Súlyos hiba: Gmail vs Windows Phone 8

2012.11.15| Phone Arena

A Windows Phone 8 rendszerű készülékek esetében egyre több felhasználónál bukkan fel a Gmail szinkronizációs hiba.

A Windows Phone 8 rendszerű készülékek esetében egyre több felhasználónál bukkan fel a Gmail szinkronizációs hiba. Egyetlen új rendszer bevezetése sem hibamentes és megy a tervek szerint, nincs ez sajnos másként a Windows Phone 8-cal sem. Ezúttal úgy tűnik, az Google egyik szolgáltatásával, ráadásul a sokak számára rendkívül fontos e-mail szinkronizációval akadnak gondok. A People Hub-ban fordul elő a levelek letöltésnél/frissítésénél a hiba, a szinkronizáció vagy végbe sem megy, hanem egyszerűen hibát ír ki vagy nem lehet megnyitni a leveleket, mert bezárja magát az alkalmazás, legrosszabb esetben pedig olyan „battery drain”-be kerül a telefon, hogy irreálisan rövid idő alatt lemerül az akkumulátor a háttérben futó állandó szinkronizálási próbálkozások miatt. A hibáról egyelőre hivatalos értesítés nem érkezett, ám feltehető, hogy a napokban elérhetővé tett Gmail frissítés tette be a kaput, így egy újabb update megoldhatja a gondot. Addig is érdemes ellenőrizni, hogy a hiba fennáll-e a tulajdonunkban lévő készülékekben vagy sem. Amennyiben igen, úgy a WPCentral két javaslattal tudott élni: vagy resetelni kell a telefont, így törlődnek az adatok és a frissítés megjelenéséig ne adjuk meg a Gmail fiók adatait a modellnek, második megoldásként pedig IMAP csatlakozás helyett a POP-ot vagy az Exchange ActiveSync-et kell választani.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei