Kémfotón a fém Samsung Galaxy F

2014.04.09| BGR

Friss fotók kerültek fel az internetre, melyeken állítólag a Samsung talán legjobban várt újdonsága, az abszolút felsőkategóriás, fémből készült Galaxy F látható.

Friss fotók kerültek fel az internetre, melyeken állítólag a Samsung talán legjobban várt újdonsága, az abszolút felsőkategóriás, fémből készült Galaxy F látható. A Samsung Galaxy S5 hivatalosan pénteken kerül a boltokba. Azonban a nagy csinnadrattával bejelentett készülék mégsem nyerte meg a hithű Samsungosok szívét, akik máris sokkal inkább pályáznának a még csak pletyka szintjén létező Galaxy F-re. Ennek oka egyszerű, qHD felbontású kijelző, teljesen fém burkolat jellemezheti az újdonságot, valamint abszolút a prémiumkategóriába lesz sorolható a várakozások szerint. Sokak számára érthetetlen, hogy a gyártó miért nem készít évek óta fémes okostelefont, mikor az ipar legszebb kijelzőit pakolja évek óta a készülékeibe. Ezúttal a WindyLeak Twitter oldalára kerültek fel az alábbi képek, amelyeken a Samsung mobilt jótékonyan fedi a felismerhetetlenséget biztosító burkolat.

Kémfotón a fém Samsung Galaxy F

Kémfotón a fém Samsung Galaxy F

Kémfotón a fém Samsung Galaxy FTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei