Üzenetküldési bug a Windows Phone 8-ban

2013.02.18| Todd4Tech

Nem csak az iOS és az Android szenved alapvető hibákban egy-egy frissítést követően, a Windows Phone 8 sem marad ki a körből.

Nem csak az iOS és az Android szenved alapvető hibákban egy-egy frissítést követően, a Windows Phone 8 sem marad ki a körből. Az alapvető probléma akkor adódik, amikor szöveges üzenetet a felhasználó bediktálja a telefonnak, ez a Windows gomb hosszú megnyomásával teheti meg. Elsőként a rendszernek az Üzenet küldése XY-nak szöveg adható majd, majd amint ez kész, a Mondd a szöveget felhívás hangzik el. Amennyiben a bediktált szöveg helyes és szintén hanggal küldené el a user az SMS-t, minden hibátlan. A gondok ott kezdődnek, ha a bevitt szöveg nem helyes és belejavít. Ebben az esetben javítás után a Küldés gombra nyomva hibakódba futhat bele bárki, aki kipróbálja vagy átéli ezt a bugot, ráadásul egy helyett két címzett lesz, a rendszer automatikusan hozzátesz még egyet ugyanis, ez a Szerkeszt gomb megnyomásakor történik. A hibát a Nokia Lumia 920 biztosan produkálja a Portico frissítés után. Áthidaló megoldásként a People Hubban úgy kell beállítani a telefonkönyvet, hogy a lista a vezeték névvel kezdődjön (ez hazánkban egyébként is így van szerencsére), valamint a neveket a Keresztnév, majd Vezetéknév szerint mutassa (na ez már macerásabb), ezt a sémát használva ugyanis nem dupláz a telefon a címzettek tekintetében és hibaüzenetet sem kap a felhasználó.

Üzenetküldési bug a Windows Phone 8-banOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei