Viszlát, Galaxy Note család!

2020.11.13| SamMobile
Címkék:

Note

,

vége

,

S21

,

S Pen

,

pletyka


A Samsung Galaxy S széria átveszi a hatalmat, a Galaxy S21 Ultra már S Pen támogatással érkezik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ice Universe mai Twitter bejegyzése szerint száz százalékban biztos abban, hogy az S21 Ultra támogatja az S Pent, így a cég történetében először történik meg, hogy ceruzát nem Note mobil is kezelni fog. Ez egyben vészjelzés is lehet a Galaxy Note család rajongói számára, mivel ezzel együtt olyan hírek is napvilágra kerültek, miszerint a Galaxy S ilyen plusz tudása lassan ellehetetleníti a Note-okat, így a zászlóshajó széria megszűnhet.

Igaz, a Galaxy S21 Ultra S Pen támogatása nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak egy lágyabb élű Galaxy Note-ot kapunk. Az okostelefon nem tartalmaz tényleges tollnyílást, mint a Galaxy Note sorozat, tehát az S Pen támogatás lényegében csak azt jelenti, hogy a Galaxy S21 Ultra egy digitalizálóval rendelkezik a 120 Hz-es 2K kijelző alatt.

Ez a felhasználóknak nagy előny, ugyanis ilyen kombinációval észrevehetően jobb élményt kapnak, mint 1080p felbontáson 120Hz-en a Galaxy Note20 sorozatban.

Viszlát, Galaxy Note család!

A Galaxy S21 sorozat várhatóan 2021. januárjában mutatkozik be és jelenik meg. Ami az S Pen támogatás beépítését illeti a Galaxy S21 Ultrába a Samsung mobil portfóliójának jövője szempontjából, a vállalat remélhetőleg maga tisztázza a dolgokat, mire sorra kerül a következő Unpacked esemény.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei