Viszlát, Galaxy Note család!

2020.11.13| SamMobile
Címkék:

Note

,

vége

,

S21

,

S Pen

,

pletyka


A Samsung Galaxy S széria átveszi a hatalmat, a Galaxy S21 Ultra már S Pen támogatással érkezik.

Ice Universe mai Twitter bejegyzése szerint száz százalékban biztos abban, hogy az S21 Ultra támogatja az S Pent, így a cég történetében először történik meg, hogy ceruzát nem Note mobil is kezelni fog. Ez egyben vészjelzés is lehet a Galaxy Note család rajongói számára, mivel ezzel együtt olyan hírek is napvilágra kerültek, miszerint a Galaxy S ilyen plusz tudása lassan ellehetetleníti a Note-okat, így a zászlóshajó széria megszűnhet.

Igaz, a Galaxy S21 Ultra S Pen támogatása nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak egy lágyabb élű Galaxy Note-ot kapunk. Az okostelefon nem tartalmaz tényleges tollnyílást, mint a Galaxy Note sorozat, tehát az S Pen támogatás lényegében csak azt jelenti, hogy a Galaxy S21 Ultra egy digitalizálóval rendelkezik a 120 Hz-es 2K kijelző alatt.

Ez a felhasználóknak nagy előny, ugyanis ilyen kombinációval észrevehetően jobb élményt kapnak, mint 1080p felbontáson 120Hz-en a Galaxy Note20 sorozatban.

Viszlát, Galaxy Note család!

A Galaxy S21 sorozat várhatóan 2021. januárjában mutatkozik be és jelenik meg. Ami az S Pen támogatás beépítését illeti a Galaxy S21 Ultrába a Samsung mobil portfóliójának jövője szempontjából, a vállalat remélhetőleg maga tisztázza a dolgokat, mire sorra kerül a következő Unpacked esemény.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei