Itt az első iOS 7 hiba

2013.09.20| Engadget

Szerda este óta tölthetõ az iOS 7 a kompatibilis készülékekre, napvilágra is került az elsõ hiba.

Szerda este óta tölthetõ az iOS 7 a kompatibilis készülékekre, napvilágra is került az elsõ hiba. Milliók telepítették a megjelenéskor az új rendszert, amely számos új funkciót és nagyban megújult kezelõfelületet, egészen pontosan új stílust mutat az évek óta megszokotthoz képest. Az elsõ hiba a jelszóval védett modellek esetén a biztonság megkerülése. A jelszót kikerülve könnyedén hozzáférhet bárki a készüléken tárolt fotókhoz, így azok e-mailben továbbíthatók vagy közösségi oldalra feltölthetõk. Ezen kívül az értesítési sávon keresztül az ébresztõórához is hozzá lehet férni, ahonnan pedig a multitasking menübe és a kamerához is el lehet jutni. A jelszó kikerülését az alábbi videó mutatja, bárki otthon kipróbálhatja, akinek iOS 7.0.1 fut a készülékén.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az ausztrál iExperts munkatársai szétszedték az iPhone 5S-t, így kiderült, hogy az ujjlenyomat-olvasó külön kábelt kapott, a másik pedig az 1570 mAh-s akkumulátor, amely nagyobb lett az elõd 1440 mAh-s változatánál. Összességében az iExpert arra jutott, hogy az Apple semmilyen drasztikus módosítást nem eszközölt az iPhone 5S-ben.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei