Galaxy F hirek és információk

Videón a hajtogatható Samsung

Videón a hajtogatható Samsung

2019.02.01
| GSM Arena
Promo videón látható a különleges prototípus.
Samsung Galaxy F: a csúcsok csúcsa

Samsung Galaxy F: a csúcsok csúcsa

2014.07.03
| Phone Arena
Egyre közeledik a hivatalos bemutató időpontja, ezúttal több fotót is mutathatunk a Samsung Galaxy F-ről.
Nagyágyú lesz a Galaxy Note 4

Nagyágyú lesz a Galaxy Note 4

2014.06.12
| BGR
Míg az Apple érkezik a phablet méretû iPhone-nal, addig a Samsung már a kategória negyedik ilyen csúcskészülékét mutatja be hamarosan.
F mint fém: fotókon a Galaxy F

F mint fém: fotókon a Galaxy F

2014.06.10
| Phone Arena
A Samsung prémium kategóriás Galaxy F modelljéről egyre sűrűbben érkeznek a hírmorzsák, ezúttal újabb fotókkal gazdagodhatnak az olvasók.
Ez lenne a fém Samsung Galaxy F?

Ez lenne a fém Samsung Galaxy F?

2014.06.05
| EvLeaks
Friss, gyárinak tûnõ képen mutatta meg magát a Samsung Galaxy F, amely várhatóan az abszolút prémium kategória elsõ várományosa a cégnél.
Kémfotón a fém Samsung Galaxy F

Kémfotón a fém Samsung Galaxy F

2014.04.09
| BGR
Friss fotók kerültek fel az internetre, melyeken állítólag a Samsung talán legjobban várt újdonsága, az abszolút felsőkategóriás, fémből készült Galaxy F látható.
Még meg se jelent, de már jön a jobb Galaxy S5

Még meg se jelent, de már jön a jobb Galaxy S5

2014.04.07
| Samsung Blog News
A nagyobbik dél-koreai gyártó Samsung Galaxy S5 modellje még nem került hivatalosan a boltokba, ennek ellenére már most egy okosított változat megjelenéséről van szó.
A Samsung Galaxy S széria nem elég!

A Samsung Galaxy S széria nem elég!

2013.09.25
| Unwired View
A nagyobbik dél-koreai gyártó szerint a Samsung Galaxy S széria ma már nem elég a boldoguláshoz, így újabb csúcskategóriás családot tervez Samsung Galaxy F néven.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei