Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17| SamMobile

Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!

A Good Lock egy olyan alkalmazás, amely önmagában nem tesz sokat. Ehelyett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző „Good Lock modulokat” telepítsenek, amelyek különféle módokon gazdagíthatják a felhasználói élményt, legtöbbször azáltal, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan mértékben módosítsák a felhasználói felület elemeit, ahogyan azt a One UI nem teszi lehetővé. Idővel egyes Good Lock modulok független alkalmazássá váltak mindenhol, míg mások nem.

Ha ez az első alkalom, hogy kipróbálná a Good Lockot, megmutatjuk, milyen modulokat lehet először érdemes kipróbálni, azon kívül, hogy az összeset érdemes elolvasni legalább, hiszen minden felhasználó számára más és más modulok fognak bejönni.

Good Lock: Keys Cafe

A Samsung Billentyűzet egy kész megoldás a Galaxy okostelefonok és táblagépek felhasználói számára, de a vizuális testreszabás terén nem kínál sok mindent.

A Keys Cafe ezt a hiányosságot orvosolja, lehetővé teszi a Samsung Billentyűzet felhasználók számára, hogy új elrendezéseket hozzanak létre a különböző nyelvekhez, különböző színkombinációkat válasszanak a billentyűkhöz és a billentyűzet hátteréhez, és még különféle billentyűzetszíneffektusok és -hangok közül is választhatnak.

Good Lock: Home Up

A Theme Park egy Good Lock modul, amely lehetővé teszi a felhasználói felület számtalan vizuális paraméterének testreszabását, beleértve a kezdőképernyő elrendezését, a háttér elmosódási szintjét, a mappatípusokat és még a Legutóbbi alkalmazások képernyő elrendezését is.

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

A Home Up funkcióval beállíthatja, hogy a kezdőképernyőn lévő mappák egy kis ablakban bukkanjanak fel, nem pedig teljes képernyőn, vagy módosíthatja a teljes képernyős mappa háttérelmosás hatását és színét. Ha pedig nem tetszik a Legutóbbi alkalmazások képernyő alapértelmezett vízszintes elrendezése egy felhasználói felületen, a Home Up négy további dizájnt kínál, amelyek közül választhat.

Good Lock: Theme Park

A Theme Park egy Good Lock modul, amely kiegészíti a Home Up-ot abban az értelemben, hogy lehetővé teszi a felhasználói felület különböző aspektusainak testreszabását, például az ikonok alakjait és színeit.

Ahogy a neve is sugallja, a Theme Park inkább témakészítő, és egy kicsit több szabadságot kínál, mint a beépített Material You színpaletták egy felhasználói felületen. Számos UI bit és darab színét egyedileg módosíthatja, a szöveges üzenetek és a mellékelt URL-ek betűtípusától és hátterétől a gyorsváltó és értesítési panelek különböző elemeiig.

 Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Good Lock: Wonderland

Ez a legjobb háttérképgenerátor a Galaxy eszközökhöz, és remek szórakozás az ünnepi szezonban. A Wonderland segítségével többrétegű háttérképeket hozhat létre, amelyek reagálnak a telefon giroszkópja által érzékelt mozgásra. És számos effektust adhat a háttérképekhez, beleértve a hulló hópelyheket és esőcseppeket, a hulló szíveket stb. A modul egy maroknyi előre elkészített háttérképet tartalmaz, de akár a semmiből is elkészítheti sajátját, vagy módosíthatja a meglévőket.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Good Lock: Pentastic

Ha Ön az S Pen rajongója, akkor a Pentastic által kínált lehetőségek tetszeni fognak. Ezzel a Good Lock modullal testreszabhatja az Air Command menü alakját, és akár egy kör alakú Air Command ablakot is választhat, amely hasonlít a Galaxy Note készülékek régi dizájnjára.

Ezenkívül a Pentastic lehetővé teszi az S Pen mutató testreszabását. A Good Lock modul egy maroknyi előre elkészített mutatótervet kínál, köztük néhány aranyos állatot, de saját mutatóstílusokat is létrehozhat.

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Good Lock: Thermal Guardian

Ami a dolgok gyakorlatiasabb oldalát illeti, a Good Lock Thermal Guardian modulja egy fantasztikus eszköz, amellyel részletesen nyomon követheti Galaxy eszköze CPU hőmérsékletét.

A Thermal Guardian lehetővé teszi a hőküszöb beállítását, a CPU hőmérsékleti szintjeiről szóló részletes diagramok megtekintését az idő függvényében, valamint a CPU használatának és a hőmérsékletre gyakorolt hatásának nyomon követését. Létrehozhatja a „Korlátozott alkalmazások” listáját is, amelyből láthatja, hogy mely alkalmazásokra vonatkozhatnak teljesítménykorlátozások a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Good Lock: LockStar

És végül, de nem utolsósorban, ha nem fér hozzá a One UI 5.0-hoz, vagy nem vagy teljesen elégedett a Samsung legújabb firmware-frissítése által adott zárolási képernyő testreszabási lehetőségeivel, érdemes lehet közelebbről is megnézni a LockStart.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei