Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

2022.12.06| (x)

Ezúttal három Xiaomi készüléket, egy telefont és két okoskarkötőt hoztunk akciós áron a Hekka kínálatából.

Az első a Xiaomi 12 okostelefon 128 gigabájt RAM-mal, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 nyolcmagos processzorral. A mobil 6.28 colos, fullHD+ felbontású, 120Hz-es Dot Display AMOLED kijelzőt, valamint 50 megapixeles fő kamerát biztosít (+13 megapixeles ultraszéles és 5 megapixeles telemakró kamerát), a 4500 mAh kapacitású akkumulátor pedig a 67W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli gyorstöltésnek köszönhetően villámgyorsan feltölthető, extraként pedig támogatja a Wi-Fi 6-ot is.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

A gyárilag Android 12 alapú MIUI 13-mal szállított Xiaomi 12 most egészen 2022. december 31-ig a PXM12 kuponkóddal 506.1 eurós áron vásárolható meg, ez alig több 200 ezer forintnál. A szállítás ingyenes, az áfa pedig benne van az árban már.

 

A Hekka akciójának másik főszereplője a Xiaomi Smart Band 7 okoskarkötő. A Band 7 a családban az egyik legnagyobb, 1.62 colos kijelzőt kapott, az AMOLED panel felbontása 490×192 pixel, de a legnagyobb újítás mégsem ez, hanem az Always On Display mód.

Nem maradt el a funkciók közül a véroxigénszint mérése sem, a kütyü jelez is, ha 90% alá kerülnénk. Már alap a pulzusmérés, alvásfigyelés, stressz szint mérése, valamint a több mint 120 sport mód a 14 napos üzemidő és a számtalan óralap.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

Az okoskarkötő a 61.66 eurós ár helyett a PMB7 kuponkóddal 42.66 euróba kerül szállítással együtt 2022. december 31-ig és az összeg már az áfát is tartalmazza.

 

A Xiaomi Band 7 Pro AMOLED kijelzője 1,64 col képátlójú, a felbontás 280×456 pixel, sokkal szélesebb lett a megjelenítő amellett, hogy a kapszula forma helyett sokkal órásabb a dizájn, így még könnyebb leolvasni az információkat róla. Közel 200 óralap érhető el rá gyárilag, van fényérzékelő, így automata fényerőállításra is adott a lehetőség, de nem maradt ki az Always-on display funkció sem.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

Az alap funkciók száma természetesen nem csökkent, van pulzusmérés, véroxigénszint mérés, fejlett alvásfigyelés, 117 sport mód és természetesen 5ATM vízállóság is. A Mi Band 7 Pro legnagyobb újítása a beépített GPS. A Xiaomi Band 7 Pro akkumulátora 235 mAh kapacitású, ez átlagos használattal 12, aktív használattal 6 napos üzemidőt biztosít.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

A Hekka oldalán a Xiaomi Band 7 Pro jelenleg 64.38 eurós áron, átszámítva bő 26 ezer forintos áron vásárolható meg, ebben pedig már az áfa és a szállítás is benne van. Az akció e modell esetében is év végéig él a PM7P kuponkóddal.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei