Egy nappal az MWC elõtt: megjelent a Samsung Galaxy Note 8.0

2013.02.25| Samsung

A nagyobbik dél-koreai gyártó idén is úgy döntött, a hivatalos eseménysorozat elõtt bemutat egy új készüléket, ez a már sokat pletykált Samsung Galaxy Note 8.0 internettábla.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A nagyobbik dél-koreai gyártó idén is úgy döntött, a hivatalos eseménysorozat elõtt bemutat egy új készüléket, ez a már sokat pletykált Samsung Galaxy Note 8.0 internettábla. A gyártó immár sokadik éve mutat be újdonságot még az MWC elõtt, ahogy egyre többen teszik ezt a konkurenciánál is. A Samsung Galaxy Note 8.0 egy 8 colos, 1280×800 képpont felbontású TFT panellel rendelkezõ táblagép, 189ppi pixelsûrûséggel. Az Android 4.1.2 Jelly Bean rendszer alatt egy négymagos, 1.6 gigahertzes Exynos 4 Quad processzor dolgozik 2 gigabájt RAM, valamint 16 vagy 32 gigabájt tárhely és microSD bõvíthetõség mellett. A Note 8.0 két kamerája 5 és 1.3 megapixeles, erõssége lehet a 4600 mAh-s akkumulátor. A burkolat abszolút nem vastag, hiszen alig 7.95 mm vékony lett, ehhez tartozik 210.8 mm magasság, valamint 135,9 mm szélesség, valamint 338 gramm tömeg.

 

A Note 8.0 táblagéphez is tartozik S Pen stylus, amely a Note II élményét biztosítja – programok terén is, úgymint S Note, Air View, Dual View mód, Pop Up Play, Smart Stay, Page Buddy, stb. -, valamint a fizikai home és kapacitív vissza gombok is érzékenyek rá, tehát hozzáérintés nélkül mûködnek a billentyûk a toll segítségével. A TV Discovery alkalmazás segítségével kelthetjük életre az infra portot, ez az otthoni multimédiás egységekkel való kommunikációt segíti és teszi egyszerûbbé. A Samsung Galaxy Note 8.0 2013 második negyedévében kerül majd piacra csak Wi-Fi-s, valamint Wi-Fi-s és 3G/4G hálózatokat támogató változatban is, ez utóbbival telefonálni is lehet.

Egy nappal az MWC elõtt: megjelent a Samsung Galaxy Note 8.0

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei