Ciki: öt óra alatt tönkrement a Pixel Fold kijelzője

2023.06.29| Phone Arena
Címkék:

Google Pixel Fold


Képzelje el, milyen izgalomban volt része egy Reddit előfizetőnek tegnap, amikor végre megkapta vadonatúj Google Pixel Fold készülékét. De képzelje el azt is, milyen rémületet érzett öt órával később, amikor a képernyővédő fólia elkezdett lehámlani a táblagép méretű belső kijelzőn, és karcolások kerültek napvilágra a képernyőn.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A készülék tulajdonosa elmondta, hogy még csak videót sem nézett, az első óráit a Pixel Fold beállításával töltötte. Csak háromszor nyitotta ki a készüléket, hogy a belső kijelzőn nézzen meg dolgokat. 

"Ha csak a képernyővédő fólia, akkor nem nagy baj" - tette közzé a készülék tulajdonosa. "De ezek a vonalak, repedések megijesztenek. Megkerestem a Google-t és azt mondták, 24-48 órába fog telni, amíg visszahívnak." 

Ciki: öt óra alatt tönkrement a Pixel Fold kijelzője

Később a nap folyamán, miután beszélt a Google-lal, a Reddit előfizető azt mondta: "A Google képviselője megkért, hogy távolítsam el a képernyővédő fóliát, és küldjem el nekik a fotókat. A gondos eltávolítás után úgy tűnik, hogy a képernyőn lévő laminátum megemelkedik a közepén, és ott pókhálószerű repedések láthatók közepén. Úgy tűnik, most van egy hibás kijelzőm."

Ciki: öt óra alatt tönkrement a Pixel Fold kijelzője

Meg kell jegyezni, hogy a Samsung szállított kijelzőket a Google-nak, és bár egy hibás kijelző belefér a gyártási hibába, ez fontos annak, aki legalább 1800 dollárt kifizetett a telefonjáért. Az is fontos, hogy a többi Pixel Fold tulajdonos lássa, hogy a saját egységeiken kereshessen hibákat.

Ciki: öt óra alatt tönkrement a Pixel Fold kijelzője

A Pixel Foldban egy ultra-this glass (UTG) található, rajta pedig védőburkolat. Ami ennek az úriembernek a Pixel Fold kijelzőjével történt, egészen az eredeti Galaxy Fold 2019 áprilisi megjelenése előtti időszakba visz vissza minket, amikor több influencer elkezdte lefejteni a védő műanyag réteget a Samsungtól kapott egységekről. 

Annak ellenére, hogy a Samsung a telefonokhoz mellékelt egy figyelmeztetést, amely megemlítette, hogy nem szabad eltávolítani a védőréteget, sokan mégis megtették. Több mint öt hónapos késés után végül 2019 szeptemberében megjelent a telefon.

Ciki: öt óra alatt tönkrement a Pixel Fold kijelzője

Ismétlem, egy hibás képernyő nem ok a pánikra. És valóban, úgy tűnik, hogy a Google jelenleg vizsgálja az ügyet. Mindazonáltal, figyelembe véve, hogy hány Pixel modellt szállítottak bizonyos típusú problémákkal, ez az, amire a Pixel Fold tulajdonosoknak figyelniük kell.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei