A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12| 9to5 Mac

Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

A Pixel Fold a jövő hónapban lesz kapható, és a Google reméli, hogy az iPhone-felhasználókat lenyűgözően jövedelmező csere értékekkel tudja elcsábítani. 

A Google Pixel Fold kiskereskedelmi ára 1799 dollár, és június 27-től lesz kapható. Annak érdekében, hogy a vásárlók megemésszék ezt az árat, a Google minden vásárláshoz ingyenes Pixel Watchot kínál, és nagy hangsúlyt fektet a cserére, hogy mindenki Foldot vegyen.

Az Apple még nem lépett be az összehajtható okostelefonok és táblagépek piacára. A pletykák szerint a vállalat különböző különböző összehajtható iPhone és iPad prototípusokon dolgozik. Ezek a készülékek azonban várhatóan nem jelennek meg a közeljövőben. A Google, akárcsak a Samsung a múltban, szeretné kihasználni az iPhone-felhasználók potenciális keresletét, akik összehajtható formavilágot szeretnének.

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

Weboldalán a Google olyan lenyűgöző iPhone csereprogramot hirdet, amelyek felülmúlják az Apple saját ajánlatait. A Google például 900 dollárt kínál a felhasználóknak egy 128 GB tárhellyel rendelkező iPhone 14 Pro készülék cseréjéért. Ez mindössze 100 dollárral kevesebb, mint amennyibe egy vadonatúj iPhone 14 Pro kerül.

Az iPhone 13 Pro esetében a Google 850 dollárt kínál, a valaki Pixel Foldra váltana. Ez 320 dollárral több, mint az Apple által ugyanerre a készülékre meghirdetett 530 dolláros becserélési ára.

A Google az iPhone-ok cseréjét is lényegesen jobban értékeli, mint a saját Pixel készülékeinek cseréjét. Például egy Pixel 7 Pro cseréje egy Pixel Fold készülékre 380 dolláros jóváírást jelent. A tavaly októberben megjelent rokon Pixel 7 Pro 899 dollárért vásárolható meg a 128 GB-os alapkonfigurációért.

Ha megnézzük a Google Pixel 7 Pro-ra vonatkozó csereajánlatait, láthatjuk, hogy a vállalat mekkora hangsúlyt fektet a Pixel Foldra. A Pixel 7 Pro megvásárlásakor a Google 300 dolláros beszámítást kínál az iPhone 13 Pro-ra - lényegesen kevesebbet, mint amennyit ugyanerre a telefonra ad, ha a Pixel Fold felé cseréljük.

  • A Google akár 900 dollárt is kínál cserébe a Pixel Foldért.
  • A legjobb ajánlatot a Pixel Foldra a Google Fi kínálja, 700 dollár kedvezményt vagy akár 1000 dollár értékű cserét.

Hogy a Google stratégiája beválik-e, miszerint túlfizet az iPhone trade-inekért, hogy növelje a Pixel Fold eladásokat, még nem derült ki. Végtére is a Pixel Fold a Google első összecsukható készüléke, és meg kell várnunk az első valódi véleményeket, hogy megtudjuk, hogyan teljesít. A 9to5Google-nél Abner Li azt mondja, hogy a Pixel Fold lenyűgözte őt, miután kézbe vette a készüléket:

"A Google sok időt töltött a kéttengelyes, négykamerás szinkronizált zsanér tervezésével, hogy a Pixel Fold csukott állapotában ne legyen rés. A Pixel Fold nyitása és zárása zökkenőmentes művelet, amelyet a Google által 180 fokosnak nevezett, folyékony súrlódású zsanér tesz lehetővé, a különböző testtartások stabilan tartják, és szoros mágnesek tartják zárva. A Google büszke a rozsdamentes acél külsőre is, amely állítólag nagyfokú karcállóságot biztosít. Ez illeszkedik a matt hátlapi üveghez, amely utólagosan újrahasznosított gyantákat és újrahasznosított ragasztókat használ."

  Beszámítási érték
iPhone 14 Pro Max $900
iPhone 14 Pro $900
iPhone 14 $350
iPhone 13 Pro Max $900
iPhone 13 Pro $850
iPhone 13 $230
Galaxy Z Fold 4 $900
Galaxy Z Fold 3 $800
Galaxy Z Fold 2 $725
Galaxy Fold $625
Galaxy S22 Ultra $750
Galaxy S21 Ultra $650
Galaxy Z Flip 4 $700
Galaxy Z Flip 3 $600
Pixel 7 Pro $380
Pixel 6 Pro $216.50
Pixel 7 $295
Pixel 6 $150.40

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei