Itt a Samsung Galaxy Note 10.1 tudáslistája

2012.08.03| Übergizmo

Kikerült az internetre a nagyobbik dél-koreai gyártó Galaxy Note 10.1 nettáblájának tudáslistája, legalábbis ami a fontosabb részleteket illeti.

Kikerült az internetre a nagyobbik dél-koreai gyártó Galaxy Note 10.1 nettáblájának tudáslistája, legalábbis ami a fontosabb részleteket illeti. Az N8000 táblagépet hivatalosan a februári Mobile World Congressen mutatta be a Samsung, ám az akkori tudáslista még máshogy nézett ki, ráadásul ott még júniusi piacra kerülést rebesgettek. A jelek szerint gyengének ítélte a cég a Note 10.1 eredeti összeállítását, így turbóztak rajta, több mindent jobbra cseréltek a hardverek tekintetében, hogy jogos konkurenciája lehessen az ellenfeleknek. A Note 10.1 egy négymagos, 1.4 gigahertzes processzorral – ez található a Samsung i9300 Galaxy S III-ban is –, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel, 10.1 colos, WXGA felbontású TFT megjelenítővel kerül piacra. Az előzőeken kívül említést érdemel még a hátlapi öt megapixeles, autofókusszal és LED vakuval ellátott kamera, a Bluetooth 4.0, az USB 2.0, a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz jelenléte, ahogy a mágnes-, fényszenzor, giroszkóp is.

Itt a Samsung Galaxy Note 10.1 tudáslistája

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei