A Galaxy S24 Ultra S Pen hibásan működik a MagSafe és Qi2 mágneses tartozékokkal

2024.01.19| Android Central

A legújabb jelentések szerint a Galaxy S24 Ultra S Pen meghibásodik, amikor a felhasználó mágneses tartozékot csatlakoztat a MagSafe/Qi2 tok hátuljához.

A meghibásodás miatt a tollat nehezen ismeri fel az S24 Ultra kijelzője. Nem ismert, hogy ez hány esetben van hatással, mivel belső teszteket végeztünk egy Caseborne-termékkel a MagSafe-el, és nem tapasztaltunk problémákat.

Még csak egy napja vagyunk túl a Samsung Galaxy S24 sorozatának megjelenésén, és kezdenek felszínre kerülni a problémák az Ultra modell S Pen-jét illetően. Alex Stankie szerint a MagSafe vagy Qi2 mágnesekkel ellátott tokok „megszakíthatják” az S24 Ultra S Pen funkcióit. M. Brandon Lee, a This is Tech Today munkatársa kibővítette ezt, és kijelentette, hogy a mágnesek interferenciát okoznak az S Penben, ami "átmeneti" meghibásodáshoz vezet.

Ez egy olyan probléma, amellyel a gyártók találkoznak, mivel az S24 Ultra még nincs a nagyközönség kezében. Míg a tok készítői keresik a megoldást a probléma megoldására, Lee azt javasolja, hogy azok, akik MagSafe/Qi2 tokot rendeltek az Ultrahoz, késést tapasztalhatnak.

Egy következő bejegyzésben Lee videóval erősítette meg az S Pen meghibásodását. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az S Pen nem működik megfelelően, ha egy MagSafe/Qi2 tartozékot, például pénztárcát vagy tartót csatlakoztatnak hozzá. A videóban az S Pen nem áll le teljesen, de a funkcionalitása egyre foltosabb lesz, mivel a kijelző inkonzisztenssé válik a toll érintkezésének felismerésében.

Bár ez a probléma aggasztó, előfordulhat, hogy nem érint minden MagSafe/Qi2 által támogatott Android-tokot. Az Android Central munkatársa, Nick Sutrich egy Caseborne tokot MagSafe-el és egy Spigen gyűrűvel tesztelt, és nem talált problémát az S Pen funkcionalitásával kapcsolatban. Addig is, ha már beszerzett egyet, biztonságosabb lehet, ha nem kell semmilyen tartozékot rögzíteni a Qi2/MagSafe tok hátuljához.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Sőt, a Samsung soha nem említette, hogy a MagSafe tokkal hasonló működési problémákkal szembesülne. Az Android Central felvette a kapcsolatot a koreai OEM-vel a problémával kapcsolatban, és arról, hogy a fogyasztók számára készül-e megoldás.

A Galaxy S24 Ultra S Pen hibásan működik a MagSafe és Qi2 mágneses tartozékokkal

A Galaxy S24 sorozat január 17-én indult, és a készülékhármasból kifejezetten hiányzik a Qi2. 2023 novemberében a WPC (Wireless Power Consortium) bejelentette, hogy a Qi2, a vezeték nélküli töltés következő generációja megkezdi az eszköztanúsítási tesztek befejezését. A bejelentés azt jelentette, hogy az elmúlt ünnepi szezonban új mágneses termékek kerültek az Apple iPhone 15 sorozatába.

Néhány kulcsfontosságú dolog azt mutatta, hogy a Qi2 "simább, gyorsabb és energiahatékonyabb töltési élményt fog nyújtani". Ez egyben egyesítené az ipart egy vezeték nélküli töltési szabvány alatt, amely több kompatibilis termékre, köztük hordható termékekre is kiterjed.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei