Xiaomi, Ugreen és Nokia vezeték nélküli fülhallgatók olcsón

2023.01.01| (x)

Partnerünk, a Hekka ezúttal három TWS fülest akciózott le három különböző márkától, mutatjuk őket.

Az első a Xiaomi Air2 SE, amely half ear kialakítást és igencsak szolid árat hozott. Ez a megoldás sokkal közelebb áll a régi típusú, hagyományos kialakítású fülesekhez. Az egyszerű fülhallgató Bluetooth 5.0-val kapcsolódik telefonhoz, támogatja a BLE-t, használható egy vagy akár egyszerre a két darab. Plusz pont, hogy felismeri, ha kikerül a fülből, így ilyenkor megállítja a lejátszást, valamint a vezérlés érintőgombbal tehető meg.

Xiaomi, Ugreen és Nokia vezeték nélküli fülhallgatók olcsón

A dupla mikrofonnak köszönhetően zajcsökkentés is elérhető. Néhány Xiaomi telefon képes kiírni a fülesek és a töltőtok töltöttségi szintjét, ez MIUI verziószám és modellfüggő. Egy töltéssel öt órán át működik a Xiaomi Air2 SE, ám a dobozával többször feltölthető, így akár 20 óra lejátszás is kihozható belőlük.

Xiaomi, Ugreen és Nokia vezeték nélküli fülhallgatók olcsón

A Hekkánál a Xiaomi Air2 SE 40.4 euró helyett a PXMA2 kóddal 2023. január 31-ig csak 28.4 euróba kerül. A szállítás ingyenes, az áfát pedig már tartalmazza az ár.

 

Az ajánlat második tétel a Ugreen HiTune T1 vezeték nélküli fülhallgató. Bluetooth 5.0 biztosítja a stabil kapcsolatot, Hall Switch-csel ellátva, így a töltőtok kinyitásakor kapcsolódik a már párosított készülékhez.

Xiaomi, Ugreen és Nokia vezeték nélküli fülhallgatók olcsón

Meglepő ebben a kategóriában a 4 mikrofonos ENC, avagy két MEMS mikrofon DSP-vel kombinálva, amely kristálytiszta hívásminőséget biztosít még zajos háttérnél is.  

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Ugreen T1 6 mm-es grafén dinamikus meghajtókat alkalmaz, amelyek 35%-kal könnyebbek és 100x keményebbek, mint a normál meghajtók, és kiemelkedő pontosságot és tisztaságot biztosít. A bővített EQ-beállítások segítik a kiegyensúlyozott hangzást és a mély basszust.

Xiaomi, Ugreen és Nokia vezeték nélküli fülhallgatók olcsón

A T1 támogatja az USB-C gyorstöltést, 1,5 óra alatt teljesen feltölthető. A fülhallgatók akár 5 órás játékidőt biztosítanak, a töltőtok pedig 24+ órát biztosít. A Ugreen HiTune T1 40.4 euró helyett most csak 31.4 euróba kerül hó végéig ingyen szállítással a HekkaSD kóddal.

 

Az ajánlatban a harmadik a Nokia E3101 TWS füles, amely ENC zajszűrésre is képes. A készülék meglepő módon kékben is elérhető, végre nem csak az unalmas fekete és fehér színekben. A töltőtok négy visszajelző leddel mutatja a töltöttséget.

Xiaomi, Ugreen és Nokia vezeték nélküli fülhallgatók olcsón

A Bluetooth 5.1 kapcsolat, a 13 mm-es driverrel ellátott fülesek, valamint a 29 órányi zenelejátszás mind nagy piros pont a jó ár mellett. A Nokia E3101 32.82 euró helyett a HekkaSD kóddal e hónap végéig csak 23.82 euróba kerül. A szállítás ingyenes, az áfát pedig már tartalmazza az ár.

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei