Itt a Google összehajtható okostelefonja, a Pixel Fold!

2023.05.05| Android Police

Hónapok óta nyomon követjük a Pixel Foldot, és a legutóbbi kiszivárgások mintha a május 10-i Google I/O 2023-as bejelentés felé mutattak volna.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Most, miután a Google váratlanul tweetelt egy videót, és elérhetővé tette a termékoldalt, a hajtogatható hivatalosan is megjelent.

A Google közösségi csapata mindent megtett, hogy a bejelentő tweetjébe belecsempésszen egy május negyedikére vonatkozó Star Wars-utalást, de az igazi móka a gyönyörű 3D-s termékrenderben rejlik. A fény visszatükröződik a polírozott fémkeretről és az összecsukható zsanérról, így szinte megbocsáthatjuk a Pixel Fold belső kijelzőjének komikusan nagy kereteit. Majdnem.

Itt a Google összehajtható okostelefonja, a Pixel Fold!

A fontos részletek, amelyekről esetleg lemaradtál, a teaser alján található apró betűs részekből derülnek ki. A készülék "Coming soon", de a Google rámutat, hogy a szabályozó szervek még nem engedélyezték a forgalmazást - bár nemrég láttuk, hogy a Pixel Fold átment az FCC-n, így az engedélyt hamarosan megkapja. Mégis, ez arra utal, hogy a termék bevezetése valamikor a május 10-i Google I/O-n történő leleplezés után történik - potenciálisan közelebb a nyár közepi elérhetőségi időkerethez.

Itt a Google összehajtható okostelefonja, a Pixel Fold!

Időközben a Pixel Fold termékoldala élesedett a Google Store-ban. Itt semmi új nem derül ki, de az oldal megerősíti az I/O 2023-as leleplezést, és egy linket kínál a Pixel Folddal és más termékekkel kapcsolatos frissítésekre való feliratkozáshoz a Google Store-ból.

A legutóbbi kiszivárgások alapján arra számítunk, hogy a Pixel Fold a Samsung közelgő Galaxy Z Fold 5 szilárd versenytársa lesz. A Google ajánlata Tensor G2 lapkakészlettel rendelkezik, 12 GB RAM-mal és 256 GB vagy 512 GB tárhellyel. 

A külső kijelző egy 5,8 hüvelykes 120 Hz-es FHD+ felbontású OLED panel, amely hagyományosabb képaránnyal rendelkezik, mint a Samsung magas és keskeny Z Foldja, a belső kijelző pedig egy hatalmas, 7,6 hüvelykes képátlót mondhat magáénak. A kamerák várhatóan a Pixel 7 hátsó érzékelőinek frissítései lesznek, így biztosra vehető, hogy a legjobbak közé tartoznak majd.

Nem ez az egyetlen Google hardver, amit az I/O 2023-on várhatóan látni fogunk. Jövő szerdán debütálhat a Pixel 7a is, és a vállalat talán lerántja a leplet az új Pixel Tabletről is, amely érdekes formavilággal rendelkezik. És ha szerencsénk van, még egy gyors teaser is érkezhet a közelgő Pixel 8 zászlóshajókról.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei