Húzz be olcsón két Lenovo TWS fülest és egy Bluetooth hangszórót!

2022.12.28| (x)

Most érdemes lecsapni az ajánlatokra azoknak, akik vezeték nélküli fülhallgatóban vagy éppen egy hordozható, kisméretű hangszóróban gondolkodnak.

A Hekka kínálatában a Lenovo LP10 TWS fülhallgató, amely idén mutatkozott be. Különlegessége az átlátszó dizájn, a zene/játék kettős mód, a hangminőség szinkronizálás és az alacsony késleltetés. A füles Bluetooth 5.2-vel felszerelt, így támogatja az alacsony energiafogyasztást.

A Lenovo LP10 nagy kapacitású, 300 mAh-s tokkal rendelkezik, így kiemelkedően hosszú üzemidőt tud biztosítani, hiszen ez ötször tudja a két fülhallgatót feltölteni. A nagy érzékenységű mikrofon és a környezeti zajcsökkentés technológia együtt tisztábban hallhatóvá teszi a beszélgetéseket, az érintésérzékeny felület pedig könnyű kezelést biztosít. Az IP54 vízálló technológiával nem kell aggódni a fröccsenő víz és az izzadság miatt.

A Hekkánál a Lenovo LP10 2023. január 31-ig az eredeti 21.6 euró helyett a Hekka5 kóddal csak 16.6 euróba kerül. Az ár tartalmazza az áfát és a szállítást is.

A Lenovo LP40 megtartotta az ergonomikus kialakítást, ám nincs fizikai szigetelése, ami a hallójáratot elzárná a külső zajoktól, cserébe bitang olcsó. A Lenovo 2020-as modellje kicsi és könnyű, alig 25 gramm, Bluetooth 5.0-val ellátott.

A fülesekben 40 mAh, a tokban 300 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik, alig 90 perc alatt feltölthető és az IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll az izzadságnak és vízcseppeknek. Az extra zajszűrés hiányát feledtetheti az ára, illetve plusz pont jár a Siri integrációért.

A Lenovo LP40 a Hekkánál 21.6 euró helyett a Hekka5 kóddal most csak 16.6 euró egészen 2023. január 31-ig ingyen szállítással, az áfa pedig az árban már benne van.

Az ajánlat harmadik tagja a Lenovo K3 hordozható Bluetooth hangszóró. Különlegessége a kiemelkedő basszus, erőteljes akusztikus hangzás, valamint az ehhez képest kis méret. A Lenovo K3-ból akár össze is lehet két egységet párosítani, így létrehozva sztereó hangzást vezeték nélkül.

Egy feltöltéssel akár 8 órán át is használható, de töltés közben sem kell lemondani a zenéről. Plusz extra a beépített mikrofon, így akár telefonálni is lehet vele, valamint az IPx5 szabvány teljesítése, egy kis ráfröccsenő víztől semmi baja sem lesz.

A Lenovo K3 Bluetoth hangszóró 2023. január 31-ig akciós a Hekkánál, a Hekka5 kóddal 18.78 euró helyett most csak 13.78 eurót kérnek érte. Az áfa szokás szerint benne van az árban és a szállítás ingyenes.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.