Újabb Samsung Galaxy S24 hibák bukkantak fel

2024.03.19| SamMobile

A Galaxy S24 felhasználói az arcalapú feloldással és a képernyőtükrözéssel kapcsolatos problémákról számoltak be.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung Galaxy S24 széria világszerte óriási visszhangot kapott, és a sorozat összértékesítése 8%-kal nőtt világszerte. Ezek a telefonok számos frissítést hoztak, köztük világosabb képernyőket, gyorsabb processzorokat, megnövelt üzemidőt és mesterséges intelligencia funkciókat. Az indulás után azonban néhány problémával is szembesültek.

Egyes felhasználók az arcfeloldó funkcióval és a Miracast-alapú képernyőtükrözéssel kapcsolatos problémákról számolnak be. Az arcfeloldással kapcsolatban páran arról számoltak be, hogy a Galaxy S24 nem tudja felismerni az arcukat gyengébb fényviszonyok mellett. Amikor azonban megnyitják a kameraalkalmazást, láthatják magukat a kamerában az előlapi kamera használatával. Hiába regisztrálták újra az arcukat, a probléma továbbra is fennáll. Úgy tűnik, hogy a többi telefon probléma nélkül működik ugyanolyan fényviszonyok mellett.

Ez a probléma más Galaxy S24-felhasználóknál is fellép. Míg a Samsung közösségi fórum moderátorai adtak pár lehetséges megoldást a problémára, ezek közül egyik sem működik. A Samsung még nem azonosította ezt a Galaxy S24 sorozat hivatalos problémájaként.

Más felhasználók képernyőtükrözési problémákról is beszámolnak tévéik Miracast használatával. Míg a Samsung régebbi telefonjai, köztük a Galaxy A52, Galaxy S10+ és Galaxy S22 Ultra vezeték nélkül tükrözik képernyőjüket tévére a Miracast használatával, a Galaxy S24 nehézségekkel küzd. A Samsung még nem ismerte el ezt a problémát.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei