Ez lenne a fém Samsung Galaxy F?

2014.06.05| EvLeaks

Friss, gyárinak tûnõ képen mutatta meg magát a Samsung Galaxy F, amely várhatóan az abszolút prémium kategória elsõ várományosa a cégnél.

Friss, gyárinak tûnõ képen mutatta meg magát a Samsung Galaxy F, amely várhatóan az abszolút prémium kategória elsõ várományosa a cégnél. Nem túl meglepõ, hogy a Galaxy F az EvLeaks információi szerint abszolút a Samsung Galaxy S5-re hajaz dizájn és kialakítás tekintetében egyaránt. A legnagyobb különbséget a hátlap jelenti, mivel eltûnt a lyukacsos, mûanyag, helyében szálcsiszolt fém lépett. Felmerül a kérdés, hogy tényleg fémrõl van-e szó vagy pedig, akárcsak a Samsung Galaxy Note 3 esetében, díszített mûanyagról beszélhetünk. Az LG a G3 esetében a némi fémet is tartalmazó, fémnek tûnõ polikarbonátra tette le a voksát. Nos a Samsung Galaxy F (G906) kissé nagyobb, 5.2 colos kijelzõt kaphat, melyhez QHD felbontás jár, a rendszer alatt pedig a legújabb processzor, a Snapdragon 805 dolgozik majd, valamint a szintén legújabb és leggyorsabb, 225Mbps sebességre képes LTE is támogatást élvez. A pletykák szerint júniusban mutathatja be a Samsung az újdonságot, márpedig erre a hónapra csak június 12-én tervez sajtótájékoztatót a gyártó, mégpedig a Samsung Galaxy Tab S tableteknek.

Ez lenne a fém Samsung Galaxy F?

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei