Üzenetküldési bug a Windows Phone 8-ban

2013.02.18| Todd4Tech

Nem csak az iOS és az Android szenved alapvető hibákban egy-egy frissítést követően, a Windows Phone 8 sem marad ki a körből.

Nem csak az iOS és az Android szenved alapvető hibákban egy-egy frissítést követően, a Windows Phone 8 sem marad ki a körből. Az alapvető probléma akkor adódik, amikor szöveges üzenetet a felhasználó bediktálja a telefonnak, ez a Windows gomb hosszú megnyomásával teheti meg. Elsőként a rendszernek az Üzenet küldése XY-nak szöveg adható majd, majd amint ez kész, a Mondd a szöveget felhívás hangzik el. Amennyiben a bediktált szöveg helyes és szintén hanggal küldené el a user az SMS-t, minden hibátlan. A gondok ott kezdődnek, ha a bevitt szöveg nem helyes és belejavít. Ebben az esetben javítás után a Küldés gombra nyomva hibakódba futhat bele bárki, aki kipróbálja vagy átéli ezt a bugot, ráadásul egy helyett két címzett lesz, a rendszer automatikusan hozzátesz még egyet ugyanis, ez a Szerkeszt gomb megnyomásakor történik. A hibát a Nokia Lumia 920 biztosan produkálja a Portico frissítés után. Áthidaló megoldásként a People Hubban úgy kell beállítani a telefonkönyvet, hogy a lista a vezeték névvel kezdődjön (ez hazánkban egyébként is így van szerencsére), valamint a neveket a Keresztnév, majd Vezetéknév szerint mutassa (na ez már macerásabb), ezt a sémát használva ugyanis nem dupláz a telefon a címzettek tekintetében és hibaüzenetet sem kap a felhasználó.

Üzenetküldési bug a Windows Phone 8-banOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei