Samsung Galaxy S II, S III, Note: jön a Jelly Bean

2012.08.07| SamMobile

A nagyobbik dél-koreai gyártó egyelőre hivatalosan nem erősítette meg, de egyre több forrásból lehet hallani, hogy a jelenlegi csúcsmodellek egyaránt még az idén megkapják az Android 4.1 Jelly Bean frissítést.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A nagyobbik dél-koreai gyártó egyelőre hivatalosan nem erősítette meg, de egyre több forrásból lehet hallani, hogy a jelenlegi csúcsmodellek egyaránt még az idén megkapják az Android 4.1 Jelly Bean frissítést. A SamMobile információi szerint a Samsung i9300 Galaxy S III teszt ROM-jai átmentek a megfelelőségi vizsgán és már a publikus változaton dolgoznak a fejlesztők, így erre, valamint a Google-ra vár a cég. A Samsung i9100 Galaxy S II esetében szintén folyamatosan folynak a tesztelések, mivel a mai napig rendkívül sikeres a készülék. Egyelőre azonban sajnos az is benne van a pakliban, hogy akárcsak a Samsung i9000 Galaxy S esetében, a vállalat a célegyenes előtt meggondolja magát és csak egy úgynevezett "value packot" ad ki. Szerencsére itt abszolút nem lehet hardveres inkompatibilitásra hivatkozni, tehát joggal várható az SGS2-re is Jelly Bean.

Samsung Galaxy S II, S III, Note: jön a Jelly Bean

A Samsung N7000 Galaxy Note-ra is ugyanaz vonatkozik mint az SGS2-re, az előzetes tesztek hibátlanok. Ami a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Note II-t illeti, a fejlesztések még Android 4.0 Ice Cream Sandwich-csel kezdődtek és nem lehet tudni, hogy végül a rendszer melyik változata mellett dönt a Samsung a megjelenés tekintetében. A nem megerősített hírek szerint a Galaxy S III harmadik vagy negyedik negyedévben kapja meg a frissítést, a Galaxy S II és a Galaxy Note az utolsó három hónapban valamikor, a Note II pedig legkorábban év vége felé, amennyiben ICS-vel dobnák piacra.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei