Hivatalosan is itt a WP8 GDR3 frissítés!

2013.10.15| Windows Blog

A Microsoft végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8 platform hamarosan érkezõ frissítésérõl, amely a GDR3 nevet kapta.

A Microsoft végre hivatalosan is lerántotta a leplet a Windows Phone 8 platform hamarosan érkezõ frissítésérõl, amely a GDR3 nevet kapta. A GDR3 olyan újdonságokat hoz mint az 5-7 colos megjelenítõk támogatása, maximum full HD, tehát 1920×1080 pixel felbontásban, valamint a négymagos Snapdragon 800 chipset is felkerült a támogatott processzorok listájára. A fõképernyõs csempékbõl egy sorban immár hat is lehet az eddigi négy Live Tile helyett, valamint az alkalmazáskezelõben bezárhatók lesznek az appok, egy X-nek köszönhetõen. Szintén újdonság a Vezetési mód megjelenése, de saját egyedi hangok adhatók végre az instant üzeneteknek, az e-maileknek, a hangüzeneteknek és az emlékeztetõknek egyaránt, nem kell a gyáriak közül válogatni.

Hasznos újdonság még a képernyõ orientáció lezárhatósága, így nem forog majd a kép állandóan, elég egyszer beállítani a fekvõ vagy az álló módot a készüléken. A fogyatékkal élõk számára jelent nagy segítséget a hangos felolvasást lehetõvé tévõ funkció, amely a képernyõn, a naptárban, az üzenetekben, e-mailekben és alacsony akkumulátor töltöttség esetén is használható. Heteken belül útjára indul az update elsõ köre, ám hónapokba telik, mire mindegyik, támogatott modell frissül.

Hivatalosan is itt a WP8 GDR3 frissítés!Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei