Samsung Galaxy Note III: 5.9 colos kijelzővel

2013.03.07| SamMobile

A The Korean Times információi szerint tovább nő az egyébként sem csekély méretű Samsung Galaxy Note széria következő készülékének kijelzője az elődökhöz képest.

A The Korean Times információi szerint tovább nő az egyébként sem csekély méretű Samsung Galaxy Note széria következő készülékének kijelzője az elődökhöz képest. A megjelenítő-méret harcában ezúttal 5.9 colos kijelző várható a hírek szerint. Az első Samsung N7000 Galaxy Note 5.3 colos, míg a Samsung N7100 Galaxy Note II 5.5 colos kijelzőt mondhatott magának, így a cégnél ráraktak még egy lapáttal és majdnem 6 colra emelték a tétet. A phablet az IFA 2013 rendezvényen debütálhat. A pletykák AMOLED panelről és nyolcmagos, Exynos processzorról szólnak. A hírnek persze egyelőre nincs hivatalosan megerősített forrása, így akár kacsa is lehet, de a SamMobile információi szerint készül egy Samsung GT-i9205 Galaxy Fonblet 6.3 col képátlóval, valamint egy Samsung GT-i9150 Galaxy Fonblet 5.8 collal is.

Samsung Galaxy Note III: 5.9 colos kijelzővelA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei