A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12| 9to5 Mac

Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

A Pixel Fold a jövő hónapban lesz kapható, és a Google reméli, hogy az iPhone-felhasználókat lenyűgözően jövedelmező csere értékekkel tudja elcsábítani. 

A Google Pixel Fold kiskereskedelmi ára 1799 dollár, és június 27-től lesz kapható. Annak érdekében, hogy a vásárlók megemésszék ezt az árat, a Google minden vásárláshoz ingyenes Pixel Watchot kínál, és nagy hangsúlyt fektet a cserére, hogy mindenki Foldot vegyen.

Az Apple még nem lépett be az összehajtható okostelefonok és táblagépek piacára. A pletykák szerint a vállalat különböző különböző összehajtható iPhone és iPad prototípusokon dolgozik. Ezek a készülékek azonban várhatóan nem jelennek meg a közeljövőben. A Google, akárcsak a Samsung a múltban, szeretné kihasználni az iPhone-felhasználók potenciális keresletét, akik összehajtható formavilágot szeretnének.

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

Weboldalán a Google olyan lenyűgöző iPhone csereprogramot hirdet, amelyek felülmúlják az Apple saját ajánlatait. A Google például 900 dollárt kínál a felhasználóknak egy 128 GB tárhellyel rendelkező iPhone 14 Pro készülék cseréjéért. Ez mindössze 100 dollárral kevesebb, mint amennyibe egy vadonatúj iPhone 14 Pro kerül.

Az iPhone 13 Pro esetében a Google 850 dollárt kínál, a valaki Pixel Foldra váltana. Ez 320 dollárral több, mint az Apple által ugyanerre a készülékre meghirdetett 530 dolláros becserélési ára.

A Google az iPhone-ok cseréjét is lényegesen jobban értékeli, mint a saját Pixel készülékeinek cseréjét. Például egy Pixel 7 Pro cseréje egy Pixel Fold készülékre 380 dolláros jóváírást jelent. A tavaly októberben megjelent rokon Pixel 7 Pro 899 dollárért vásárolható meg a 128 GB-os alapkonfigurációért.

Ha megnézzük a Google Pixel 7 Pro-ra vonatkozó csereajánlatait, láthatjuk, hogy a vállalat mekkora hangsúlyt fektet a Pixel Foldra. A Pixel 7 Pro megvásárlásakor a Google 300 dolláros beszámítást kínál az iPhone 13 Pro-ra - lényegesen kevesebbet, mint amennyit ugyanerre a telefonra ad, ha a Pixel Fold felé cseréljük.

  • A Google akár 900 dollárt is kínál cserébe a Pixel Foldért.
  • A legjobb ajánlatot a Pixel Foldra a Google Fi kínálja, 700 dollár kedvezményt vagy akár 1000 dollár értékű cserét.

Hogy a Google stratégiája beválik-e, miszerint túlfizet az iPhone trade-inekért, hogy növelje a Pixel Fold eladásokat, még nem derült ki. Végtére is a Pixel Fold a Google első összecsukható készüléke, és meg kell várnunk az első valódi véleményeket, hogy megtudjuk, hogyan teljesít. A 9to5Google-nél Abner Li azt mondja, hogy a Pixel Fold lenyűgözte őt, miután kézbe vette a készüléket:

"A Google sok időt töltött a kéttengelyes, négykamerás szinkronizált zsanér tervezésével, hogy a Pixel Fold csukott állapotában ne legyen rés. A Pixel Fold nyitása és zárása zökkenőmentes művelet, amelyet a Google által 180 fokosnak nevezett, folyékony súrlódású zsanér tesz lehetővé, a különböző testtartások stabilan tartják, és szoros mágnesek tartják zárva. A Google büszke a rozsdamentes acél külsőre is, amely állítólag nagyfokú karcállóságot biztosít. Ez illeszkedik a matt hátlapi üveghez, amely utólagosan újrahasznosított gyantákat és újrahasznosított ragasztókat használ."

  Beszámítási érték
iPhone 14 Pro Max $900
iPhone 14 Pro $900
iPhone 14 $350
iPhone 13 Pro Max $900
iPhone 13 Pro $850
iPhone 13 $230
Galaxy Z Fold 4 $900
Galaxy Z Fold 3 $800
Galaxy Z Fold 2 $725
Galaxy Fold $625
Galaxy S22 Ultra $750
Galaxy S21 Ultra $650
Galaxy Z Flip 4 $700
Galaxy Z Flip 3 $600
Pixel 7 Pro $380
Pixel 6 Pro $216.50
Pixel 7 $295
Pixel 6 $150.40

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei