A következő Apple iPad Pro támogathatja a MagSafe töltést és a tartozékokat

2023.12.20| SamMobile
Címkék:

Apple iPad Pro

,

Magsafe


Az Apple 2020-ban vezette be a MagSafe szabványt az iPhone-okhoz, és az iPhone 12 modellek voltak a vállalat első okostelefonjai, amelyek tartalmazták ezt a vezeték nélküli töltési és tartozék-csatolási technológiát.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A következő évben - Mark Gurman jelentése a Bloombergről azt állítja, hogy - az Apple azt tervezi, hamarosan bevezeti a MagSafe szabványt az iPad Pro modelleken. Sajnos ez a terv a mai napig nem valósult meg, és azóta sem kaptunk frissítést az üggyel kapcsolatban. Egészen máig.

A MacRumors új jelentése szerint az iPad Pro következő verziója, amely várhatóan 2024-ben jelenik meg 11,1 hüvelykes és 13 hüvelykes képernyőméretben, támogathatja a MagSafe töltést. A kiadvány azt állítja, hogy ezeket az információkat „olyan forrástól kapta, amely ismeri az Apple termékekhez mágneseket gyártó cégeket”.

A következő Apple iPad Pro támogathatja a MagSafe töltést és a tartozékokat

Jelenleg nincs információ arról, hogy az Apple melyik MagSafe szabványt használja az iPad Pro modellekhez, az iPhone-okhoz (MagSafe vezeték nélküli töltéshez és a tartozékok csatlakoztatásához), vagy a Macekhez (MagSafe 3 vezetékes töltéshez). Az emberek azonban azt várják a cégtől, hogy az iPhone-okon is használt MagSafe szabványt alkalmazza iPad-re is. Ha a technológiai óriás ezt folytatja, üvegből készült hátlapot kell kínálnia az iPad Pro modellekhez, amelyek viszont hajlamosabbak lehetnek a sérülésekre, mint a fém hátlapok.

Pozitívum, hogy az emberek használhatják majd a MagSafe vezeték nélküli töltőket iPadjeikkel, ami nagyon kényelmes lehet. Ráadásul MagSafe kiegészítőket is csatolhatnának az iPadekhez, ami a lehetőségek teljesen új világát nyithatja meg. Mivel az iPadek akkumulátorai nagyobbak, mint az iPhone-ok, az Apple gyorsabb töltési sebességet kínálhat a táblagépeken található MagSafe segítségével. A MagSafe-alapú 15W-os Qi2 vezeték nélküli töltési szabványt is megvalósíthatja iPad-eken. Mivel a bejelentés nincs túl messze, hamarosan további részletekre lehet számítani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
Ennyibe kerül a gyorstöltés az iPhone-on

Ennyibe kerül a gyorstöltés az iPhone-on

2017.09.18
| GSM Arena
Kiderült, mennyibe is fáj majd az, ha valaki szeretné kihasználni a gyorstöltési lehetőséget az új iPhone-ok valamelyikén.
Az Apple szép csendben USB C-re vált

Az Apple szép csendben USB C-re vált

2018.10.19
| Phone Arena
Mindenféle említés vagy fanfár nélkül jelent meg egy új, USB C-s kiegészítő az Apple oldalán.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei