Kapható az extra erős akkumulátoros LG

2017.06.23| LG
Címkék:

LG

,

LG X power2

,

power2


Az LG X power2 már kapható a hazai szolgáltatóknál, az új telefon 4500 mAh-s akkumulátorral érkezik.

Már a magyar szolgáltatóknál is elérhető az LG legújabb, meglepően nagy kapacitású akkumulátorral felszerelt okostelefonja, az LG X power2. A középkategóriás telefon azok számára készült, akik egy strapabíró és versenyképes árazású készüléket keresnek nagy kijelzővel, fejlett kamerafunkciókkal és hosszú üzemidővel. Erős, 4500 mAh-s kapacitású akkumulátorával az LG X power2 tökéletes azok számára, akik gyakran néznek filmeket és videókat telefonjukon, sokat játszanak vagy egyszerűen csak gyorsan szeretnék elintézni napi feladataikat.

Az LG X power2 gyorstöltő funkcióval ellátott akkumulátorát arra tervezték, hogy egy teljes hétvégét is kibírjon töltés nélkül. Teljesen feltöltött teleppel a mobilon 26 órányi telefonbeszélgetés bonyolítható le, 18 órán keresztül nézhető videó és 19 órán át át böngészhető az internet. A nagyméretű, 5,5 colos HD In-cell Touch kijelző 1280×720 pixeles felbontása és gazdag, élénk színei minőségi vizuális élményt nyújtanak.

A telefon öt megapixeles, nagylátószögű előlapi kamerájával könnyedén készíthetünk szelfiket akár egy nagyobb csoportról is. Az Auto Shot és Gesture Interval Shot funkciók ráadásul le is egyszerűsítik a szelfikészítést, hiszen azonnal aktiválják a kioldót, amint a kamera emberi arcot vagy kézjelzést érzékel. A 13 megapixeles hátoldali kamera Zero Shutter Lag funkciójával azonnal, a gombnyomás pillanatában készíthetjük el a képeinket, az autofókusz pedig az élességet biztosítja gyorsan. A lágy fényű LED-vakunak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetnek. 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Android 7.0 nougat Nougat rendszer gyorsaságáról a nyolcmagos Mediatek MT6750 chipset és 1.5 vagy 2 gigabájt RAM gondoskodik, a 16 gigabájtos belső tárhely akár 256 gigabájtos microSD kártyát is fogad. Az LG X power2 már elérhető a hazai szolgáltatók kínálatában.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.