Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

2022.12.06| (x)

Ezúttal három Xiaomi készüléket, egy telefont és két okoskarkötőt hoztunk akciós áron a Hekka kínálatából.

Az első a Xiaomi 12 okostelefon 128 gigabájt RAM-mal, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 nyolcmagos processzorral. A mobil 6.28 colos, fullHD+ felbontású, 120Hz-es Dot Display AMOLED kijelzőt, valamint 50 megapixeles fő kamerát biztosít (+13 megapixeles ultraszéles és 5 megapixeles telemakró kamerát), a 4500 mAh kapacitású akkumulátor pedig a 67W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli gyorstöltésnek köszönhetően villámgyorsan feltölthető, extraként pedig támogatja a Wi-Fi 6-ot is.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

A gyárilag Android 12 alapú MIUI 13-mal szállított Xiaomi 12 most egészen 2022. december 31-ig a PXM12 kuponkóddal 506.1 eurós áron vásárolható meg, ez alig több 200 ezer forintnál. A szállítás ingyenes, az áfa pedig benne van az árban már.

 

A Hekka akciójának másik főszereplője a Xiaomi Smart Band 7 okoskarkötő. A Band 7 a családban az egyik legnagyobb, 1.62 colos kijelzőt kapott, az AMOLED panel felbontása 490×192 pixel, de a legnagyobb újítás mégsem ez, hanem az Always On Display mód.

Nem maradt el a funkciók közül a véroxigénszint mérése sem, a kütyü jelez is, ha 90% alá kerülnénk. Már alap a pulzusmérés, alvásfigyelés, stressz szint mérése, valamint a több mint 120 sport mód a 14 napos üzemidő és a számtalan óralap.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

Az okoskarkötő a 61.66 eurós ár helyett a PMB7 kuponkóddal 42.66 euróba kerül szállítással együtt 2022. december 31-ig és az összeg már az áfát is tartalmazza.

 

A Xiaomi Band 7 Pro AMOLED kijelzője 1,64 col képátlójú, a felbontás 280×456 pixel, sokkal szélesebb lett a megjelenítő amellett, hogy a kapszula forma helyett sokkal órásabb a dizájn, így még könnyebb leolvasni az információkat róla. Közel 200 óralap érhető el rá gyárilag, van fényérzékelő, így automata fényerőállításra is adott a lehetőség, de nem maradt ki az Always-on display funkció sem.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

Az alap funkciók száma természetesen nem csökkent, van pulzusmérés, véroxigénszint mérés, fejlett alvásfigyelés, 117 sport mód és természetesen 5ATM vízállóság is. A Mi Band 7 Pro legnagyobb újítása a beépített GPS. A Xiaomi Band 7 Pro akkumulátora 235 mAh kapacitású, ez átlagos használattal 12, aktív használattal 6 napos üzemidőt biztosít.

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

A Hekka oldalán a Xiaomi Band 7 Pro jelenleg 64.38 eurós áron, átszámítva bő 26 ezer forintos áron vásárolható meg, ebben pedig már az áfa és a szállítás is benne van. Az akció e modell esetében is év végéig él a PM7P kuponkóddal.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei