R.I.P. Samsung Galaxy Note

2021.01.22| Phone Arena

Ennyi volt, a Samsung Galaxy Note sorozat már nincs, állítja két jól ismert bennfentes.

Mostanában egymásnak ellentmondó híreket hallhattunk a Samsung Galaxy Note sorozat sorsáról. A közelmúltig ezek a zászlóshajók voltak az egyetlen Samsung telefonok, amelyek támogatták az S Pen-t. Az új Galaxy S21 Ultra kompatibilis a ceruzával és a Samsung is megerősítette, hogy a digitális toll integrációja a jövőben több eszközre is kiterjed.

Korábban arról számoltak be, hogy a Samsung kiterjeszti az S Pen támogatását más telefonokra, hogy a meglévő Note-felhasználókat az S és Z sorozatba terelje. Az elképzelés nyilvánvalóan az S család megtartása első számú zászlóshajóként és a Note sorozat cseréje az összecsukható Z telefonokkal, mint második zászlóshajó lehetőség.

Így teljesen nyilvánvaló volt, hogy a Galaxy Note napjai meg vannak számlálva. Ami azonban nem volt annyira világos, az az, hogy láthatjuk-e a Note 20 utódját ebben az évben. Egy nemrégiben készült jelentés még arról szólt, hogy a Samsung még a Galaxy Note 21 Ultra készüléket dobhatja piacra, és ezt is a szokásos felhajtás nélkül.

Most úgy tűnik, hogy a vállalat döntött és ez sok rajongónak csalódást okoz. Ice Universe legújabb, nem túl rejtélyes tweetje arra utal, hogy az ikonikus Note sorozat befejezte futását és nem lesz Galaxy Note 21.

Ross Young, a kijelzőipar bennfentese is megerősítette a szóbeszédet. Úgy gondolja, hogy a Note 20 FE ütőkártyát még elsütheti a Samsung a Note rajongóknak, ezt egyébként a Samsung már implicit módon megerősítette. A Note és az S sorozat eladásai 2020-ban nyilvánvalóan több okból is gyengék voltak, és az előbbi leállítása segítheti a Samsungot a Galaxy S21 sorozat eladásainak növelésében.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12
| Phone Arena
A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Horror áron jön a Huawei Mate 20 Pro

Horror áron jön a Huawei Mate 20 Pro

2018.10.15
| GSM Arena
Részletek és emellett ár is kiderült hétvégén a Huawei Mate 20 Pro csúcsmobilról.