Hivatalosan is itt a WP8 GDR3 frissítés!

2013.10.15| Windows Blog

A Microsoft végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8 platform hamarosan érkezõ frissítésérõl, amely a GDR3 nevet kapta.

A Microsoft végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8 platform hamarosan érkezõ frissítésérõl, amely a GDR3 nevet kapta. A GDR3 olyan újdonságokat hoz mint az 5-7 colos megjelenítõk támogatása, maximum full HD, tehát 1920×1080 pixel felbontásban, valamint a négymagos Snapdragon 800 chipset is felkerült a támogatott processzorok listájára. A fõképernyõs csempékbõl egy sorban immár hat is lehet az eddigi négy Live Tile helyett, valamint az alkalmazáskezelõben bezárhatók lesznek az appok, egy X-nek köszönhetõen. Szintén újdonság a Vezetési mód megjelenése, de saját egyedi hangok adhatók végre az instant üzeneteknek, az e-maileknek, a hangüzeneteknek és az emlékeztetõknek egyaránt, nem kell a gyáriak közül válogatni.

Hasznos újdonság még a képernyõ orientáció lezárhatósága, így nem forog majd a kép állandóan, elég egyszer beállítani a fekvõ vagy az álló módot a készüléken. A fogyatékkal élõk számára jelent nagy segítséget a hangos felolvasást lehetõvé tévõ funkció, amely a képernyõn, a naptárban, az üzenetekben, e-mailekben és alacsony akkumulátor töltöttség esetén is használható. Heteken belül útjára indul az update elsõ köre, ám hónapokba telik, mire mindegyik, támogatott modell frissül.

Hivatalosan is itt a WP8 GDR3 frissítés!Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei