Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15| PhoneArena

Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!

Ahogy közeledünk az Apple következő nagy bejelentéséhez, már most lázasan terjednek a pletykák az iPhone 16 sorozatról az interneten. A legújabb spekulációk a iPhone 16 Pro modellek kamerájára összpontosulnak, és ez elég nagy port kavart a tech rajongók között.

Egy különösen érdekes pletyka szerint az Apple fontolóra veszi egy új, lencsefényvisszaverő réteg bevezetését az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max kameráihoz. Egy felhasználó, yeux1122 posztja alapján a koreai blogolási oldalon, a Naveren (az Apple Insider közvetítésével) ez az állítás egy kapcsolódó céges forrásra támaszkodik.

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

A jelentés szerint az Apple esetleg az úgynevezett Atomszintű Rétegképzés (ALD) technológiát használhatja az új iPhone-okhoz. Az ALD lehetővé teszi ultra-vékony filmrétegek felhordását bonyolult 3D alakzatokra, ami potenciálisan megoldást jelenthet a lencsefényszórás problémájára.

Ha ezek a pletykák igaznak bizonyulnak, ez az új bevonat jelentősen csökkentheti a lencsefényszórás hatását, megoldva ezzel az iPhone felhasználók gyakori bosszúságát. Azok a ragyogó pontok, amelyek gyakran megjelennek a fényforrások közelében készült fotókon, a múlté lehetnek, javítva ezzel az általános fényképminőséget.

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Azonban fontos óvatossággal kezelni ezeket a pletykákat, mivel semmi sem biztos, amíg az Apple hivatalosan nem erősíti meg. Mindenesetre az ilyen jellegű lehetőség kétségtelenül izgalmas azoknak az iPhone rajongóknak, akik izgatottan várják a következő frissítést.

De ez még nem minden – a pletykák arra utalnak, hogy az előkészületben lévő iPhone 16 Pro modellek kameráihoz tartozó frissítések lehetnek ennél is továbbmutatóak. Arra utalnak, hogy mindkét Pro modellbe bekerülhet egy 48MP-es ultraszéles látószögű kamera, valamint az iPhone 15 Pro Max-ből ismert tetraprismás távolsági lencse bemutatásra kerülhet a kisebb iPhone 16 Pro-ban.

Ahogy izgatottan várjuk további információkat, egy dolog biztos: Az Apple következő generációs iPhone kínálata izgalmas innovációkat ígér a fotózás terén. Maradj velünk további frissítésekért, ahogy közeledünk a bejelentés időpontjához!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei