerültek ki győztesként, különös tekintettel a negyedik negyedévre. A leányvállalatok elismerést kaptak a legjobb hálózatért, teljesítményért és minőségért. Az adott országokban a helyi szolgáltatók hálózatainak adat és hangátviteli minőségét tesztelték.

A Deutsche Telekom leányvállalatai a legjobb minősítést érték el a tesztek során Görögországban, Horvátországban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Macedóniában és Montenegróban – ez a legmagasabb szolgáltatási színvonalat jelenti összesítve az adat és hangátviteli szolgáltatások terén. A Telekom Romania és Telekom Albania teljesítménye szintén kiemelkedő, mindkettő vállalat teljesítménye a legjobb az adatszolgáltatások terén. Emellett a Magenta Ausztriában is a legfelső ligában szerepel, kiváló teszt eredményeket elérve. Összességében, a DT európai leányvállalatai átlagban a lehetséges pontszámok 86 százalékát érték el a hálózati teljesítményt mérő tesztben.

Hollandiában a T-Mobile NL a legmagasabb pontszámot és az első helyezést érte el ismét az idei "Connect Mobile Benchmark" felmérésben. A lehetséges maximális pontszám 96 százalékával a T-Mobile Netherlands a világ egyik legjobban teljesítő vállalata. A T-Mobile Netherlands a lakosság 99 százaléka számára teszi elérhetővé LTE hálózatát és a vállalat rendelkezik a legmagasabb adat-kapacitással és bázisállomás sűrűséggel Hollandiában.

A Telekom a legjobb Európában

Különlegesség Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban: a T-Mobile Poland és T-Mobile Czech vállalatok egyaránt megelőzik versenytársaikat ‚még abban az esetben is, amikor megosztják a hálózatot egy versenytárssal. Habár mindkét országban a szolgáltatók egy másik versenytárssal közösen használják ugyanazt a hálózatot, mégis jobb összesített eredményeket értek el a teszt során.

A tesztelési módszerekről

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az európai országokban a mobilkommunikációs hálózatok pontozásának és tesztelésének alapját az úgynevezett "P3 Communications", vagyis az Aachen városában található Fraunhofer Institute társszervezetébe tartozó hálózatos szakértők szaktudása illetve know-how-ja képezi. A P3 2001 óta nyújt technológiai szaktanácsadást és tesztelési szolgáltatásokat a mobilhálózatok, mobil szolgáltatások és felhasználói végberendezések vonatkozásában. Németországban a "Connect" című szaklap szakértői szintén a P3 által meghatározott szabványok alapján folytatják le a tesztjeiket. A P3 nemrég megszigorította a tesztek értékelési kritériumait, ez azonban semmit sem változtatott azon, hogy a Deutsche Telekom Csoport továbbra is a legmagasabb minősítést éri el.

 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei