Hivatalosan is itt a WP8 GDR3 frissítés!

2013.10.15| Windows Blog

A Microsoft végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8 platform hamarosan érkezõ frissítésérõl, amely a GDR3 nevet kapta.

A Microsoft végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8 platform hamarosan érkezõ frissítésérõl, amely a GDR3 nevet kapta. A GDR3 olyan újdonságokat hoz mint az 5-7 colos megjelenítõk támogatása, maximum full HD, tehát 1920×1080 pixel felbontásban, valamint a négymagos Snapdragon 800 chipset is felkerült a támogatott processzorok listájára. A fõképernyõs csempékbõl egy sorban immár hat is lehet az eddigi négy Live Tile helyett, valamint az alkalmazáskezelõben bezárhatók lesznek az appok, egy X-nek köszönhetõen. Szintén újdonság a Vezetési mód megjelenése, de saját egyedi hangok adhatók végre az instant üzeneteknek, az e-maileknek, a hangüzeneteknek és az emlékeztetõknek egyaránt, nem kell a gyáriak közül válogatni.

Hasznos újdonság még a képernyõ orientáció lezárhatósága, így nem forog majd a kép állandóan, elég egyszer beállítani a fekvõ vagy az álló módot a készüléken. A fogyatékkal élõk számára jelent nagy segítséget a hangos felolvasást lehetõvé tévõ funkció, amely a képernyõn, a naptárban, az üzenetekben, e-mailekben és alacsony akkumulátor töltöttség esetén is használható. Heteken belül útjára indul az update elsõ köre, ám hónapokba telik, mire mindegyik, támogatott modell frissül.

Hivatalosan is itt a WP8 GDR3 frissítés!Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei