MWC: így működik a Samsung Note 8.0 és az S Pen

2013.02.26| Phone Arena

Alig mutatta be tegnap a nagyobbik dél-koreai gyártó a Samsung Galaxy Note 8.0 internettáblát, máris érkezett egy S Pen bemutató videó az MWC-ről.

Alig mutatta be tegnap a nagyobbik dél-koreai gyártó a Samsung Galaxy Note 8.0 internettáblát, máris érkezett egy S Pen bemutató videó az MWC-ről. A Note 8.0 nem csak egy Apple iPad mini konkurens, de egyben egy Note telefon is, ennek megfelelően tehát támogatja az S Pen stylust is. A lenti videón jól látható, milyen érzékeny a nyomásra, a közelségre, a Samsung kezelőfelülete ráadásul rásegít a funkcionalitásra is. Az S Pen mérete pont jó, nem túl vékony az ujjaknak és nem is túl rövid, hogy ne lehessen megtámasztani. A rajta lévő egyetlen fizikai gombbal lehet a másodlagos funkciókat, módokat elővarázsolni, például rajzolás után radírozni egyetlen mozdulattal.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei