Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12| Phone Arena

A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.

Ez az információ egyenesen a Samsung Community fórumáról származik, ahol egy moderátor megosztotta, hogy mely más Samsung Galaxy modellek kapnak majd a 2023-as sorozattal bevezetett új kamerafunkciókból.

A moderátor bejegyzése szerint a Galaxy S22 sorozat és a Galaxy Z Fold 4 kap egy pro módot mind a videókészítéshez, mind a fényképezéshez. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók az Expert RAW alkalmazáson keresztül pontosabban szabályozhatják majd a kamera beállításait, például az expozíciót, a fókuszt, a rekeszértéket, az ISO-t stb.

Astro Hyperlapse

Az Astro Hyperlapse funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy még inkább felgyorsított time-lapse videót készítsen az éjszakai égboltról, ahol az égitestek, például a csillagok láthatóak és mozognak a Föld forgása közben. Ez a funkció csillagcsíkok felvételére is lehetőséget biztosít. A Galaxy S22 sorozat és a Z Fold 4 a két modell, amely a tervek szerint megkapja ezt.

Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

Zökkenőmentesebb átmenet a kamerák között

A Samsung azon dolgozik, hogy a Galaxy S22 sorozat, valamint a Galaxy Z Fold és a Z Flip 4 modellek számára zökkenőmentesebb átmenetet biztosítson a különböző kamerák között. Ennek a fejlesztésnek a hatása már látható az S23-as termékcsaládon, és állítólag kevésbé lesz zavaró és észrevehető a kamerák videókészítés közbeni cseréje

Fénykép javítás

Az AI-t használó fénykép javító funkció mostantól képes a torzítás javítására, a tükröződések eltávolítására és a GIF-ek javítására is. A támogatott modellek közé tartozik a Galaxy S22, S21, S20 és Note 20 sorozat. Az összes Z Fold és Z Flip telefon támogatja, kivéve az első generációt.

Hatékonyabb keresés a Galéria alkalmazásban

A Galéria alkalmazás képes lesz kulcsszavak segítségével megtalálni, amit keresünk. Ez a frissítés ugyanazokra a telefonokra érkezik, amelyek támogatják a fényképek újrakészítésének javításait is.

Automatikus keretezés

A Galaxy S22 sorozat megkapja az S23 automatikus keretezés funkcióját, amely képes kiemelni az embereket egy felvételen belül, és digitálisan ráközelíteni, hogy a középpontba helyezze őket. A Tracking Shot, az Auto Framing funkcióhoz kapcsolódó funkció, amellyel a felhasználó kiválaszthat egy adott személyt, akire a kamera fókuszál és akit bekeretez, szintén érkezik az S22 modellhez.

Képvágó

Az Image Clipper lehetővé teszi, hogy egy adott személyt vagy tárgyat kivágjon egy fényképből, és külön képként elküldhető vagy letölthető. Ez már elérhető az S22 sorozatban, de az eredeti Samsung hajtogatható telefonok kivételével az összes Samsung hajtogatható telefonra, valamint a Galaxy Note 20-tól kezdve minden egyes zászlóshajó telefonra is érkezik.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei