A Samsung Galaxy S széria nem elég!

2013.09.25| Unwired View

A nagyobbik dél-koreai gyártó szerint a Samsung Galaxy S széria ma már nem elég a boldoguláshoz, így újabb csúcskategóriás családot tervez Samsung Galaxy F néven.

A nagyobbik dél-koreai gyártó szerint a Samsung Galaxy S széria ma már nem elég a boldoguláshoz, így újabb csúcskategóriás családot tervez Samsung Galaxy F néven. Anno a Samsung i9000 Galaxy S volt a cég nagy durranása az Android esetében, ezt követték évről évre az új generációs modellek, mára pedig a Samsung Galaxy S4 modellekből mintegy tízmillió fogyott egyetlen hónap alatt, így rendkívül sikeresnek mondható a család a mai napig. Jövő évtől azonban a Galaxy S széria fölé kerül a Samsung Galaxy F család, amely mind anyagminőségben, mind hardver és tudás tekintetében jobb lesz a várakozások szerint. A piaci elemzők szerint is jogos, hogy két csúcsmodell, a Galaxy Sx és a Note már nem elég az első helyhez, valami újat is adni kell a felhasználóknak. Szeptemberben jelent meg az LG és a Sony szintén felsőkategóriás több készüléke, így nem egyértelmű a Galaxy S4 első helye a G2-vel és az Xperia Z1-gyel szemben. Az első Samsung Galaxy F modellek jövő év elején kerülhetnek bemutatásra, a pletykák teljesen fém és új dizájnt kapott, rendkívül vékony burkolatról szólnak. Az árat természetesen a szuper-prémium kategória miatt a Samsung Galaxy Note-ok fölé lövi majd a cég.

A Samsung Galaxy S széria nem elég!A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei