Samsung Galaxy Note 10.1: négymaggal, S Pennel

2012.05.23| Übergizmo

A nagyobbik dél-koreai gyártó új Galaxy családtagját, a 10.1 colos érintõkijelzõvel felszerelt Galaxy Note 10.1-et februárban láthatta a nagyközönség elõször a Mobile World Congress rendezvényen.

A nagyobbik dél-koreai gyártó új Galaxy családtagját, a 10.1 colos érintõkijelzõvel felszerelt Galaxy Note 10.1-et februárban láthatta a nagyközönség elõször a Mobile World Congress rendezvényen. Az eredeti tervek szerint a Samsung egy kétmagos, magonként 1.4 gigahertzes Exynos processzorral szerelte volna fel a táblagépet, ezt azonban a legfrissebb négymagosra váltották le. A Galaxy Note 10.1 kijelzõje 1280×800 képpont, a hátlapi kamera három megapixel felbontású képek készítésére alkalmas, és külön érdekesség a burkolatba rejthetõ, kisebb és vékonyabb S Pen. Azok számára, akik a vastagabb S Pent részesítik elõnyben a kényelmi szempontok miatt, azoknak készült az S Pen Holder Kit tartó. A kisebb módosításokra egy kedden megtartott rendezvényen derült fény. A legfrissebb hírek szerint a Samsung Galaxy Note 10.1 júniusban kerül a boltokba.

Samsung Galaxy Note 10.1: négymaggal, S PennelOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei