Samsung Galaxy S II, S III, Note: jön a Jelly Bean

2012.08.07| SamMobile

A nagyobbik dél-koreai gyártó egyelőre hivatalosan nem erősítette meg, de egyre több forrásból lehet hallani, hogy a jelenlegi csúcsmodellek egyaránt még az idén megkapják az Android 4.1 Jelly Bean frissítést.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A nagyobbik dél-koreai gyártó egyelőre hivatalosan nem erősítette meg, de egyre több forrásból lehet hallani, hogy a jelenlegi csúcsmodellek egyaránt még az idén megkapják az Android 4.1 Jelly Bean frissítést. A SamMobile információi szerint a Samsung i9300 Galaxy S III teszt ROM-jai átmentek a megfelelőségi vizsgán és már a publikus változaton dolgoznak a fejlesztők, így erre, valamint a Google-ra vár a cég. A Samsung i9100 Galaxy S II esetében szintén folyamatosan folynak a tesztelések, mivel a mai napig rendkívül sikeres a készülék. Egyelőre azonban sajnos az is benne van a pakliban, hogy akárcsak a Samsung i9000 Galaxy S esetében, a vállalat a célegyenes előtt meggondolja magát és csak egy úgynevezett "value packot" ad ki. Szerencsére itt abszolút nem lehet hardveres inkompatibilitásra hivatkozni, tehát joggal várható az SGS2-re is Jelly Bean.

Samsung Galaxy S II, S III, Note: jön a Jelly Bean

A Samsung N7000 Galaxy Note-ra is ugyanaz vonatkozik mint az SGS2-re, az előzetes tesztek hibátlanok. Ami a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Note II-t illeti, a fejlesztések még Android 4.0 Ice Cream Sandwich-csel kezdődtek és nem lehet tudni, hogy végül a rendszer melyik változata mellett dönt a Samsung a megjelenés tekintetében. A nem megerősített hírek szerint a Galaxy S III harmadik vagy negyedik negyedévben kapja meg a frissítést, a Galaxy S II és a Galaxy Note az utolsó három hónapban valamikor, a Note II pedig legkorábban év vége felé, amennyiben ICS-vel dobnák piacra.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei