Visszatér a Samsung Galaxy Note széria!

2021.06.02| Android Authority

Egy friss pletyka szerint a Galaxy S21 Ultra az S Pennel nem váltotta be a Samsung reményeit, így visszatérhet a Note.

Az S21 Ultra nyilvánvalóan nem az a fajta csere volt, amelyet a Samsung remélt. A Samsung ebben az évben megváltoztatta a dolgokat azáltal, hogy az S Pen-t a Galaxy S sorozatú zászlóshajójába - a Galaxy S21 Ultrába is behozta.

Mindenki azt hitte, hogy ezzel vége a Galaxy Note sorozatnak, de a cég később megerősítette, hogy nem ez a helyzet. Most már tudhatjuk annak okát, hogy a Samsung miért nem vetette el teljesen az új Galaxy Note telefonok lehetőségét és hezitált sokáig.

Visszatér a Samsung Galaxy Note széria!

A Twitter egyik hírhozója, Tron szerint a Samsung tárgyalásokat folytat a Galaxy Note sorozat jövő évi visszahozataláról, mert a Galaxy S21 Ultra piacra adott válasza az S tollal nem olyan volt, mint amire a cég számított.

Annak ellenére, hogy a Galaxy S21 Ultra a sorozat egyetlen modellje, amely támogatja az S Pent, kivitelezése nem ideális. Egyrészt a telefonban nincs tartó az ceruzához, másrészt a készülék nem kompatibilis a Bluetooth-hoz kapcsolódó S Pen funkcióval sem.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Visszatér a Samsung Galaxy Note széria!

A tipster információi mellett a Samsung nemrégiben jelentette be, hogy az idei első negyedévben emelkedett a csúcsmodellek értékesítése. Bár a vállalat nem árulta el, tételesen mennyi fogyott a sorozat különböző modelljeiből, az alap Galaxy S21 modell a legtöbbet eladott eszköz a vállalat otthoni piacán. Márciusban a teljes dél-koreai Galaxy S21 értékesítés 52%-át adta. Ezt követte az S21 Ultra, amely a Samsung szerint a sorozat ugyanazon a piacon történő értékesítésének 27%-át tette ki.

A nemzetközi körkép hasonló lehet ahhoz, ami Dél-Koreában történik. Jó hír azonban a Note sorozat rajongói számára, hogy ez a kísérlet, amely az S Pent eljuttatta a Galaxy S sorozatba, arra késztetheti a Samsungot, hogy jövőre jobb phabletet készítsen.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei