A következő Apple iPad Pro támogathatja a MagSafe töltést és a tartozékokat

2023.12.20| SamMobile
Címkék:

Apple iPad Pro

,

Magsafe


Az Apple 2020-ban vezette be a MagSafe szabványt az iPhone-okhoz, és az iPhone 12 modellek voltak a vállalat első okostelefonjai, amelyek tartalmazták ezt a vezeték nélküli töltési és tartozék-csatolási technológiát.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A következő évben - Mark Gurman jelentése a Bloombergről azt állítja, hogy - az Apple azt tervezi, hamarosan bevezeti a MagSafe szabványt az iPad Pro modelleken. Sajnos ez a terv a mai napig nem valósult meg, és azóta sem kaptunk frissítést az üggyel kapcsolatban. Egészen máig.

A MacRumors új jelentése szerint az iPad Pro következő verziója, amely várhatóan 2024-ben jelenik meg 11,1 hüvelykes és 13 hüvelykes képernyőméretben, támogathatja a MagSafe töltést. A kiadvány azt állítja, hogy ezeket az információkat „olyan forrástól kapta, amely ismeri az Apple termékekhez mágneseket gyártó cégeket”.

Jelenleg nincs információ arról, hogy az Apple melyik MagSafe szabványt használja az iPad Pro modellekhez, az iPhone-okhoz (MagSafe vezeték nélküli töltéshez és a tartozékok csatlakoztatásához), vagy a Macekhez (MagSafe 3 vezetékes töltéshez). Az emberek azonban azt várják a cégtől, hogy az iPhone-okon is használt MagSafe szabványt alkalmazza iPad-re is. Ha a technológiai óriás ezt folytatja, üvegből készült hátlapot kell kínálnia az iPad Pro modellekhez, amelyek viszont hajlamosabbak lehetnek a sérülésekre, mint a fém hátlapok.

Pozitívum, hogy az emberek használhatják majd a MagSafe vezeték nélküli töltőket iPadjeikkel, ami nagyon kényelmes lehet. Ráadásul MagSafe kiegészítőket is csatolhatnának az iPadekhez, ami a lehetőségek teljesen új világát nyithatja meg. Mivel az iPadek akkumulátorai nagyobbak, mint az iPhone-ok, az Apple gyorsabb töltési sebességet kínálhat a táblagépeken található MagSafe segítségével. A MagSafe-alapú 15W-os Qi2 vezeték nélküli töltési szabványt is megvalósíthatja iPad-eken. Mivel a bejelentés nincs túl messze, hamarosan további részletekre lehet számítani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
Ennyibe kerül a gyorstöltés az iPhone-on

Ennyibe kerül a gyorstöltés az iPhone-on

2017.09.18
| GSM Arena
Kiderült, mennyibe is fáj majd az, ha valaki szeretné kihasználni a gyorstöltési lehetőséget az új iPhone-ok valamelyikén.
Az Apple szép csendben USB C-re vált

Az Apple szép csendben USB C-re vált

2018.10.19
| Phone Arena
Mindenféle említés vagy fanfár nélkül jelent meg egy új, USB C-s kiegészítő az Apple oldalán.